Labukas
Daug darbo
ir dar 17h deliveris.. bet jau sutariau, kad paims
Tiksliai nezinau, bet kazkas passkojo, kad cia uk uzmigdo, kai rrik ryt ra zarna..
Gal kokiais išskirtinais atvejais ir migdo, bet mano mamos nemigdė, kai jai žarną kišo
tai turbūt ir nuo žmogaus priklauso. Man labai spazmuoja, tiesiog dūstu, kriokiu-nu žo, nei vaizdas malonus jaučiu, nei garsas
Nieks nieko nemigdo, gal nebent kokioj Vokietijoj, tik biškutį gerklę apmarino ir taškas. Toliau jau kaip Dievas duos...
Palikau mašiniuką, sutariau dar, kad ir galinį bamperį nuims remontui...nežinau, kiek tai gali kainuoti...jei labai bus brangu - gal nedarysiu. Bet pati bet kokiu atveju juk nenusiimsiu-nei įgūdžių, nei įrankių, nei vietos. Taksas pabrango, nu bet kur dingsi.
Moliūgai daug vietos užima, gi šliaužia į visas puses kokius 5 metrus kaip minimum Tai galvoju šįmet irgi kur šone, ant daržo kampo pasodint...
Nieks nieko nemigdo, gal nebent kokioj Vokietijoj, tik biškutį gerklę apmarino ir taškas. Toliau jau kaip Dievas duos...
Palikau mašiniuką, sutariau dar, kad ir galinį bamperį nuims remontui...nežinau, kiek tai gali kainuoti...jei labai bus brangu - gal nedarysiu. Bet pati bet kokiu atveju juk nenusiimsiu-nei įgūdžių, nei įrankių, nei vietos. Taksas pabrango, nu bet kur dingsi.
Moliūgai daug vietos užima, gi šliaužia į visas puses kokius 5 metrus kaip minimum Tai galvoju šįmet irgi kur šone, ant daržo kampo pasodint...
Vakar vos nenukritqu, kai vyras pasakw, kiek sumokejo uz TIK ratų atnaujinimą...600. 'Eik tu nx'- sakau nu bet pas ji vienas ratas vos ne kaip mano mašina
Dydi turiu omenyje
Dydi turiu omenyje
O ką reiškia ratų atnaujinimas? Man už įlenkimo patiesinimą 50, galinis bamperis kainuos su dažymu 120, reiktų dar sparną dažyt, nes kad ir sutepta antikoroziniu-dažų sluoksnis įlaužtas.Tai tas irgi panašiai 120 būtų. Barška traukė - reikia keist, tik neklausiau dar, kiek-kažką minėjo, kad nebrangu. Nu ir galiausiai "batus peraut", nes vis dar su žieminiais
Žodžiu, šį mėnesį vėl rūgštu...
Žodžiu, šį mėnesį vėl rūgštu...
Pagaliau namie.. labai daug darbo.. o paskui trafikai..
Kai mb padangas keicia, as irgi zaksiu nu 600 nemoja, bet 400 visada palieka
As perku papiguskes, nes vis tiek pradutiu
Sis savaitgalis bus ilgasis, tai isvarysim pas draugus i sodyba:) nuo ju iki juros 5 mylios, pavaikstinesim .. vakarais saslykai, kubilas pirtis ko neatostogos
Kai mb padangas keicia, as irgi zaksiu nu 600 nemoja, bet 400 visada palieka
As perku papiguskes, nes vis tiek pradutiu
Sis savaitgalis bus ilgasis, tai isvarysim pas draugus i sodyba:) nuo ju iki juros 5 mylios, pavaikstinesim .. vakarais saslykai, kubilas pirtis ko neatostogos
ai, jasna. Nu mano dar vasarinės šį sezoną pratemps...
QUOTE(lututė @ 2022 04 26, 18:17)
ai, jasna. Nu mano dar vasarinės šį sezoną pratemps...
Pas mus vienos- universalios padangos tai tik kai susivazineja, tada ir keiciam
Pasakojau, kai atvarem i shopinga, griztsm ir randam uz lango uzkista lapuka, kad nuleista padanga.. Vinis gera toks ilindes.. buna, kad istraukia ir ikisa toki guminuka, bet ten tokioj vietoj, kur negalejo ikist, trko visa padanga keist.. 100£
Nu universalios UK gal ir gerai, bet šiaip LT dėl sezonų - kas tinka viskam iš tikro netinka niekam
QUOTE(lututė @ 2022 04 26, 18:42)
Nu universalios UK gal ir gerai, bet šiaip LT dėl sezonų - kas tinka viskam iš tikro netinka niekam
Tai zinai, pas mus nei ziemos nebuna, nei normaliis vasaros
Labs iš ryto visam lizdui
sakiau ramiai kavos išgersiu...nu jo, išgersi čia. Atėjo dėdė-kainą skaičiuok, tą aną
Buvau šiandien pasiskiepyt nuo erkinio encefalito. Nusprendžiau, kad reikia, nes erkių bbž kiek.
Mane vaikas užrašė į italų kalbos pamokas nuo liepos... Tik pasakyk, kad nori...nu ką, bus piano piano italiano, kad tik grupė susirinktų visai faina
sakiau ramiai kavos išgersiu...nu jo, išgersi čia. Atėjo dėdė-kainą skaičiuok, tą aną
Buvau šiandien pasiskiepyt nuo erkinio encefalito. Nusprendžiau, kad reikia, nes erkių bbž kiek.
Mane vaikas užrašė į italų kalbos pamokas nuo liepos... Tik pasakyk, kad nori...nu ką, bus piano piano italiano, kad tik grupė susirinktų visai faina
Labukas
Vel daug darbo.. vel vaziuoju pef bjauru rajona.. grazus is tikro, bet labai ner kur sustot.. net kelis stopus specialiai i prieki persikeliau, nes jei vakare ten vaziuosiu, pastrigsiu ilgam..
Vel daug darbo.. vel vaziuoju pef bjauru rajona.. grazus is tikro, bet labai ner kur sustot.. net kelis stopus specialiai i prieki persikeliau, nes jei vakare ten vaziuosiu, pastrigsiu ilgam..