Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

tiksliai, gi tau išeiginė...aš šiandien irgi per anksti atsikėliau, tai ta proga ryte susitvarkiau patalynės lentynas, susidėvėjusių visokių pririnkau kaiman išvežt - ten dar sueis. Dar grindis prasišluosčiau, žodžiu, rytas turiningas biggrin.gif
Atsakyti
Ryte neissiploviau galvos, kazkaip lyg normaliai buvo smile.gif dabar negaliu ziuret smile.gif dar biski laiko turiu, einu greit issiplausiu smile.gif varysiu pas kosmetologe:)
Atsakyti
O, ką ten tau darys? Draugė, kur masažą darė, daro ir veido. Nu nieko aš ten nepastebėjau po jo. Tipo raukšlės apsilygina... rolleyes.gif kažkaip nelabai... tongue.gif
Atsakyti
Ji po 1x nori kazka pamatyt smile.gif as 10 masazu dariaus ir tai kazkokio didesnio pokycio nepamaciau smile.gif nors drauge sake, kad matos smile.gif

Botoxa susileidau smile.gif realiai per pus pigiau, nei 10 masazu, ir tikiuos pokycius pamatysiu biggrin.gif
Atsakyti
Nuotraukikę I fb grupę, prašytume biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 04 25, 12:38)
Nuotraukikę I fb grupę, prašytume  biggrin.gif

Dar nieko nesimato smile.gif jis veikt pradeda nuo 3-7d tik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 04 25, 14:40)
Dar nieko nesimato smile.gif jis veikt pradeda nuo 3-7d tik smile.gif

tai tada prieš ir po prašytume biggrin.gif
O aš nuvežiau dokus į Šaulių sąjungą, gegužės 10d jau įvadinė paskaita. ax.gif
Atsakyti
Jo. Prie ir po prasytume 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pasiforkinau pries smile.gif jei bus koks efektas, pasirodysiu smile.gif kol kas visiskai nieko smile.gif man i kakta suleido ir prie akiu, kur tos juoko rauksles.. ten sake reiks pakartot po 2 sav. Nes iskart daug prileist negali, o kiek suleido, man jau per mazai bus smile.gif
Tai uz poros sav dar kokia procedura pasidarysiu ir dasileisiu .. neskauda, bet labai nemalonu…
Atsakyti
nuo kada dūriai malonu rolleyes.gif ne mazochistė gi. O aš ryt ėsiu žarną. Fui. Nesu baili, bet natūraliai veu, kaip nenoriu. unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

rytas prasidėjo labai nekaip - tas tyrimas tikrai labai bjaurus blink.gif ištąsė žiauriai su tuo žarnoku, dabar visa stemplė išmalta... blink.gif plius ta nemokama medicina tai eina nx...testas skrandžio bakterijai -7 eur, kraujo tyrimas dėl tos pačios bakterijos - 13 eur. Prirašė dar vaistų dvejopų, tai bus dar 40 eur blink.gif nu žo, išbuožins mane iki triusikų blink.gif
Šiaip ne taip išgėriau kavos, nes nors ir be pusryčių, valgyt nenoriu...reik varyt mašiną priduot remontui unsure.gif
Atsakyti
Jo, tas zarnos ryjimas, tai nera pats maloniausias dalykas rolleyes.gif

Mano paskutines saulegrazos baigia numiroti. Gaila. Ai, vietoj ju moliugus susodinsiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 balandžio 2022 - 09:22