Jo per tuos tinginius normaliems ant sprando viska krauna.
Vakar nusipirkau mažą dviejų galų kauptuką. Einu perleisi7 ašmenis per galastuvą ir varysiu priekini gėlyną ravėti. Reiks pasideti kokia sena pagalve po keliais
jetau, kaip jau noriu į kaimą. Bet šalta dar...šiandien pablūdijau Ermitaže, vėl seilę varvinau, į daigus žiūrėdama. Nugi visko noriu, pamišusi sodininkė Tai prigriebiau tik durpinių vazonėlių, reik serenčių daigus persodint
Tau ne pagalvėlės mažu reikia, o žemučio suoliuko
Tau ne pagalvėlės mažu reikia, o žemučio suoliuko
Apsiejau be jokiu suoli7ku ar pagalviu . Pasodinau 30 saulegražų. Na, ziuresime kiek is ju liks nesugrauztų.
Viska darau, kad kuo maziau ravet reiktu po rozem patiesta medziaga ir drozles, vazonuose ir nelabai zoles lenda bet va priekiniam kiemely tarp trinkeliu, tai vaje vaje.. pernai taip graziai isvalius buvau, beg toks jausmas, jad zeme ispurenau..
Siemet kokua laisvesne diena ir trauksiu kercheri, plausiu tas zoles su stove tada smelio pribersiu .
Siemet kokua laisvesne diena ir trauksiu kercheri, plausiu tas zoles su stove tada smelio pribersiu .
Jo, tos zoles tarp plyteliu, tai grynai paviršutinės, užneštos sėklos.
Kas kart noriu uzasfaltuot visa prieki.. nu veg us kiyis puses- trinkeles irgi grazu gaila gadint
Uzpilsiu smeliu, vis gal maziau lys.. nes visokie raundapai tik tam kartui..
Uzpilsiu smeliu, vis gal maziau lys.. nes visokie raundapai tik tam kartui..
bandyk storai druskos pripilt, turėtų išdegint
QUOTE(lututė @ 2022 04 20, 18:32)
bandyk storai druskos pripilt, turėtų išdegint
Mei druska, nei verdantis vanduo , nei chemija.. viskas tik tam kartui;) nulyha lietus ir vel kenda tos zoles ;) nebent ten kasdien su pincetu ravesi, kol viska isravesi o as gi tingiu man reik greit ir ilgam
Labukas
Oi kaip viska skauda po sportu ;)
Viena trenere isejo. Kaip ir yra nauja, bet vel valandos ismaisytos.. ta klase i kuria noreciau eit, per anksti prasideda, nespeju.. buvau dviraciu aerobikoj, labai geras kardio, bet labiau noreciau biski su svoriais..
Na ka, vakar viena fura neatvaziavo, siandien linija sugedo;) amzinas bardakas;) i darba gera h veliau varysiu kol kas nezinau kiek turiu siuntiniu, bet itariu, kad ilga diena bus..
Oi kaip viska skauda po sportu ;)
Viena trenere isejo. Kaip ir yra nauja, bet vel valandos ismaisytos.. ta klase i kuria noreciau eit, per anksti prasideda, nespeju.. buvau dviraciu aerobikoj, labai geras kardio, bet labiau noreciau biski su svoriais..
Na ka, vakar viena fura neatvaziavo, siandien linija sugedo;) amzinas bardakas;) i darba gera h veliau varysiu kol kas nezinau kiek turiu siuntiniu, bet itariu, kad ilga diena bus..
nu su pincetu ravėt tai be ryšio gal po plytelėm dangą kokią padėt galima ?
bliamba, šiandien sportkluby vos galų neatidaviau...arba taip ištižau, arba tikrai sunki treniruotė buvo... nors ten dvėsavo mergos irgi...
bliamba, šiandien sportkluby vos galų neatidaviau...arba taip ištižau, arba tikrai sunki treniruotė buvo... nors ten dvėsavo mergos irgi...
Pas mane priekinis kiemelis samanom pradejo uzaugineti, bet nieko nedarysiu, nes bet kokiu atveju po kiemo eis priekis namo - viską klosim trinkelėmis.
QUOTE(-burbanti- @ 2022 04 21, 15:33)
Pas mane priekinis kiemelis samanom pradejo uzaugineti, bet nieko nedarysiu, nes bet kokiu atveju po kiemo eis priekis namo - viską klosim trinkelėmis.
samanom priemonių tikrai yra. Be to, jei pavėsis, drėgmė-jos vistiek veisis...