Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

Mano bijunai pernai tik lapavosi, siemet jau turi žiedus

Sedziu prie vaistines...laukiu kada atsidarys. Vakar atejau nusipirkti vitaminu ir pqmirsau pinigine su visu mano gyvenimu jame biggrin.gif biggrin.gif , gerai, kad telefonas rankoje liko, tai panos paskqmbino, sako 'burbanti, ar nieko nepalikai pas mus?' biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 06 gegužės 2022 - 09:54
tai pas mane vietos dax..., tik reik protingai išdėstyt...dar gi turiu dvi jukas , kol kas vazonikuose. Visterija labai gražu, bet įtariu, jinai šilumamėgė, ne Lietuvos klimatui rolleyes.gif
tas nusipirktas bijūnas-medėjantis, tai žiedai būna bliūdo dydžio, tik žydi trumpai...augs iki metro. Reiks kur pakrašty įkišt rolleyes.gif
Atsakyti
Pagaliau po darbu smile.gif oras 😍
Siandien nieko nedarysiu, ilsesiios smile.gif bet ryt daug planu prisigalvojau smile.gif
Atsakyti
O as susinervyjau...nwi juškų cia galima rasti kur pirkti, nei pečių viršaus su rinkėmis.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 06, 18:02)
O as susinervyjau...nwi juškų cia galima rasti kur pirkti, nei pečių viršaus su rinkėmis.

Wow, kam tau tokiu prireike smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 05 06, 20:05)
Wow, kam tau tokiu prireike smile.gif

Tai gi lauko krosnei su šašlykine, rūkykla ir picu kepimu biggrin.gif . Bus ir vel mano ir tik mano projektas, kaip ir supynės biggrin.gif
Ai, dar rinkes (arba viena pora rinkiu) paelos keptuvei biggrin.gif

Imesiu nuotrauka I fb ka mazdaug noreciau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 06 gegužės 2022 - 19:37
gausi užsisakyt iš kur nors...arba vežtis iš LT biggrin.gif
Man šalta...oras tai blyn nei šis nei tas... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 05 06, 20:45)
gausi užsisakyt iš kur nors...arba vežtis iš LT  biggrin.gif
Man šalta...oras tai blyn nei šis nei tas...  unsure.gif

Kad pervezimas bbž kiwk kain7os. Bet, jei nerasiu, tai twks kazkaip vezti is Lietuvos.
Atsakyti
nu tai jei veži ką iš LT, tai tašėn ir važiuoji smile.gif
blyn, atsikėliau bbž kada...varau į mokymus. Nx. unsure.gif
Atsakyti
Labukas

As ir turbut nuo 6 nemiegu.. is vis labai prastai miegojau sianakt.. karsta, nirs ir langai atidari..

Pastu i/is lt dabar tikrai neapsimoka siusti .. jei pati nevaziuosi, tai per kokius vezejus parsisiuks..
siaip gal ir uk buna tokiu dalyku, nors net nezinau kaip angliskai ta juska vadinas smile.gif

Prisiplanavau daug naminiu darbu 🙂 reik patalus pakeist, dar siaip skalbimo nemazai 🙂 triobele noriu isplaut.. gal net priekini kiema 🙂 o kur dar siaip eilinis namu tvarkymas, valgyt darymas 🙂
Atsakyti
nieko netvarkysiu, nei šiandien, nei rytoj. Dėl maęs gali nors ir gyvatės šliaužt, jei nenoriu. Pavargau, programa be ryšio, imli laikui, tai nežinau, kiek ji bus naudinga. Bet jei duoda-imu, kodėl ne. rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas

As dar lovoj, bet jau reik kilt 🙂 einu nebaigtu kiemo darbu daryt- isplaut pavesine 🙂 paskui gal link juros, tiksliau Temzes ziociu paleksim 🙂
Siandien biski silumos maziau.. tik +14 ten prie juros.. abidna.. nes ryt tai 23…

Atsakyti