tai gal kokį rėmelį ir pataisytų kol garantija, o lęšiai kainuoja nemažai. Nieko nenoriu daryt šiandien Oras toks keistas, gal todėl jaučiuos sunešiota...lyt lyg nori, nepralyja. Dangus užtemptas įdomu, koks oras sekmadienį bus, kai man ant kapų reiks važiuot
Nu jau oras, tai rimtai ir pas mus tragedija. Kazkoks zieminis vėjas.
jo, dar po darbo planuoju užsukt iki Senukų , nusipirkt rožėm žemių ir mulčio...gi gegužį rožes žada atvežt ot turėsiu darbo
As rododondra persodinau i sodo kampa. Pradejo juodais kazkokiais amarais aplipineti.
QUOTE(-burbanti- @ 2022 04 29, 16:24)
As rododondra persodinau i sodo kampa. Pradejo juodais kazkokiais amarais aplipineti.
mano gražiuosius rododendrus nuėdė tos pyz*** stirnos lapai nutampyti, stiebai net apdžiūvę, ant vieno net žiedai nuvaryti. Negaliu, kaip nervuoja...
Tai nupurkšk nuo vabalų o jei amarai, tai pirmiausiai skruzdes reik naikint...
QUOTE(lututė @ 2022 04 29, 16:37)
mano gražiuosius rododendrus nuėdė tos pyz*** stirnos lapai nutampyti, stiebai net apdžiūvę, ant vieno net žiedai nuvaryti. Negaliu, kaip nervuoja...
Nezinau kas ten atsitiko joms, bet reiks kazka pirkti purkšti.
priminei...mano purkštuvas užsilenkė, reik naujo...nes rožes reikia vario sulfatu nuvaryt, nuo ligų
Labukas
Nesenai atsikeliau. Pamazu kraunu daiktus ir isvarom iki pirmad pas draugus i sodyba
Pries pora metu tokiu laiku buvo +30 🙂 dabar vos 13 ir dar siaurinis vejas.. galvoju gal net pukine striuke imt 🙂 Prie juros bus pats tas
Nesenai atsikeliau. Pamazu kraunu daiktus ir isvarom iki pirmad pas draugus i sodyba
Pries pora metu tokiu laiku buvo +30 🙂 dabar vos 13 ir dar siaurinis vejas.. galvoju gal net pukine striuke imt 🙂 Prie juros bus pats tas
QUOTE(giega @ 2022 04 30, 10:17)
Labukas
O, gerai praleiskit laiką aš grįžau iš piešimo, valgau, pailsiu 20 min ir varau savanoriaut
Gero savaitgalio, giega
Lutuke, imesl savo piecing I fb
As tuoj pas masazistę varysiu.
QUOTE(-burbanti- @ 2022 04 30, 14:04)
Gero savaitgalio, giega
Gero pasiniurkymo Ok, įmesiu