buvau fitness trevkėj...biškelį sunkiau, bet nieko, atlaikiau...tik svorius menkesnius pasiėmiau, nei visos. Nes pirmam kartui...
Šaltiena labai skani, tik druskos mažai.Puikiausiai pavalgiau be galvos skaumo...vakarienei turiu braškių su pienu, visai liuks.
Reik susidėt daiktelius ir važiuot prie karjero, nors baisiai karšta...nu gal neiškepsiu
Restoranas buvo be galo brangus ir niekam tikes.. Is mano kijevo visai neisbego siestas Galejau kviesti šefą ir prasyti pasiaiskinti, kodel is 25 svarus kainavusio kijevo neistekejo, kas turejo isteketi Bet ai ..tiek, kad Bob Bob Ricard restorano niekam nerekomenduosiu niekada.
brangus nebūtinai geras... Šiandien buvau dar vienoj trevkėj... ryt neatsisėsiu... Pliažo jau nebereikia, nes visa raudona kai vėžys dar nuo vakar...
Va man tas fitness ir patinka Laukiu nesulaukiu, kol pas mus prasides..
o man fitness biškiuką nugarai per sunki... skauda šiandien...
nu ką. Kavytė šįryt su ledu, vėl nusimato +33
LAbukas
PAs mus siandien galima sakyt,kad salta Tik +13 30 ir man per karsta,jei dirbt reikia Bet pliaze gulet-pats tas
KAs tuos namus suvercia,jei kieme visa diena prabunam Einu apsitvarkysiu,robota siurbt paleisiu ir su mazaja varysiu i shopingus..Nezinau,kiek ilgai kantrybe nes,nes ji labai nemegsta po parduotuves trintis..O man net i kelias reikia..Vakar galvojau,kad grynai relaksinis shopingas bus,kad galesiu neskubedama visur apeit ir grynai pries miega,pasake,kad marti dirba..O dar ir keliaus 5;30,veziau MB i darbininku susitikimo vieta,kad man masina liktu Grizus aisku atgal i lova ir iki 8 pamiegojau
As irgi i darbeli ruošiuosi.
Laukiu nesulaukiu kol praeis 4 dienos ir penktadieni vaziuosim vaika parsivezti vasarai. Valio!!!!
Neatsimenu rasiau ar ne, bet dvidesimtojo gimtadienio proga padovanosim rankos tatūškę. Uzsimanė per visa ranka. Nu uzsimane, tqi uzsimane - jo reikalas, neatkqlbinwsim.Tik liepiau susirasti ne tatūistą, o menininką. Kitaip neleisiu
Laukiu nesulaukiu kol praeis 4 dienos ir penktadieni vaziuosim vaika parsivezti vasarai. Valio!!!!
Neatsimenu rasiau ar ne, bet dvidesimtojo gimtadienio proga padovanosim rankos tatūškę. Uzsimanė per visa ranka. Nu uzsimane, tqi uzsimane - jo reikalas, neatkqlbinwsim.Tik liepiau susirasti ne tatūistą, o menininką. Kitaip neleisiu
PArekomenduociau,kur MB ir dukra dares Tiek,kad bus toloka vazinet i rytu Londona..O rankoves per 1d nepadarys...O ir eiles pas ji dabar ilgos..Bet daro nepriekaistingai LAbai kruopsciai,pataria..Rodziau gi kazkada tatuskes..Sunus viena pas angliokus dares,nu sakyciau siaip sau..Pora-Lenkijoj,tos irgi gerai padarytos
+13...žiema blyn
Pirmadienis, dirbt tingiu
Pirmadienis, dirbt tingiu
QUOTE(giega @ 2021 06 21, 10:39)
PArekomenduociau,kur MB ir dukra dares Tiek,kad bus toloka vazinet i rytu Londona..O rankoves per 1d nepadarys...O ir eiles pas ji dabar ilgos..Bet daro nepriekaistingai LAbai kruopsciai,pataria..Rodziau gi kazkada tatuskes..Sunus viena pas angliokus dares,nu sakyciau siaip sau..Pora-Lenkijoj,tos irgi gerai padarytos
Rode jis viena, susirado, tikrai geros 3D tatūškės. Bet dar sakė paieškos kitų, neskubės.
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2021 06 21, 10:56)
Man tai labai patinka toks oras turistų mažai
O pas mus ryt +35