Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

QUOTE(giega @ 2022 05 14, 23:45)
Cowboy steikas- dyyyydejis jautienos gabalas, marinuija savais prieskoniais. Kepa letai ant mazos ugnies gers valanda, paskui greit uzkaitina, kad apkeptu.

O tai nebūna kietas ? man jautiena sunkiia paruošiama mėsa ax.gif
Atsakyti
Labukas

Siandien popiet jau islydesim svecius i lt.. pirmiau dar i shopinga:) vakar outletuose nuziurejo kedus, kol apejom kitas pardes, gal ka graziau ras 🙂 griztam- ispirkti .. visi , visu dydziu to modelio kedai ispirkti .. o buvo tikrai nemazai ju.. tai siandien varysim cia aplink paziurinet..

Mb ten atkales sistema, ziuri pagal temperaturas.. nu minkstutrlis, burnoj tirpstantis gaunas smile.gif
As jautiena valgau, bet steiku vis dar tik paragauju smile.gif nu tai jau vis didesni gabaliuka atsipjaunu smile.gif
O kiek kas valge, tai visi alpo smile.gif ir du didziausi gabalai susivalgo moment smile.gif o tas vienas gabalas buna virs kilogramo smile.gif
Jautienos minkstunas nuo dalies priklauso ;) Tas cowboy steikas turbut is sonkauliu, nes kaulas visada buna..
Atsakyti
nu norėčiau paragaut smile.gif steikas man limpa, tik gero vyno reik taurės šalia ax.gif .
Bliam, po vakar kaimo jaučiuosi kaip pervažiuota - lysves kasiau. Nebaigiau aišku, nes kai pradėjo galvą skaudėt - beveik iki pykinimo. Galvoju-bus blogai, reik baigt...o prieš 5 metus padariau viską... tongue.gif
P.s. užsisakiau šiandien palaidinukę. Nebrangi, 10 eur, bet kai veža nemokamai - o kodėl ne biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lututė: 16 gegužės 2022 - 12:47
Koks troskinys, burgeriai gerai iskepti/ isvirti buna.. o vs steikus gi nedakeptus valgo ir man velias tas kraujo skonis burnoj.. nors jau jau po biski vis daugiau atsipjaunu is bendro gabslo smile.gif aisku tik pakrascius smile.gif
Atvarysi jada, iskepsiu ;) tiksliau mb iskeps smile.gif

Isvezem draugus i oro uosta.. dabar pas teva varysim. Nenori jis pas mus but, sako- turiu savo namus.. pastatem kamera, vis patikrinam ar viskas gerai.. dabar stabtelejom pas seimos gyd, pasakyt kad uosviene mire ir reik suziuret kokius vaiskus uosviui gert reik..

Mb niekur neranda juodu marskiniu nusipirkt.. nu buvo Hugo bisse uz 90£, bet gaila tiek 1x ismest. Juk nelabai kur dar eis su juodais.. tai beveik baigiu ikalbet i Primarko smile.gif nors net nezinau ar ten yra smile.gif
Sau tai turiu suknele ir batelius..
Atsakyti
nu jau turėsi iškept, kai atvarysiu mirksiukas.gif tik su tuo atvarymu nekas, užspaudė mane juodai finansai ir visa kita... nebent loterijoj pasiseks, ale bilietą reik nusipirkt biggrin.gif
Kai sakau, man skanu, vidutinio apkepimo, nes tik pašildytas ir man neskanu, ir su gero raudono vyno taure, nors šiaip raudono negeriu tongue.gif
Ryt varau mašinikę pas meistrą, reik traukę keist, neaišku, kiek tas atsieis. Dar padangų nepasikeičiau į vasarines...žo, nekalbu jau kad viryklės tik 2 skylės bedega, gartraukis nusprogo, remonto verkiant reikia. Nu toks juodas periodas, kai viskas erzina, nors yra taip, kaip yra ir virš bambos neiššoksi.
Uošviui aišku, kad namie smagiau, tik kažin, ar susitvarkys...gausit auklę samdyt huh.gif
Aš buvau pas gydytoją šiandien dėl tos skrandžio bakterijos...prirašė vaistų, žvengiu, kad nereiks ir valgyt, tablečių užteks...gal 4 receptai. Ir dar probiotikai. Nu irgi kišenę patuštins unsure.gif
O tai koks skirtumas tie marškiniai, jei 1 kartui. Gi etiketės nerodys, dzin. Apsivilks kartą ir išmes, gerai ir iš Primarko. Bet kiek ilgai pasiruošimas laidotuvėm, čia įdomu kodėl? Nes LT jau būtų palaidoję ir pamiršę... ax.gif
Atsakyti
Tai dar tik treciadieni darys skrodima.. gal ketv jau turesim mirties liudijima.. tada kaip ir butu galima sarvot, bet nera vietu.. Nu Anglija.. jei savaitgali, tai dvigubai brangiau, nei paprasta diena.. tai kad jau tiek laukiam, tai diena ten ar sian..
is vienos puses visai gerai.. kazkaip visi apsiramino.. Viska neskubedami, nelekdami..
Papildyta:
O tas keturnedelis kada skaitos? 4 sav po mirimo ar 4sav po palaidojimo?
Atsakyti
Labukas

Na ka, prasideda mano darbo savaite smile.gif 150 stopu.. biski pirmyn atgal, bet ner labai baisiai..
oras 😍 grizus nieko nesitvarkysiu, eisiu relaksuot i kiema smile.gif

Lutut, kada tas keturnedelis?
Sako tik po jo galima tvarkyt mirisiu daiktus.. o patikek kuek oas uosviene rubu batu .. net virtuvej viska isvesim, kad liktu pora leksciu ir puoduku.. jokiu puidu, kad nieko nevirtu, nes jau vel pridegino..
Atsakyti
laba,
duoduosi nuo ryto, mašiniuką meistrui nuvežiau. Tai dabar parlėkiau, vėl reiks lėkt pasiimt...
Iš tikro keturnedėlis tai yra 4 savaitės po mirties. Bet jūs jau antrą savaitę vargstat, tai keistai kažkaip tik palaidojus ir keturnedėlis rolleyes.gif
Ai, tai čia dėl skrodimo tiek ilgai reik laukt...nu supratau. rolleyes.gif
aš ryte buvau gyme su savo skaudančia nugara ir rankom. Bet kažkaip per prievartą pasportavau, ir net lyg geriau pasidarė. ax.gif
Atsakyti
Tai va, kad cia tiek viskas ilgai tempias..

As ir siandien eisou i gyma smile.gif nebuvau gera menesi smile.gif jau isivaizduoju kaip viska skaudes smile.gif
Atsakyti
kažkaip net nenormaliai...nejaugi nieks skrodimo nemoka daryt...ar čia kažkaip studentams mokint palieka tuos lavonus...labai keista.
Žo, bet tvarka tokia ir viskas. Bliam, kaip šalta...rašė ryte, kad bus +17, o vargiai 7-8 išstenėjo, dar plius vėjas, lietus nulijo, fui. Ir dar naktį šalnos. Orai totaliai nenormalūs. Nuvariau mašinkos pasiimt- sušalau kaulan. Dar čiut neapsivėmiau bevažiuodama, nes variau su taksu, tai taksistas matyt įsivaizdavo, kad TAKSI-5 vaidina, varė kaip akis išdegės, stabdė, užkišinėjo, per beveik raudoną, per ištisines linijas...bl, galvoju - išleisk greičiau, nes privemsiu...durnius kažkoks.
Reik pažėt, koki orai savaitgalį, mes gi su systra varysim į Mingės kaimą papramogaut-čia tipo mano gimtadienio dovana ax.gif
Atsakyti
Neturiu laiko net pleptelti mamkose. Vyras atostogas pasieme, tai ten lekiam, šen, kartu vis, kartu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 17 gegužės 2022 - 19:44
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 17, 20:44)
Neturiu laiko net pleptelti mamkose. Vyras atostogas pasieme, tai ten lekiam, šen, kartu vis, kartu....

nu tai smagu biggrin.gif Vis geriau, nei prie kompo mirksiukas.gif
Atsakyti