Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

tai gal kokį rėmelį ir pataisytų kol garantija, o lęšiai kainuoja nemažai. Nieko nenoriu daryt šiandien unsure.gif Oras toks keistas, gal todėl jaučiuos sunešiota...lyt lyg nori, nepralyja. Dangus užtemptas blink.gif įdomu, koks oras sekmadienį bus, kai man ant kapų reiks važiuot rolleyes.gif
Atsakyti
Nu jau oras, tai rimtai ir pas mus tragedija. Kazkoks zieminis vėjas. rolleyes.gif
Atsakyti
jo, dar po darbo planuoju užsukt iki Senukų , nusipirkt rožėm žemių ir mulčio...gi gegužį rožes žada atvežt ax.gif ot turėsiu darbo tongue.gif
Atsakyti
As rododondra persodinau i sodo kampa. Pradejo juodais kazkokiais amarais aplipineti.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 04 29, 16:24)
As rododondra persodinau i sodo kampa. Pradejo juodais kazkokiais amarais aplipineti.

mano gražiuosius rododendrus nuėdė tos pyz*** stirnos blink.gif lapai nutampyti, stiebai net apdžiūvę, ant vieno net žiedai nuvaryti. Negaliu, kaip nervuoja... unsure.gif

Tai nupurkšk nuo vabalų ax.gif o jei amarai, tai pirmiausiai skruzdes reik naikint... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 04 29, 16:37)
mano gražiuosius rododendrus nuėdė tos pyz*** stirnos  blink.gif  lapai nutampyti, stiebai net apdžiūvę, ant vieno net žiedai nuvaryti. Negaliu, kaip nervuoja...  unsure.gif

Tai nupurkšk nuo vabalų  ax.gif  o jei amarai, tai pirmiausiai skruzdes reik naikint... rolleyes.gif

Nezinau kas ten atsitiko joms, bet reiks kazka pirkti purkšti.
Atsakyti
priminei...mano purkštuvas užsilenkė, reik naujo...nes rožes reikia vario sulfatu nuvaryt, nuo ligų rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas

Nesenai atsikeliau. Pamazu kraunu daiktus ir isvarom iki pirmad pas draugus i sodyba smile.gif
Pries pora metu tokiu laiku buvo +30 🙂 dabar vos 13… ir dar siaurinis vejas.. galvoju gal net pukine striuke imt 🙂 Prie juros bus pats tas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 04 30, 10:17)
Labukas

Nesenai atsikeliau. Pamazu kraunu daiktus ir isvarom iki pirmad pas draugus i sodyba smile.gif
Pries pora metu tokiu laiku buvo +30 🙂 dabar vos 13… ir dar siaurinis vejas.. galvoju gal net pukine striuke imt 🙂 Prie juros bus pats tas smile.gif

O, gerai praleiskit laiką 4u.gif aš grįžau iš piešimo, valgau, pailsiu 20 min ir varau savanoriaut rolleyes.gif
Atsakyti
Gero savaitgalio, giega 4u.gif
Lutuke, imesl savo piecing I fb smile.gif

As tuoj pas masazistę varysiu.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 04 30, 14:04)
Gero savaitgalio, giega  4u.gif
Lutuke, imesl savo piecing I fb  smile.gif

As tuoj pas masazistę varysiu.

Gero pasiniurkymo mirksiukas.gif Ok, įmesiu smile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka