nu jau turėsi iškept, kai atvarysiu
tik su tuo atvarymu nekas, užspaudė mane juodai finansai ir visa kita... nebent loterijoj pasiseks, ale bilietą reik nusipirkt
Kai sakau, man skanu, vidutinio apkepimo, nes tik pašildytas ir man neskanu, ir su gero raudono vyno taure, nors šiaip raudono negeriu
Ryt varau mašinikę pas meistrą, reik traukę keist, neaišku, kiek tas atsieis. Dar padangų nepasikeičiau į vasarines...žo, nekalbu jau kad viryklės tik 2 skylės bedega, gartraukis nusprogo, remonto verkiant reikia. Nu toks juodas periodas, kai viskas erzina, nors yra taip, kaip yra ir virš bambos neiššoksi.
Uošviui aišku, kad namie smagiau, tik kažin, ar susitvarkys...gausit auklę samdyt
Aš buvau pas gydytoją šiandien dėl tos skrandžio bakterijos...prirašė vaistų, žvengiu, kad nereiks ir valgyt, tablečių užteks...gal 4 receptai. Ir dar probiotikai. Nu irgi kišenę patuštins
O tai koks skirtumas tie marškiniai, jei 1 kartui. Gi etiketės nerodys, dzin. Apsivilks kartą ir išmes, gerai ir iš Primarko. Bet kiek ilgai pasiruošimas laidotuvėm, čia įdomu kodėl? Nes LT jau būtų palaidoję ir pamiršę...