Mano bijunai pernai tik lapavosi, siemet jau turi žiedus
Sedziu prie vaistines...laukiu kada atsidarys. Vakar atejau nusipirkti vitaminu ir pqmirsau pinigine su visu mano gyvenimu jame , gerai, kad telefonas rankoje liko, tai panos paskqmbino, sako 'burbanti, ar nieko nepalikai pas mus?'
tai pas mane vietos dax..., tik reik protingai išdėstyt...dar gi turiu dvi jukas , kol kas vazonikuose. Visterija labai gražu, bet įtariu, jinai šilumamėgė, ne Lietuvos klimatui
tas nusipirktas bijūnas-medėjantis, tai žiedai būna bliūdo dydžio, tik žydi trumpai...augs iki metro. Reiks kur pakrašty įkišt
tas nusipirktas bijūnas-medėjantis, tai žiedai būna bliūdo dydžio, tik žydi trumpai...augs iki metro. Reiks kur pakrašty įkišt
Pagaliau po darbu oras 😍
Siandien nieko nedarysiu, ilsesiios bet ryt daug planu prisigalvojau
Siandien nieko nedarysiu, ilsesiios bet ryt daug planu prisigalvojau
O as susinervyjau...nwi juškų cia galima rasti kur pirkti, nei pečių viršaus su rinkėmis.
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 06, 18:02)
O as susinervyjau...nwi juškų cia galima rasti kur pirkti, nei pečių viršaus su rinkėmis.
Wow, kam tau tokiu prireike
QUOTE(giega @ 2022 05 06, 20:05)
Wow, kam tau tokiu prireike
Tai gi lauko krosnei su šašlykine, rūkykla ir picu kepimu . Bus ir vel mano ir tik mano projektas, kaip ir supynės
Ai, dar rinkes (arba viena pora rinkiu) paelos keptuvei
Imesiu nuotrauka I fb ka mazdaug noreciau
gausi užsisakyt iš kur nors...arba vežtis iš LT
Man šalta...oras tai blyn nei šis nei tas...
QUOTE(lututė @ 2022 05 06, 20:45)
gausi užsisakyt iš kur nors...arba vežtis iš LT
Kad pervezimas bbž kiwk kain7os. Bet, jei nerasiu, tai twks kazkaip vezti is Lietuvos.
nu tai jei veži ką iš LT, tai tašėn ir važiuoji
blyn, atsikėliau bbž kada...varau į mokymus. Nx.
blyn, atsikėliau bbž kada...varau į mokymus. Nx.
Labukas
As ir turbut nuo 6 nemiegu.. is vis labai prastai miegojau sianakt.. karsta, nirs ir langai atidari..
Pastu i/is lt dabar tikrai neapsimoka siusti .. jei pati nevaziuosi, tai per kokius vezejus parsisiuks..
siaip gal ir uk buna tokiu dalyku, nors net nezinau kaip angliskai ta juska vadinas
Prisiplanavau daug naminiu darbu 🙂 reik patalus pakeist, dar siaip skalbimo nemazai 🙂 triobele noriu isplaut.. gal net priekini kiema 🙂 o kur dar siaip eilinis namu tvarkymas, valgyt darymas 🙂
As ir turbut nuo 6 nemiegu.. is vis labai prastai miegojau sianakt.. karsta, nirs ir langai atidari..
Pastu i/is lt dabar tikrai neapsimoka siusti .. jei pati nevaziuosi, tai per kokius vezejus parsisiuks..
siaip gal ir uk buna tokiu dalyku, nors net nezinau kaip angliskai ta juska vadinas
Prisiplanavau daug naminiu darbu 🙂 reik patalus pakeist, dar siaip skalbimo nemazai 🙂 triobele noriu isplaut.. gal net priekini kiema 🙂 o kur dar siaip eilinis namu tvarkymas, valgyt darymas 🙂
nieko netvarkysiu, nei šiandien, nei rytoj. Dėl maęs gali nors ir gyvatės šliaužt, jei nenoriu. Pavargau, programa be ryšio, imli laikui, tai nežinau, kiek ji bus naudinga. Bet jei duoda-imu, kodėl ne.
Labukas
As dar lovoj, bet jau reik kilt 🙂 einu nebaigtu kiemo darbu daryt- isplaut pavesine 🙂 paskui gal link juros, tiksliau Temzes ziociu paleksim 🙂
Siandien biski silumos maziau.. tik +14 ten prie juros.. abidna.. nes ryt tai 23
As dar lovoj, bet jau reik kilt 🙂 einu nebaigtu kiemo darbu daryt- isplaut pavesine 🙂 paskui gal link juros, tiksliau Temzes ziociu paleksim 🙂
Siandien biski silumos maziau.. tik +14 ten prie juros.. abidna.. nes ryt tai 23