ai, nu tokia jau aš jautruolė. Jei užkabina stipriai, tai būna, kad esu porą dienų tikras ligonis.
oho, pas giegą generalkė
Man irgi reikėtų viską prašveisti, bet neprisiruošiu... Arba tingiu. Vakar kažkaip laiptinę vakare sugalvojau prasitvarkyt. Kaimynėm gi dzin - kaip paskutinį kartą išvaliau prieš porą mėnesių, manau, nei nepajudino. Net gėlių nesugeba paliet, pačios į laiptinę ištysusios. Užtat gražios, eina atkištais nagais
Labukas
Oi,iki genneralkes tikrai labai toli Tos plastmasinens dezutes buvo kitoj spintelej,bet reik veins,turi visas issiimt..Nervina mane tail Tai perdejau I kita.Pora puodu ismeciau,nes ir baisus ir nebenaudoju.Dabar visorias sriubas verde toje nindzeje..Dar 3 puodus pakeist reikia,tokie mazesni,tu dar reeikia Ir dar 2 puodus gilyn i sointele nukisau...Praktiskai ir retai naudoju ju,nu nebent kokiems cepelinams Bet isnesiu ir butinai prireiks
O laiptine..Nu kam kitoms laut,jei tu viska sutvarkai
Kai LT gyvenom,mes kokios 3 tvarkemes savo auksta.Bet vien todel,kad vaikai zaisdavo laiptinej Kitu atveju man butu px,kol nesiveisia gyvates ir tarakonai
O mamos name buvo valytoja,jai kazkaip namo komendantas mokejo ir ji isplaudavo
Apsiniauke...bet kip ilgas siemet neatsyla...
Oi,iki genneralkes tikrai labai toli Tos plastmasinens dezutes buvo kitoj spintelej,bet reik veins,turi visas issiimt..Nervina mane tail Tai perdejau I kita.Pora puodu ismeciau,nes ir baisus ir nebenaudoju.Dabar visorias sriubas verde toje nindzeje..Dar 3 puodus pakeist reikia,tokie mazesni,tu dar reeikia Ir dar 2 puodus gilyn i sointele nukisau...Praktiskai ir retai naudoju ju,nu nebent kokiems cepelinams Bet isnesiu ir butinai prireiks
O laiptine..Nu kam kitoms laut,jei tu viska sutvarkai
Kai LT gyvenom,mes kokios 3 tvarkemes savo auksta.Bet vien todel,kad vaikai zaisdavo laiptinej Kitu atveju man butu px,kol nesiveisia gyvates ir tarakonai
O mamos name buvo valytoja,jai kazkaip namo komendantas mokejo ir ji isplaudavo
Apsiniauke...bet kip ilgas siemet neatsyla...
Ilga diena bus.. rytinis sar neisvaziaves, per ji man skanerio neijungia.. neaisku kada ijungs.. kol susidesiu kelia, kol viska susirasiu..
Nervina tokios dienos..
Vel dalina kazka:) pyrageliys lygrai Ramadano pabaigos proga
Nervina tokios dienos..
Vel dalina kazka:) pyrageliys lygrai Ramadano pabaigos proga
tai pas mus net jei neplaučiau, sueitų Px, už durų nors šiukšlynas. O man bjauru. Buvau grafiką valymui pakabinus, tai iš pradžių kažkiek paisė, dabar-px, praeina kaip nematę.
Ojej, bet žiūriu, rytiečiai savo ramadanus tuoj visus privers švęst Kažkaip nesu girdėjus, kad būtų krikščionių maldos kambariai arba kažkoki tai šventimai vyktų
Ojej, bet žiūriu, rytiečiai savo ramadanus tuoj visus privers švęst Kažkaip nesu girdėjus, kad būtų krikščionių maldos kambariai arba kažkoki tai šventimai vyktų
QUOTE(giega @ 2022 05 04, 10:16)
NenavOk!
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2022 05 04, 12:35)
tai pas mus net jei neplaučiau, sueitų Px, už durų nors šiukšlynas. O man bjauru. Buvau grafiką valymui pakabinus, tai iš pradžių kažkiek paisė, dabar-px, praeina kaip nematę.
Jie labai daug teisiu turi. Tos teises iki tiek issipute, kad bijai ka ir pasakyti, ypac kas liecia su ju religija.
Mano vyras meta tokius klūportojus is darbo. Statybos yra statybos. Nori melstis - ieskok darbo be grafikų ir amžino skubejimo. Kas ir butu, kad atvaziuotu betono masina, o darbininkai kristu ant keliu melstis tuo metu. Kas leis tokius pinigus prarasti uz sustingdintas ronas betono. Bet cia specifinis darbas - statybos.
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 04, 13:55)
Nori melstis - ieskok darbo be grafikų ir amžino skubejimo. Kas ir butu, kad atvaziuotu betono masina, o darbininkai kristu ant keliu melstis tuo metu. Kas leis tokius pinigus prarasti uz sustingdintas ronas betono. Bet cia specifinis darbas - statybos.
uoj, prajuokinai. Nu kaip ir taip. Arba kažkur kepykloj - duona svyla, o tie galva betoną daužo... Šiaip kyla abejonės (gal klaidingos), kad jie ten labai geri darbuotojai. Manrods, kiek pamenu, padlyzos ir sukčiautojai
QUOTE(lututė @ 2022 05 04, 15:19)
uoj, prajuokinai. Nu kaip ir taip. Arba kažkur kepykloj - duona svyla, o tie galva betoną daužo... Šiaip kyla abejonės (gal klaidingos), kad jie ten labai geri darbuotojai. Manrods, kiek pamenu, padlyzos ir sukčiautojai
Dauguma tai tinginiai ir megejai aptureti daug naudos. Ir vyras sake, kad nevazmožni šiknalaižiai jis juos varo lauk kai tie ateina skusti bendradarbius ir pasakoti kokie jie patys yra nuostabus bet yra ir normaliu.
Tik tik po darbu.. po tu visokiu papildomu iseiginiu, vargt tik reikia 🙂
Su paskutiniu siuntiniu toooookia liutis uzejo, gerai spejau i masina grizt 🙂
Pas mus daug muslimu.. siaip jokio spec kambariuko neturi, gal tulike meldzias o kai vaziuoja, gal kur gatvej as su keliais daugiau depe pabendrauju, bet i politikas ir religijas nesiveliam ai, karta vaisinau lietuviskais saldainiais, tai pora iskart ir suvalge, net nesigilino, o dar du sake veliau suvalgys, bet paskui maciau usmestus
Su paskutiniu siuntiniu toooookia liutis uzejo, gerai spejau i masina grizt 🙂
Pas mus daug muslimu.. siaip jokio spec kambariuko neturi, gal tulike meldzias o kai vaziuoja, gal kur gatvej as su keliais daugiau depe pabendrauju, bet i politikas ir religijas nesiveliam ai, karta vaisinau lietuviskais saldainiais, tai pora iskart ir suvalge, net nesigilino, o dar du sake veliau suvalgys, bet paskui maciau usmestus
Labukas
Pagaliau atsyla orai tik kad to darbo daug, ner kada normaliai pasidziaugt
Pagaliau atsyla orai tik kad to darbo daug, ner kada normaliai pasidziaugt
labas,
tik dabar prisėdau. Buvau gi tos sušiktos bakterijos tirtis, grįžau darban, pasirodo ar ir akinius namie palikus... o akla kaip kurmis Nu tai ką - mašinkon ir namo. Bakteriją rado, pasirodo jinai tokia bjaurybė, kad po antibiotikų kurso gali lengvai atsinaujinti Nu bet nors aišku, kas per fignia. Tai kažkoks gydymas bus, o tai žinai, kad kažkas negerai su kūnu, o neaišku kas, nieks nieko neranda. Aišku, už tyrimą 30 eur, nes privačioj klinikoj. Ir jei po antibiotikų nepraeis, tai pasiūlė grįžt pas juos homeopatiniam gydymui...tai reiks varyt banką plėšt jei ką
valgyt noriu...nes tyrimas nevalgius negėrus, tai tik puoduką kavos iki važiavimo akinių pasiimt...dar vakare pas okulistę - tai manau, ir akių staigios ir keistos problemos irgi gali būti susiję su šita beleberda... nes kūnas nėra vien atskiri organai
tik dabar prisėdau. Buvau gi tos sušiktos bakterijos tirtis, grįžau darban, pasirodo ar ir akinius namie palikus... o akla kaip kurmis Nu tai ką - mašinkon ir namo. Bakteriją rado, pasirodo jinai tokia bjaurybė, kad po antibiotikų kurso gali lengvai atsinaujinti Nu bet nors aišku, kas per fignia. Tai kažkoks gydymas bus, o tai žinai, kad kažkas negerai su kūnu, o neaišku kas, nieks nieko neranda. Aišku, už tyrimą 30 eur, nes privačioj klinikoj. Ir jei po antibiotikų nepraeis, tai pasiūlė grįžt pas juos homeopatiniam gydymui...tai reiks varyt banką plėšt jei ką
valgyt noriu...nes tyrimas nevalgius negėrus, tai tik puoduką kavos iki važiavimo akinių pasiimt...dar vakare pas okulistę - tai manau, ir akių staigios ir keistos problemos irgi gali būti susiję su šita beleberda... nes kūnas nėra vien atskiri organai
Siais laikais nė snukin negausi už dyką
Peisisakiau 50 svoguneliu geltono vėdryno
Peisisakiau 50 svoguneliu geltono vėdryno
nu tai kas be ko.
O, daržo darbai Man patinka su gėlėmis kneckintis. Laukiu, kol mano rožes atveš, užsisakiau vasario mėnesė, bet pirmametės ir augintos šiltnamy, tai kol šalnos, neveža. Oi tai varysiu arimus, nes užsisakiau 10 vnt...reik dar užsipirkt kokį maišą kompostinės žemės ir mulčio kokius 3 maišus...nes skalda žiauriai brangu, pirksiu, bet ne visur žadu dėti
O, daržo darbai Man patinka su gėlėmis kneckintis. Laukiu, kol mano rožes atveš, užsisakiau vasario mėnesė, bet pirmametės ir augintos šiltnamy, tai kol šalnos, neveža. Oi tai varysiu arimus, nes užsisakiau 10 vnt...reik dar užsipirkt kokį maišą kompostinės žemės ir mulčio kokius 3 maišus...nes skalda žiauriai brangu, pirksiu, bet ne visur žadu dėti