Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 11, 11:54)
Menas ir politika yra slykstu ir tai yra mano nuomone.

Man irgi.. bet Eurovizija toks koncertas, kur subalsuoja uz politika, o nd uz daina..
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 05 11, 14:52)
Man irgi.. bet Eurovizija toks koncertas, kur subalsuoja uz politika, o nd uz daina..

Del to Eurovizija manes ir nedomina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 11 gegužės 2022 - 13:59
tai ir sakau, jau 15metų nežiūriu, nes ten su muzika mažai bendro. Savi balsuoja už savus, ar politiškai mielesnius kaimynus ir tiek.
kaip aš šiandien tingiu dirbt rolleyes.gif ir su skrandžiu nekažką. Ką suvalgau, tas ir stovi. Ir visa tai po tos nelemtos žarnos.
Susidėliojau reabilitacijos procedūras, masažus. Nu blyn iki birželio 15 d...masažų nemokamai duoda tik 4, tai dar 4 dasipirkau. Ir visos procedūros perpiet panašiai. Kaip dirbančiam žmogui išeit? Nu aš nusimuilinsiu "matuot" patalpas...bet pavyzdžiui, kas negali atsitraukt iš darbo vietos ? blink.gif
Atsakyti
Man tai visai idomu paklausyt kokias dainas nusprendzia siust ivairios salys..

Ryt eisiu i darba.. nes viskas cia ilgai uztruks.. kam be reikalo sedet namie.. paskui jau visai ant laidotuviu pasiimsiu laisvu..

Buvom ju namuose.. nu ir jai paziuret ka aprengt, nes cia uk pasirodo nera jokiu specializuotu rubu pardziu.. sako rengia tais paciais rubais.. spintos luzta nuo skuduru, nu bet va- skudurai.. maikutes, dzinsiukai, tunikos.. nu nieko kas tiktu… radau toki barchatini juoda ilfa sijona, parinkau kelias bliuskas, atvaziuos dukterecia, apsitarsim.. gal ja naujo nupirksim.. batelius ir radau visiskai baunus, nenesiotus.. tik idomu ar deda aukstakulnius? Nors ji visa gyvetim tokius nesiojo, jis net tapkes ant kulnijko, nes ji 150cm ugio tik…
Atsakyti
Liudna skaityti....
Atsakyti
Kaip įdomiai... pagrabinių rūbų nėr... rolleyes.gif o tai laidojimo namai? Gi ten viskas prie vietos būna-ir karstai, ir batai, ir drabužiai... net puokščių pavyzdžiai rolleyes.gif Jei pas mus toks servisas yra, tai kažkas panašaus ir pas jus turėtų būti rolleyes.gif
buvau gyme... visai neblogai. Ryt ryte irgi eisiu ax.gif
Atsakyti
Laidojimo namuose -karstao, urnos.. gelem dazniausiai pasirupina patys zmones, tai jie ir neuzsiima.. o rubu batu net neparduoda.. matai- daug tautybiu, daug religiju.. viskas skirtinga…
Atsakyti
Labukas

Atvare vakar mb brolis is Airijos, pavakarojom pas mus.. gult nuejau apie 12, siandien 6 akys stacios.. bet dabar jau visai noriu miego smile.gif reiks pasnaust grizus.. gerai darbo normaliai,118.. einu ziuret kas kaip ..tikiuos ner daug laikiniu ir nereiks ratais vazinet..

Uosviene lygtai parasius laiskus, palinkejimus kiekvienam.. kaip nori but palaidota ir tt.. nu niekur nerandam.. vakar mb prisimine, kad lygtai kazkada pries pora metu sake- va cia, saldainiau dezutej.. nu reiks bel varyt ieskot tos dezutes…
Atsakyti
oi, kiek tau reikalų, giega, nepavydžiu... unsure.gif
aš irgi atsikėliau nepamiegojus, tiek sapnavau, kad pavargau tongue.gif dar baladojausi pas klientę bbž kur į naujus rajonus, navigacija nerodo - nu nx... blink.gif dar ir klientė tokia pagerinta, sėdėjau pas ją gal 2 valandas dėl spintos ir vonios spintelės blink.gif
Atsakyti
kažkam žolių naikinimas tarp plytelių buvo reikalingas : https://www.zinoti.l...s-visas-kiemas/

Apie actą gal ir nieko info, galima pabandyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 05 11, 22:30)
Laidojimo namuose -karstao, urnos.. gelem dazniausiai pasirupina patys zmones, tai jie ir neuzsiima.. o rubu batu net neparduoda.. matai- daug tautybiu, daug religiju.. viskas skirtinga…

Uošvį laidojom Londone,, tai viskas iejo. Bet cia priklauso nuo galimos moketi sumos.
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2022 05 12, 16:45)
kažkam žolių naikinimas tarp plytelių buvo reikalingas : https://www.zinoti.l...s-visas-kiemas/

Apie actą gal ir nieko info, galima pabandyti  rolleyes.gif

Aciuks, as dar bandysiu verdanciu vandeniu.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 12, 16:18)
Uošvį laidojom Londone,, tai viskas iejo. Bet cia priklauso nuo galimos moketi sumos.
Papildyta:

Aciuks, as dar bandysiu verdanciu vandeniu.

Dabar ivardinta apie 4000£..
kazkiek valstybe grazins, nes juk gaudavo benefitus..

Nevark su tuo vandeniu.. tam kartui nuvire, brt tuoj pat ataigo.. as kooia diena uzsiimsiu su tuo actu smile.gif
Atsakyti