tiksliai, gi tau išeiginė...aš šiandien irgi per anksti atsikėliau, tai ta proga ryte susitvarkiau patalynės lentynas, susidėvėjusių visokių pririnkau kaiman išvežt - ten dar sueis. Dar grindis prasišluosčiau, žodžiu, rytas turiningas
Ryte neissiploviau galvos, kazkaip lyg normaliai buvo dabar negaliu ziuret dar biski laiko turiu, einu greit issiplausiu varysiu pas kosmetologe:)
O, ką ten tau darys? Draugė, kur masažą darė, daro ir veido. Nu nieko aš ten nepastebėjau po jo. Tipo raukšlės apsilygina... kažkaip nelabai...
Ji po 1x nori kazka pamatyt as 10 masazu dariaus ir tai kazkokio didesnio pokycio nepamaciau nors drauge sake, kad matos
Botoxa susileidau realiai per pus pigiau, nei 10 masazu, ir tikiuos pokycius pamatysiu
Botoxa susileidau realiai per pus pigiau, nei 10 masazu, ir tikiuos pokycius pamatysiu
Nuotraukikę I fb grupę, prašytume
QUOTE(-burbanti- @ 2022 04 25, 12:38)
Nuotraukikę I fb grupę, prašytume
Dar nieko nesimato jis veikt pradeda nuo 3-7d tik
QUOTE(giega @ 2022 04 25, 14:40)
Dar nieko nesimato jis veikt pradeda nuo 3-7d tik
tai tada prieš ir po prašytume
O aš nuvežiau dokus į Šaulių sąjungą, gegužės 10d jau įvadinė paskaita.
Jo. Prie ir po prasytume
Pasiforkinau pries jei bus koks efektas, pasirodysiu kol kas visiskai nieko man i kakta suleido ir prie akiu, kur tos juoko rauksles.. ten sake reiks pakartot po 2 sav. Nes iskart daug prileist negali, o kiek suleido, man jau per mazai bus
Tai uz poros sav dar kokia procedura pasidarysiu ir dasileisiu .. neskauda, bet labai nemalonu
Tai uz poros sav dar kokia procedura pasidarysiu ir dasileisiu .. neskauda, bet labai nemalonu
nuo kada dūriai malonu ne mazochistė gi. O aš ryt ėsiu žarną. Fui. Nesu baili, bet natūraliai veu, kaip nenoriu.
Labas rytas
rytas prasidėjo labai nekaip - tas tyrimas tikrai labai bjaurus ištąsė žiauriai su tuo žarnoku, dabar visa stemplė išmalta... plius ta nemokama medicina tai eina nx...testas skrandžio bakterijai -7 eur, kraujo tyrimas dėl tos pačios bakterijos - 13 eur. Prirašė dar vaistų dvejopų, tai bus dar 40 eur nu žo, išbuožins mane iki triusikų
Šiaip ne taip išgėriau kavos, nes nors ir be pusryčių, valgyt nenoriu...reik varyt mašiną priduot remontui
rytas prasidėjo labai nekaip - tas tyrimas tikrai labai bjaurus ištąsė žiauriai su tuo žarnoku, dabar visa stemplė išmalta... plius ta nemokama medicina tai eina nx...testas skrandžio bakterijai -7 eur, kraujo tyrimas dėl tos pačios bakterijos - 13 eur. Prirašė dar vaistų dvejopų, tai bus dar 40 eur nu žo, išbuožins mane iki triusikų
Šiaip ne taip išgėriau kavos, nes nors ir be pusryčių, valgyt nenoriu...reik varyt mašiną priduot remontui
Jo, tas zarnos ryjimas, tai nera pats maloniausias dalykas
Mano paskutines saulegrazos baigia numiroti. Gaila. Ai, vietoj ju moliugus susodinsiu
Mano paskutines saulegrazos baigia numiroti. Gaila. Ai, vietoj ju moliugus susodinsiu