Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

bent jau ryškios spalvos šį sezoną pardėse, nes nusibodo juoda-pilka-purvina...suknios tai daugumas mini, su savo liaškom ir taziku tokių negaliu nešiot, o ir amžius jau biškį įpareigoja tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 05 09, 19:29)
bent jau ryškios spalvos šį sezoną pardėse, nes nusibodo juoda-pilka-purvina...suknios tai daugumas mini, su savo liaškom ir taziku tokių negaliu nešiot, o ir amžius jau biškį įpareigoja  tongue.gif

As tai senstu .kaip anglai pasakytu - gracefully biggrin.gif. Nera jokio noro atrodyti jauniau, nei esu.Man didziausias faktorius rubus pasirinkime - patogumas.Išaugau jau is to 'kaip cia mandriau pasipikiruoti pries drauges' biggrin.gif
Atsakyti
O as bandau sustabdyt laika smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 05 09, 19:58)
O as bandau sustabdyt laika smile.gif)

Kiekvienam savo 4u.gif
Atsakyti
aš nebandau, bet mėgstu ryškias spalvas ir drąsesniius fasonus, išskyrus tuos, kur mini ir kur man netinka tongue.gif Va dabar noriu ryškios bliuskos ir žalių batų tongue.gif
Atsakyti
Vat ir as megstu ir spalvas ryskias smile.gif ir tas skersas sijonas mane labiau traukia smile.gif aisku megstu ir patoguma, todel turiu daug dzinsu smile.gif vasara megstu sekneles smile.gif tik va kiek siandien beziurejau, nei viena neitiko smile.gif

Katina isleidom i lauka, tai dabar kaukia palei duris, vel nori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 05 09, 21:04)
aš nebandau, bet mėgstu ryškias spalvas ir drąsesniius fasonus, išskyrus tuos, kur mini ir kur man netinka  tongue.gif  Va dabar noriu ryškios bliuskos ir žalių batų  tongue.gif

Nezinau kada amerikoniska mada rengtis kaip nori, ateis I europa. Ten tai jau su visam baisu, vistiek gi, as skaitau, reikia ziureti I figuros ipatumus bent kazkiek.
Atsakyti
nu tai figūros reik žiūrėt, bet smagiau, kai spalvos ryškios rolleyes.gif. Suknios gerai, nieko nereikia derint, apsivilkai ir droži biggrin.gif
Atsakyti
Tegu dar ilgai neateina ta amerikietiska mada smile.gif
Siaip uk nelabai kas kreipia, kaip tu apsirengus, cia gal daugiau lietuvaires, ruses, lenkes smile.gif bet man asmeniskai daug maloniau ziuret bendraut su graziai tvarkingai apsirengusiu zmogum, nei kad kaip rumunes megsta ateit i parduotuves su pizama ir chalatu..
Atsakyti
jo, smagiau, kai žmogus atrodo normaliai ir žino, kada kaip rengtis. Lakstymo po miestą su chalatu nelabai suprantu... rolleyes.gif kaip bomžės... biggrin.gif
Atsakyti
Ar atvaziuoji i koki nama, duris atidaro su toookiu nutrintu treningu ar suplysusiomis kojinemis.. nu suprantu namie, bet vis tiek galima tvarkingai apsirengt.. uz tai patinka pas kokias angles senutes atvaziuot, tos 90+, bet ir lupos padazytos, plaukai sutvarkyti, kostiumeli apsirengusios.. wow 🤩
Atsakyti
Mane, tai uzknisa, kai as dar miegu, o jau pastas barskinasi arba deliveris koks biggrin.gif
Atsakyti