Parle italiano?
Šaunuolė. As uzmeciau savo ispanu, doulingo vis primena, bet kazkur laikas istirpsta, neaisku kur
QUOTE(giega @ 2022 04 27, 10:44)
Labukas
Vel daug darbo.. vel vaziuoju pef bjauru rajona.. grazus is tikro, bet labai ner kur sustot.. net kelis stopus specialiai i prieki persikeliau, nes jei vakare ten vaziuosiu, pastrigsiu ilgam..
Vel daug darbo.. vel vaziuoju pef bjauru rajona.. grazus is tikro, bet labai ner kur sustot.. net kelis stopus specialiai i prieki persikeliau, nes jei vakare ten vaziuosiu, pastrigsiu ilgam..
Daug darbo - didesnis ir uždarbis Pas mane irgi pradėjo reikalai krutėt, visi grįžta iš karo
Kaip suprast 'visi grizta is karo'?
Seip lietuviu nedaug isejo I Ukraina. Ir tai, tik kaip individuals
Seip lietuviu nedaug isejo I Ukraina. Ir tai, tik kaip individuals
taip ir suprast...prasidėjus karui, visi bėgo druskos, kruopų pirkt, pinigus spaudė ir karui ruošėsi. O dabar gi grįžo, nes gyvenimas gi tęsiasi
Pavargau, dirbau šiandien intensyviai
QUOTE(lututė @ 2022 04 27, 17:30)
taip ir suprast...prasidėjus karui, visi bėgo druskos, kruopų pirkt, pinigus spaudė ir karui ruošėsi. O dabar gi grįžo, nes gyvenimas gi tęsiasi
Aaaa...sita prasme
QUOTE(lututė @ 2022 04 27, 15:30)
Taii ir norejau pakomentuot, bet labai laiko neturejau tik tik namo grizau.. nepatinka tiek daug stopu.. o dar tas raj, kur siauros gatves.. o dar ir tas taaiso, puse yzdarytu.. tai sedi i tokius trafikus
Koldunu issiverdu ir einu ilsetis nors tra sriubos, bet noriu riebiai
As karbonadu vakar pričirškinau dviems dienoms I prieki
Karbonadus rytojui užsimarinavau, ryte pasičirškinsiu. Šiandien buvo mėsytė ir ridikėlių salotos vakarui dar turiu 0,3 alaus - tikras balius
Buvau nulėkus akinių pasiimt-nu blyn, koks eismas, gatvės užsikišę kur jie visi važiuoja tokiu laiku
Buvau nulėkus akinių pasiimt-nu blyn, koks eismas, gatvės užsikišę kur jie visi važiuoja tokiu laiku
As byrui tuos karbonadus palikau. Siandien kazkaip uzsimaniau keptu bulviu su kefyru.
Parsisiunciau varnalėšų aliejaus plaukams stiprinti. Tai kaip dabar ji naudoti?
Parsisiunciau varnalėšų aliejaus plaukams stiprinti. Tai kaip dabar ji naudoti?
Rytdienai visiskai nueko nera pagaminto valgio.. neg koldunus ir tuos visus isviriau nu yra burgeriu, tie greit iskepa prasisuksim
Tikiuos ryt bus biski maziau..
pinigu kai gaunu, tai patenkinta, bet sveikata irgi svarbi.. nesiruosiu as art.. dar labai pavargsti nuo trafiku.. ir tam rajone amzini jie ir kai mokyklos baigias tai tdn is vis vaje vaje ryt bandysiu ta raj ryte pravaziuot, o sava po pietu.. jei nebus kokiu laikiniu
Nu tai issitepi plaukus apiejum, apsirisi, eini miegot, ryte issiplauni galva ;)
Tikiuos ryt bus biski maziau..
pinigu kai gaunu, tai patenkinta, bet sveikata irgi svarbi.. nesiruosiu as art.. dar labai pavargsti nuo trafiku.. ir tam rajone amzini jie ir kai mokyklos baigias tai tdn is vis vaje vaje ryt bandysiu ta raj ryte pravaziuot, o sava po pietu.. jei nebus kokiu laikiniu
Nu tai issitepi plaukus apiejum, apsirisi, eini miegot, ryte issiplauni galva ;)
Labukas
Atsikeliau net nepailsejys.. o darbo vel daug.. net nagu ner kada susitvarkyt..
Atsikeliau net nepailsejys.. o darbo vel daug.. net nagu ner kada susitvarkyt..
Laba,
aš po trevkės. Kuo rečiau eini - tuo sunkiau. Išsimiegu pastaruoju metu visai neblogai. o kas liečia pinigus - tai taip - visų pinigų niekada neuždirbsi, reik ir apie save galvot.
Karbonadų prisikepiau, bus ir rytdienai, man visai gerai ir vakarykštis maistas, ne iš tų, kur kitą dieną to paties jau nebevalgo
Nagų tvarkyt salonan varysi ar namie?
aš po trevkės. Kuo rečiau eini - tuo sunkiau. Išsimiegu pastaruoju metu visai neblogai. o kas liečia pinigus - tai taip - visų pinigų niekada neuždirbsi, reik ir apie save galvot.
Karbonadų prisikepiau, bus ir rytdienai, man visai gerai ir vakarykštis maistas, ne iš tų, kur kitą dieną to paties jau nebevalgo
Nagų tvarkyt salonan varysi ar namie?