pasitikėt žmonėmis negalima darbiniais klausimais...kiek jau esu nusvilus, tai vaje vaje. Pradžioj šneka vienaip, paskui gieda kitaip...yra taisyklės ir taškas. Bet vistiek kartais apsigaunu ir pasimaunu
sportinis? Kas čia per žvėris, pirmąkart girdžiu...
Stipriausias galimas masažas . Nemegstu paglostymu. Jei jau masazas, tai, kad oda degtu
Sedziu Creams Tunbridge Wells'e. Atveziau vyra I susirinkimą, nes jis savo masinos ratus keičia. Kaip baimingai atvaziavau . Kalnai kalneliai, posukiai posukeliai. Pirmą kartą I šita miesta vaziavau
Sedziu Creams Tunbridge Wells'e. Atveziau vyra I susirinkimą, nes jis savo masinos ratus keičia. Kaip baimingai atvaziavau . Kalnai kalneliai, posukiai posukeliai. Pirmą kartą I šita miesta vaziavau
Nu as irgi kiek masazu darius, tai net aimanuoji tu visokiu atpalaiduojanciu nesidarius, gal ir patiktu nors veidui masazus dariaus, tai pinigu tik gaila.. sumokejau daug, pati poveikio nemaciau, nors draugez atkreipe demesi
Mes cia turim tokia lietuvaite kinezeterspeute. Ui kokius gerus masazus daro.
Mes cia turim tokia lietuvaite kinezeterspeute. Ui kokius gerus masazus daro.
nevaikštau į masažus, nebent kas padovanoja... Vakar užsisakiau akinius užsisakiau... byn, 150 ... o dar mašinos remontas, tai nežinau, kaip šį mėnesį išsisuksiu... kažkaip...
Sėdžiu RK... tuščia, pabėgėlių nėr...
Sėdžiu RK... tuščia, pabėgėlių nėr...
O kam jiems begti i Lietuvą, kai yra Anglija, Prancuzija ir kitos labiau issivyste vakaru šalys? Dauguma is ju gi negrys atgal.
Jau nebeseku.. Paskaitsu antrastes, bet labai nebesigilinu.. jau bisk juokinga, kai Lietuvoj per tv pradeda ukrainietiskas zinuas rodyt.. kai per misias ju dainas paleidzia.. karas baisu, nu bet..
Vsio namai sutvarkyti, lasisa istraukisu, kad atsiltu .. reik eit spec milteliais aplink nama apibarstyt, o tai per kazkur skruzdeles ateina:)
Vsio namai sutvarkyti, lasisa istraukisu, kad atsiltu .. reik eit spec milteliais aplink nama apibarstyt, o tai per kazkur skruzdeles ateina:)
ne visi liks, toli gražu.Be abejo, ne visi grįš. Bet daug kas yra savo šalies patriotai, kiek kalbinau-visi namo nori. Ko į Lietuvą? Arčiau, daugelio vyrai dirbę/dirba, galima susikalbėti rusų kalba. Ukrainiečiai labai toli gražu ne visi kalba angliškai/prancūziškai. Kiti aišku važiuoja pas jau įsitvirtinusius gimines UK, DE, daug kas lieka PL. LT šiuo metu daugiau 47000 pabėgėlių. O kad žinias retransliuoja - nieko tokio ir net gerai. Žmonės ir taip netekę namų, darbų, psichologiškai sužlugdyti. Aš už. Čia ne ruskiai, kurie per 30 metų gyvendami LT neišmoksta lietuviškai. Mūsų valytoja ( buvusi finansų direktorė) mokosi lietuvių kalbos, nors ir veržiasi namo. Bet puikiai supranta, kad greit nebus. Sveikinasi visada lietuviškai.
Ir beje, beje - "išsivystę vakarų šalys" - nu labai nedaug skiriasi nuo LT. Tik kad žydriukų daugiau Ir alga didesnė, bet nemokantiem kalbos absol jokio skirtumo - vistiek juodadarbiaus.
Gilinuosi, nes aktualu, LT nėra nei už balos, nei ten kažkas ją puls labai gint. O tie skystakiaušiai, kurie dabar vadinami vyrais, vis dar mamos papą įsikandę, nes tarnaut bijo - kažin kažin...
Ir beje, beje - "išsivystę vakarų šalys" - nu labai nedaug skiriasi nuo LT. Tik kad žydriukų daugiau Ir alga didesnė, bet nemokantiem kalbos absol jokio skirtumo - vistiek juodadarbiaus.
Gilinuosi, nes aktualu, LT nėra nei už balos, nei ten kažkas ją puls labai gint. O tie skystakiaušiai, kurie dabar vadinami vyrais, vis dar mamos papą įsikandę, nes tarnaut bijo - kažin kažin...
Pas mus miestelio centre pradejo gengėm vaikscioti bernai ukrainiečiai. Kodel jie neidarbinami, labai keista?
QUOTE(-burbanti- @ 2022 04 23, 14:59)
Pas mus miestelio centre pradejo gengėm vaikscioti bernai ukrainiečiai. Kodel jie neidarbinami, labai keista?
tai gal pašalpom šeria ? Nelabai gerai, jei taip...šiaip tai iš abiejų pusių čia dar visko bus...
QUOTE(lututė @ 2022 04 24, 18:28)
tai gal pašalpom šeria ? Nelabai gerai, jei taip...šiaip tai iš abiejų pusių čia dar visko bus...
Oi, bus bus. Karas - baisus dalykas.
labas rytas, karkušos
kaip gyvos?
Vakar buvau kaime. Oras be ryšio, lynoja, bet reikėjo dalį savo pusę botanikos sodo išvežt Smagiai pasivažinėjau
Labukas
Kaip visada per laisvadienius atsikeliau 6 🙂 dar pavyko uzmigt, bet butinai kas nors paskambint turi 🙂
Vakar taip fainai su dvirkom pavazinejom 🙂 kad dabar man reik naujo 🙂 mano dvirati dukra pasiemus, tai is drauges pasiskolinus buvau 🙂
Aisku galiu is dukros atdiimt, bet noriu to tokio senovinio 🙂 nu kur nereik susilenkus vaziuot 🙂
Kaip visada per laisvadienius atsikeliau 6 🙂 dar pavyko uzmigt, bet butinai kas nors paskambint turi 🙂
Vakar taip fainai su dvirkom pavazinejom 🙂 kad dabar man reik naujo 🙂 mano dvirati dukra pasiemus, tai is drauges pasiskolinus buvau 🙂
Aisku galiu is dukros atdiimt, bet noriu to tokio senovinio 🙂 nu kur nereik susilenkus vaziuot 🙂