Oho
Lyja...
aš net pasibadziot per pietus nėjau...net man per karšta. Sėdžiu po kondiške...
Kai LT karsta,tai pas mus salta KAi ateis vesuma pas jus,atsils pas mus
Siaip taip su mazaja aplekiau shopingus..Po antros pardes jau prases nesama..O as dar pagalvojau,kad pasiimt vezima,bet taip ir nepaemiau...Uzmaitinau Macdaku,dar pora apejo Bet jau tik per butinas..O norejau daugiau pasivaikstinet..Reik i pavesine visokiu papuosimu..Nupirkau toki ala jurini laikrodi,dar paveiksla su buriniu laivu-sita is sendaikciu pardes,uz 5£
Dabar uzkaiciau garu puode idarytas paprikas Mazoji uzmigo knygute bevartydama Vel marti pyks,nes siaip ji nemiega pietu NA bet jos tik siaip aplink namus zaidzia,o mes sitiek pardziu apvarem
Siaip taip su mazaja aplekiau shopingus..Po antros pardes jau prases nesama..O as dar pagalvojau,kad pasiimt vezima,bet taip ir nepaemiau...Uzmaitinau Macdaku,dar pora apejo Bet jau tik per butinas..O norejau daugiau pasivaikstinet..Reik i pavesine visokiu papuosimu..Nupirkau toki ala jurini laikrodi,dar paveiksla su buriniu laivu-sita is sendaikciu pardes,uz 5£
Dabar uzkaiciau garu puode idarytas paprikas Mazoji uzmigo knygute bevartydama Vel marti pyks,nes siaip ji nemiega pietu NA bet jos tik siaip aplink namus zaidzia,o mes sitiek pardziu apvarem
nu bet jei miego nori, tai ir užmiega, ko čia pykt...pavargo vaikas
Priėdžiau sausmedžio uogų, net kartu burnoj...bet jos labai naudingos visam kam...rašo, kad net jaunina, tai grįžus namo reiks lėkt veidrodin žiūrėt
Priėdžiau sausmedžio uogų, net kartu burnoj...bet jos labai naudingos visam kam...rašo, kad net jaunina, tai grįžus namo reiks lėkt veidrodin žiūrėt
Siaip pietu ji nuo kokiu 2m nebemiega O tik man palieka ir uzmiega NA bet mes vis kur vaziuojam,masinoj ir uzsupa..Nors siandien dar grizo,dar pazaide,pasieme knygute,varte ir girdziu,kad jau nebegirdziu Ateinu,susisukus i dekuti ir miega ant sofos
Siandien ta pagalbininke taip vale stala,kad pripurske i distancini,tas uzlinko,nepersijungia joks kanalas Tai dar gerai,kad muzika eina
NAmus labiau verciu,nei tvarkau Cia kalnas,cia rubai is lauko parnesti,cia pirkiniai...Per 3 puodus valgyt verdu..Ir galvoju,kada i gyma nulekt Idealu butu puse penkiu,bet nespes dar isvirt man viskas...
Siandien ta pagalbininke taip vale stala,kad pripurske i distancini,tas uzlinko,nepersijungia joks kanalas Tai dar gerai,kad muzika eina
NAmus labiau verciu,nei tvarkau Cia kalnas,cia rubai is lauko parnesti,cia pirkiniai...Per 3 puodus valgyt verdu..Ir galvoju,kada i gyma nulekt Idealu butu puse penkiu,bet nespes dar isvirt man viskas...
pas mane namie irgi jovalas. Prasivaliau tik dulkes ir grindis, daugiau rankos nekyla...nu jofana, beveik 7 vakaro, +33 koks tvarkymąsis...
QUOTE(lututė @ 2021 06 21, 16:49)
pas mane namie irgi jovalas. Prasivaliau tik dulkes ir grindis, daugiau rankos nekyla...nu jofana, beveik 7 vakaro, +33 koks tvarkymąsis...
Turkijoj pernai kai buvom, tai diena +35, nakti +32 Kambary kondikai, bet eini programu ziuret, jokios atgaivos uz tai ir maudemes kiekviena nakti juroj po prigramu
Kaip nuo siandien prasidejo klases, bet visos ryte, tik ketv yra vakarine.. nu eisiu nors i ja..
gal man ryt irgi nueit...jei kokią 19 val yra tinkama...varau pažėt...
LAbukas
BAndziau vakar uzsisakyt ta klase,bet dar neleido,galima tik diena pries KAip cia ryt nepamirst Vienu metu leis tik 12 zmoniu..O ten norinciu nemazai budavo...
Pas mus vis dar apie +17-19..Bet ir nebelyja Siaip tai sitoks oras idealus darbui-neperkarsta,nepersalta,saule nespigina i akis Va tik savaitgaliams noris gero oro
Jei tikrai nebelis,pradzius zole,tai siandien ryt reiks nupjaut..Marciai vel uzduotis bus-nudazyt kas liko Buciau vakar as nudazius,bet prapurske visa diena...
aš ryt į gymą eisiu... Karšta. Esu pavargus, išbalamūtino mane visiškai visi...
labas rytas, karkušos
nu ką.Šiandien patrumpinta darbo diena, su kuo save ir sveikinu