Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

Labas rytas 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labukas

Ryte sm pastrigo, vis klaida mete..

Oi koks oras.. visa nakti prapyle, dabar biski apstojo, vis tiek rodo lietu visai dienai.. bjauru dirbt per lietu..

Vakare draugai atvarys musu kubilo apziuret smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 05 24, 10:23)
Labukas

Ryte sm pastrigo, vis klaida mete..

Oi koks oras.. visa nakti prapyle, dabar biski apstojo, vis tiek rodo lietu visai dienai.. bjauru dirbt per lietu..

Vakare draugai atvarys musu kubilo apziuret smile.gif

A, žiūriu kur tu smile.gif Oras čia gražus, bet vėl po poros dienų rytais šalnos ir 13 šilumos. Nesąmonė kažkokia...mano augalai niekaip neišvažiuoja kaiman, jau ir žydėt pradeda blink.gif

O, tai vėl bus vakarėlis biggrin.gif Buvau išlėkus poliklinikon, magneto terapija. Dabar ir lakstysiu beveik mėnesį, tai visa laimė, kad mašiniukas yra ax.gif
Atsakyti
Giega, ar nebbus, kaip mums - dzakuzeje maudemes tiek kartu, kiek uztektu abieju ranku pirstu biggrin.gif
Atsakyti
nu tai viskas vieną dieną nusibosta biggrin.gif
Atsakyti
Nu mes vandeniniai smile.gif gal daugiau pasimaudysim smile.gif

Nu pas mus ir daugiau 20 nepakyla.. dave pora dienu pasidziaugt ir vel 19-20… Labai ilgas ir saltas pavasaris…
O siandien is vis liutis su perkunija.. striuke kiaurai slapia, batai… visnamie iskabineta dziusta smile.gif

Draugai atvarys, bet grieztai priisakiys br jokii gerimu smile.gif tikiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 05 24, 17:42)

Draugai atvarys, bet grieztai priisakiys br jokii gerimu smile.gif tikiuosi smile.gif

biggrin.gif tu cia mums prajuokinti tai parašei? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 24, 15:53)
biggrin.gif  tu cia mums prajuokinti tai parašei?  biggrin.gif

Nu zinok karta jau prasisukom smile.gif Busiu tik is gymo grizus smile.gif tikiuos labai neikalbines smile.gif nes tada neatsilaikysiu smile.gif
Bet labai nenoriu gert vidury savaites smile.gif
Atsakyti
nuuu...tik kad darban sunku tada keltis... ax.gif O šiaip jei kablys-nu tada nebesvarbu tongue.gif
Atsakyti
Labukas

Koks mano katinas durnas.. eda viska, ka randa.. gumytes, siandien indaploves druska isdraskes, priragaves, nu ir aisku privemes visur…

Vis tiek vakar buteli vyno atsidarem smile.gif bet tik 1, per puse su drauge smile.gif mb kaltas, butu neissiziojes, butume arbata prasisuke smile.gif o man tik paminek, atsisakyt negaliu smile.gif
Atsakyti
Labs iš ryto.
kava biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

po vakar kaip negyva : grįžtu vakare po darbo, o ten kelininkai skiriamąsias juostas brūžina. Dulkių iki dangaus, birzgimas baisinis. Tai birzginosi iki vėlyvos nakties, negalėjau užmigt blink.gif O ryte turėjau savo aurytę praust, nes nu ir ratus keist žmonėm nekas-visa po dulkių sluoksniu...o tik neseniai nuplauta buvo blink.gif
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2022 05 25, 10:09)

Koks mano katinas durnas.. eda viska, ka randa.. gumytes, siandien indaploves druska isdraskes, priragaves, nu ir aisku privemes visur…

Vis tiek vakar buteli vyno atsidarem smile.gif bet tik 1, per puse su drauge smile.gif mb kaltas, butu neissiziojes, butume arbata prasisuke smile.gif o man tik paminek, atsisakyt negaliu smile.gif

nu blyn, nusitrūčys durnelis blink.gif

AHA, ar tau burbanti nesakė ??? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O aš antibiotikus ryju, tai alkoholis nelabai suderinamas unsure.gif
Atsakyti
Tai va.. kad svarbiausia metus laiko gulejo ta druska, nereikejo.. dabar pamaise.. Is vis nieko negalima palikt.. apie mesas net nesneku. Eda ir sausainius, sokolada, bulka.. valgo net nevalgomus dalykus smile.gif

Po darbu. Rase, kad bus 18, bet taip ir nesusilo..
Atsakyti