Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

buvau fitness trevkėj...biškelį sunkiau, bet nieko, atlaikiau...tik svorius menkesnius pasiėmiau, nei visos. Nes pirmam kartui... ax.gif
Šaltiena labai skani, tik druskos mažai.Puikiausiai pavalgiau be galvos skaumo...vakarienei turiu braškių su pienu, visai liuks.
Reik susidėt daiktelius ir važiuot prie karjero, nors baisiai karšta...nu gal neiškepsiu tongue.gif
Atsakyti
Restoranas buvo be galo brangus ir niekam tikes.. Is mano kijevo visai neisbego siestas biggrin.gif Galejau kviesti šefą ir prasyti pasiaiskinti, kodel is 25 svarus kainavusio kijevo neistekejo, kas turejo isteketi biggrin.gif biggrin.gif Bet ai irnesakyk.gif ..tiek, kad Bob Bob Ricard restorano niekam nerekomenduosiu niekada.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 birželio 2021 - 10:44
brangus nebūtinai geras... rolleyes.gif Šiandien buvau dar vienoj trevkėj... ryt neatsisėsiu... tongue.gif Pliažo jau nebereikia, nes visa raudona kai vėžys dar nuo vakar... tongue.gif
Atsakyti
Va man tas fitness ir patinka mirksiukas.gif Laukiu nesulaukiu, kol pas mus prasides..
Atsakyti
o man fitness biškiuką nugarai per sunki... skauda šiandien... unsure.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

nu ką. Kavytė šįryt su ledu, vėl nusimato +33 blink.gif
Atsakyti

LAbukas

PAs mus siandien galima sakyt,kad salta biggrin.gif Tik +13 blink.gif 30 ir man per karsta,jei dirbt reikia biggrin.gif Bet pliaze gulet-pats tas biggrin.gif

KAs tuos namus suvercia,jei kieme visa diena prabunam biggrin.gif Einu apsitvarkysiu,robota siurbt paleisiu ir su mazaja varysiu i shopingus..Nezinau,kiek ilgai kantrybe nes,nes ji labai nemegsta po parduotuves trintis..O man net i kelias reikia..Vakar galvojau,kad grynai relaksinis shopingas bus,kad galesiu neskubedama visur apeit ir grynai pries miega,pasake,kad marti dirba..O dar ir keliaus 5;30,veziau MB i darbininku susitikimo vieta,kad man masina liktu biggrin.gif Grizus aisku atgal i lova ir iki 8 pamiegojau biggrin.gif
Atsakyti
As irgi i darbeli ruošiuosi.
Laukiu nesulaukiu kol praeis 4 dienos ir penktadieni vaziuosim vaika parsivezti vasarai. Valio!!!! biggrin.gif

Neatsimenu rasiau ar ne, bet dvidesimtojo gimtadienio proga padovanosim rankos tatūškę. Uzsimanė per visa ranka. rolleyes.gif Nu uzsimane, tqi uzsimane - jo reikalas, neatkqlbinwsim.Tik liepiau susirasti ne tatūistą, o menininką. Kitaip neleisiu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
PArekomenduociau,kur MB ir dukra dares mirksiukas.gif Tiek,kad bus toloka vazinet i rytu Londona..O rankoves per 1d nepadarys...O ir eiles pas ji dabar ilgos..Bet daro nepriekaistingai mirksiukas.gif LAbai kruopsciai,pataria..Rodziau gi kazkada tatuskes..Sunus viena pas angliokus dares,nu sakyciau siaip sau..Pora-Lenkijoj,tos irgi gerai padarytos mirksiukas.gif
Atsakyti
+13...žiema blyn blink.gif
Pirmadienis, dirbt tingiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 06 21, 10:39)
PArekomenduociau,kur MB ir dukra dares mirksiukas.gif Tiek,kad bus toloka vazinet i rytu Londona..O rankoves per 1d nepadarys...O ir eiles pas ji dabar ilgos..Bet daro nepriekaistingai mirksiukas.gif LAbai kruopsciai,pataria..Rodziau gi kazkada tatuskes..Sunus viena pas angliokus dares,nu sakyciau siaip sau..Pora-Lenkijoj,tos irgi gerai padarytos mirksiukas.gif

Rode jis viena, susirado, tikrai geros 3D tatūškės. Bet dar sakė paieškos kitų, neskubės.
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2021 06 21, 10:56)
+13...žiema blyn  blink.gif
Pirmadienis, dirbt tingiu  tongue.gif

Man tai labai patinka toks oras biggrin.gif turistų mažai biggrin.gif
Atsakyti
O pas mus ryt +35 blink.gif
Atsakyti