Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

QUOTE(lututė @ 2022 04 21, 07:18)
nu su pincetu ravėt tai be ryšio  biggrin.gif  gal po plytelėm dangą kokią padėt galima ? 

Kad kazka patiest, reik plyteles nuimt smile.gif o jei nuimtume, atgal nebesudetume smile.gif
Gal ten ir buvo kazkas patiesta, bet per tiek metu jau suiro..

QUOTE(-burbanti- @ 2022 04 21, 13:33)
Pas mane priekinis kiemelis samanom pradejo uzaugineti, bet nieko nedarysiu, nes bet kokiu atveju po kiemo eis priekis namo - viską klosim trinkelėmis.

Jei reiktu dabar ka nirs det, tai trinkeliu nedecisu smile.gif Anksciau veliau vistiek zoles lyst pradeda.. decisu tokius smulkiys akmenukas su klijais.. nezinau kaip jue vadinas, bet attodo iispudingai , o ir istisine danga, be jokiu tarpu smile.gif

Namo grizau tik 17:30.. Va kiek uzsitempe ta sugedud linija…
Bet mb ir dar dirba smile.gif is vis jis Braitone prie juros, 1,5h vaxiavimo smile.gif Buyinai turi uzbaigt ta objekta siandien.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas, karkušos 4u.gif
kažkaip greit savaitgalis atsitiko po Velykų biggrin.gif Reiktų po darbo nulėkt Megon, nusipirkt knygą, dar užeit į saloną, akinių reik naujų. Vėl babkių krūva.
Dyrekas pakėlė algą, bet juokingai. Ką gi - ačiū ir už tiek , vis į kišenę. Bus mėnesiui už sportklubį užmokėt ax.gif
Dar reiktų nusipirkt rotbanto, gipskartonio ir apsidailint durų angą po pastatymo... tikrai nieko nesamdysiu, nes neturiu tam pinigų. Išvis reik po truputį pradėt tvarkytis - kažkaip susirast rūsio raktus ar pasidaryt naujus, išnešt visokias padangas, atsiremontuot vaiko kambarį... rolleyes.gif
Atsakyti
Po biškiuką, po truputuką ir pasidarysi viska 4u.gif

Ny sviet, ny zaria atsikėliau. biggrin.gif
Einu kazka padarysiu iki darbo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 22 balandžio 2022 - 08:41
Labukas

Man ilga si savaite..Ir blyn kokia nesamoninga.. viena diena furos velavo, kita- linija sugedo, vel viskas uzsitempe.. siandien turiu 17h deliveri, kai darba baigsiu 14h.. nervina..

Atsakyti
Nesinerveok, tuoj savaitgalis biggrin.gif
Mano puse saulegrazu is karto numirojo - nulenkė virsunes, kita puse dar laikosi biggrin.gif
Atsakyti
kaži, koks mėnulis...vakar viena moteriškė papylė man druskos ant žaizdos, tipo ne to tikėjausi, tipo nieko jai nepasiūliau, tipo labai nusivylusi. Dar dyreko pažįstama...apsiskundė, be abejo. Toks tas darbas su žmonėmis... unsure.gif
Šiaip pasidarysiu tikrai, bet aš ilgai nusiteikinėju. Tik kai jau nusiteiksiu - bus žaibu viskas biggrin.gif Labai esu užimta viskuo, tai sunkiau...bet galvoju - būčiau mažiau užimta - mažiau ir pasidaryčiau tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 04 22, 11:32)

Mano puse saulegrazu is karto numirojo - nulenkė virsunes, kita puse dar laikosi  biggrin.gif

O ko tau jos užlinko? gal saulėj nudegė ar per sausa ? rolleyes.gif
Atsakyti
Nekreipk demesio, galvoja, kad jei pazysta dyreka, tai tu turi su ja elgtis, kaip su karalievna. Cia toks mentalitetas tų, kurie 'iz griazi v kniazi'.

Per ilgai as saulegrazu daigus laikiau verandoj, isstypo per daug.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 22 balandžio 2022 - 13:17
QUOTE(-burbanti- @ 2022 04 22, 14:16)
Nekreipk demesio, galvoja, kad jei pazysta dyreka, tai tu turi su ja  elgtis, kaip su karalievna. Cia toks mentalitetas tų, kurie 'iz griazi v kniazi'.

Per ilgai as saulegrazu daigus  laikiau verandoj, isstypo per daug.

tai žinai..."sekasi" man su tais pažįstamais...daugelis - žmonės kaip žmonės, patenkinti, dėkoja, o čia... blink.gif nu nieko, ne šeštas kartas. Šiaip ar taip - pati sau ponia, jei ne ta paskola - būtų išvis px, susirasčiau kitokio pobūdžio darbą ir viskas. Bet kita vertus, darau, ką moku.
Šiaip tai kaifuoju nuo visko, dar būtų gerai, kad akys apsveiktų, nes skaityt negaliu, o kai negaliu - nesinori. O nervas ima, tiek knygų guli... tongue.gif
Tu tuos daigelius į saulę nešk, tik ne į tiesioginę, kad nenudegtų. Saulės mažai, todėl ir išstypo. rolleyes.gif
Ermitaže lauko augalam nuolaidos...nu tai pamišusi sodininkė negali praeit...aišku, kad neturiu pinigų. Ir aišku, kad nusipirkau. Astilbę, labai spalva patiko biggrin.gif
Dar sekmadienį išeis kaiman nulėkt clap.gif nes piešti buvau trečiadienį, tai šeštadienį pasavanoriausiu, nulėksiu pas draugę pasidaryt masažo, o sekmadienį galėsiu ryte varyt biggrin.gif Grindis šiandien pasivaliau, o spintas po truputį rytais apsitvarkysiu...vistiek per anksti prabundu tongue.gif
Atsakyti
Kaip gerai, kad priminwi apie masazą, reikia nusiusti masazistei dienas, kada laisva, kad I naują grafiką isivaziyotume
Atsakyti
tu čia gydomąjį užsisakinėji ? rolleyes.gif
Atsakyti
Oi, darbas su zmonem… uzdisaki telefa ir nieko ner namie, kai atvezu. Per skambucio kamera sako- palik kaimynams, o nan skanery nera tokiis opcijos, tik tam zmogui i rankas. Paliksiu kaimynui, paskui sakys- negavau, ne mano durys.. parveziau i depa.. galvoji tas zmogus patenkintas?? Nu tik tiek, kad siio atveju as teisi, bet gali ipylt negatyva ir mano reitingaz krenta..

Virtuve sutvarkiau, zole kieme nupjoviau, nes lygtai lietu ryt rodo.. Robotas grindis siurbia, gerai butu ir isplaut ;) gal paskui perjungsiu smile.gif
Ziurim su mazaja kazkoki filmuka, tik jad mociute puses nesupranta, nes lenkiskai:)
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 04 22, 16:12)
tu čia gydomąjį užsisakinėji ? rolleyes.gif

As tik sportini masaza pripazystu, karta I mėnesi. Dar pas drauge einu kelis kartus per metus, ji daro lengva, kad palaikyti jos bizniuka is draugiskumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 22 balandžio 2022 - 18:39