Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

Oho blink.gif
Atsakyti
Lyja... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 21 birželio 2021 - 13:25
aš net pasibadziot per pietus nėjau...net man per karšta. Sėdžiu po kondiške... tongue.gif
Atsakyti
Kai LT karsta,tai pas mus salta biggrin.gif KAi ateis vesuma pas jus,atsils pas mus biggrin.gif

Siaip taip su mazaja aplekiau shopingus..Po antros pardes jau prases nesama..O as dar pagalvojau,kad pasiimt vezima,bet taip ir nepaemiau...Uzmaitinau Macdaku,dar pora apejo biggrin.gif Bet jau tik per butinas..O norejau daugiau pasivaikstinet..Reik i pavesine visokiu papuosimu..Nupirkau toki ala jurini laikrodi,dar paveiksla su buriniu laivu-sita is sendaikciu pardes,uz 5£ biggrin.gif
Dabar uzkaiciau garu puode idarytas paprikas mirksiukas.gif Mazoji uzmigo knygute bevartydama biggrin.gif Vel marti pyks,nes siaip ji nemiega pietu biggrin.gif NA bet jos tik siaip aplink namus zaidzia,o mes sitiek pardziu apvarem biggrin.gif
Atsakyti
nu bet jei miego nori, tai ir užmiega, ko čia pykt...pavargo vaikas rolleyes.gif
Priėdžiau sausmedžio uogų, net kartu burnoj...bet jos labai naudingos visam kam...rašo, kad net jaunina, tai grįžus namo reiks lėkt veidrodin žiūrėt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Siaip pietu ji nuo kokiu 2m nebemiega biggrin.gif O tik man palieka ir uzmiega biggrin.gif NA bet mes vis kur vaziuojam,masinoj ir uzsupa..Nors siandien dar grizo,dar pazaide,pasieme knygute,varte ir girdziu,kad jau nebegirdziu biggrin.gif Ateinu,susisukus i dekuti ir miega ant sofos biggrin.gif
Siandien ta pagalbininke taip vale stala,kad pripurske i distancini,tas uzlinko,nepersijungia joks kanalas biggrin.gif Tai dar gerai,kad muzika eina biggrin.gif

NAmus labiau verciu,nei tvarkau biggrin.gif Cia kalnas,cia rubai is lauko parnesti,cia pirkiniai...Per 3 puodus valgyt verdu..Ir galvoju,kada i gyma nulekt biggrin.gif Idealu butu puse penkiu,bet nespes dar isvirt man viskas...
Atsakyti
pas mane namie irgi jovalas. Prasivaliau tik dulkes ir grindis, daugiau rankos nekyla...nu jofana, beveik 7 vakaro, +33 blink.gif koks tvarkymąsis...
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2021 06 21, 16:49)
pas mane namie irgi jovalas. Prasivaliau tik dulkes ir grindis, daugiau rankos nekyla...nu jofana, beveik 7 vakaro, +33  blink.gif koks tvarkymąsis...

Turkijoj pernai kai buvom, tai diena +35, nakti +32 biggrin.gif Kambary kondikai, bet eini programu ziuret, jokios atgaivos biggrin.gif uz tai ir maudemes kiekviena nakti juroj po prigramu biggrin.gif

Kaip nuo siandien prasidejo klases, bet visos ryte, tik ketv yra vakarine.. nu eisiu nors i ja..
Atsakyti
gal man ryt irgi nueit...jei kokią 19 val yra tinkama...varau pažėt... ax.gif
Atsakyti

LAbukas

BAndziau vakar uzsisakyt ta klase,bet dar neleido,galima tik diena pries biggrin.gif KAip cia ryt nepamirst biggrin.gif Vienu metu leis tik 12 zmoniu..O ten norinciu nemazai budavo...

Pas mus vis dar apie +17-19..Bet ir nebelyja mirksiukas.gif Siaip tai sitoks oras idealus darbui-neperkarsta,nepersalta,saule nespigina i akis mirksiukas.gif Va tik savaitgaliams noris gero oro biggrin.gif
Jei tikrai nebelis,pradzius zole,tai siandien ryt reiks nupjaut..Marciai vel uzduotis bus-nudazyt kas liko biggrin.gif Buciau vakar as nudazius,bet prapurske visa diena...
Atsakyti
aš ryt į gymą eisiu... ax.gif Karšta. Esu pavargus, išbalamūtino mane visiškai visi... blink.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

labas rytas, karkušos 4u.gif
nu ką.Šiandien patrumpinta darbo diena, su kuo save ir sveikinu biggrin.gif
Atsakyti