Labas rytas
Labukas
Ryte sm pastrigo, vis klaida mete..
Oi koks oras.. visa nakti prapyle, dabar biski apstojo, vis tiek rodo lietu visai dienai.. bjauru dirbt per lietu..
Vakare draugai atvarys musu kubilo apziuret
Oi koks oras.. visa nakti prapyle, dabar biski apstojo, vis tiek rodo lietu visai dienai.. bjauru dirbt per lietu..
QUOTE(giega @ 2022 05 24, 10:23)
Labukas
A, žiūriu kur tu Oras čia gražus, bet vėl po poros dienų rytais šalnos ir 13 šilumos. Nesąmonė kažkokia...mano augalai niekaip neišvažiuoja kaiman, jau ir žydėt pradeda
O, tai vėl bus vakarėlis Buvau išlėkus poliklinikon, magneto terapija. Dabar ir lakstysiu beveik mėnesį, tai visa laimė, kad mašiniukas yra
Giega, ar nebbus, kaip mums - dzakuzeje maudemes tiek kartu, kiek uztektu abieju ranku pirstu
nu tai viskas vieną dieną nusibosta
Nu mes vandeniniai gal daugiau pasimaudysim
Nu pas mus ir daugiau 20 nepakyla.. dave pora dienu pasidziaugt ir vel 19-20 Labai ilgas ir saltas pavasaris
O siandien is vis liutis su perkunija.. striuke kiaurai slapia, batai visnamie iskabineta dziusta
Draugai atvarys, bet grieztai priisakiys br jokii gerimu tikiuosi
Nu pas mus ir daugiau 20 nepakyla.. dave pora dienu pasidziaugt ir vel 19-20 Labai ilgas ir saltas pavasaris
O siandien is vis liutis su perkunija.. striuke kiaurai slapia, batai visnamie iskabineta dziusta
Draugai atvarys, bet grieztai priisakiys br jokii gerimu tikiuosi
QUOTE(giega @ 2022 05 24, 17:42)
tu cia mums prajuokinti tai parašei?
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 24, 15:53)
tu cia mums prajuokinti tai parašei?
Nu zinok karta jau prasisukom Busiu tik is gymo grizus tikiuos labai neikalbines nes tada neatsilaikysiu
Bet labai nenoriu gert vidury savaites
nuuu...tik kad darban sunku tada keltis... O šiaip jei kablys-nu tada nebesvarbu
Labukas
Koks mano katinas durnas.. eda viska, ka randa.. gumytes, siandien indaploves druska isdraskes, priragaves, nu ir aisku privemes visur
Vis tiek vakar buteli vyno atsidarem bet tik 1, per puse su drauge mb kaltas, butu neissiziojes, butume arbata prasisuke o man tik paminek, atsisakyt negaliu
Koks mano katinas durnas.. eda viska, ka randa.. gumytes, siandien indaploves druska isdraskes, priragaves, nu ir aisku privemes visur
Vis tiek vakar buteli vyno atsidarem bet tik 1, per puse su drauge mb kaltas, butu neissiziojes, butume arbata prasisuke o man tik paminek, atsisakyt negaliu
Labs iš ryto.
kava
po vakar kaip negyva : grįžtu vakare po darbo, o ten kelininkai skiriamąsias juostas brūžina. Dulkių iki dangaus, birzgimas baisinis. Tai birzginosi iki vėlyvos nakties, negalėjau užmigt O ryte turėjau savo aurytę praust, nes nu ir ratus keist žmonėm nekas-visa po dulkių sluoksniu...o tik neseniai nuplauta buvo
Papildyta:
nu blyn, nusitrūčys durnelis
AHA, ar tau burbanti nesakė ??? O aš antibiotikus ryju, tai alkoholis nelabai suderinamas
kava
po vakar kaip negyva : grįžtu vakare po darbo, o ten kelininkai skiriamąsias juostas brūžina. Dulkių iki dangaus, birzgimas baisinis. Tai birzginosi iki vėlyvos nakties, negalėjau užmigt O ryte turėjau savo aurytę praust, nes nu ir ratus keist žmonėm nekas-visa po dulkių sluoksniu...o tik neseniai nuplauta buvo
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2022 05 25, 10:09)
nu blyn, nusitrūčys durnelis
AHA, ar tau burbanti nesakė ??? O aš antibiotikus ryju, tai alkoholis nelabai suderinamas
Tai va.. kad svarbiausia metus laiko gulejo ta druska, nereikejo.. dabar pamaise.. Is vis nieko negalima palikt.. apie mesas net nesneku. Eda ir sausainius, sokolada, bulka.. valgo net nevalgomus dalykus
Po darbu. Rase, kad bus 18, bet taip ir nesusilo..
Po darbu. Rase, kad bus 18, bet taip ir nesusilo..