Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

Jo per tuos tinginius normaliems ant sprando viska krauna.

Vakar nusipirkau mažą dviejų galų kauptuką. Einu perleisi7 ašmenis per galastuvą ir varysiu priekini gėlyną ravėti. Reiks pasideti kokia sena pagalve po keliais biggrin.gif
Atsakyti
jetau, kaip jau noriu į kaimą. Bet šalta dar...šiandien pablūdijau Ermitaže, vėl seilę varvinau, į daigus žiūrėdama. Nugi visko noriu, pamišusi sodininkė tongue.gif Tai prigriebiau tik durpinių vazonėlių, reik serenčių daigus persodint ax.gif
Tau ne pagalvėlės mažu reikia, o žemučio suoliuko rolleyes.gif
Atsakyti
Apsiejau be jokiu suoli7ku ar pagalviu biggrin.gif . Pasodinau 30 saulegražų. Na, ziuresime kiek is ju liks nesugrauztų. rolleyes.gif
Atsakyti
Viska darau, kad kuo maziau ravet reiktu smile.gif po rozem patiesta medziaga ir drozles, vazonuose ir nelabai zoles lenda smile.gif bet va priekiniam kiemely tarp trinkeliu, tai vaje vaje.. pernai taip graziai isvalius buvau, beg toks jausmas, jad zeme ispurenau..
Siemet kokua laisvesne diena ir trauksiu kercheri, plausiu tas zoles su stove smile.gif tada smelio pribersiu .
Atsakyti
Jo, tos zoles tarp plyteliu, tai grynai paviršutinės, užneštos sėklos.
Atsakyti
Kas kart noriu uzasfaltuot visa prieki.. nu veg us kiyis puses- trinkeles irgi grazu smile.gif gaila gadint smile.gif
Uzpilsiu smeliu, vis gal maziau lys.. nes visokie raundapai tik tam kartui..
Atsakyti
bandyk storai druskos pripilt, turėtų išdegint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 04 20, 18:32)
bandyk storai druskos pripilt, turėtų išdegint  mirksiukas.gif

Mei druska, nei verdantis vanduo , nei chemija.. viskas tik tam kartui;) nulyha lietus ir vel kenda tos zoles ;) nebent ten kasdien su pincetu ravesi, kol viska isravesi smile.gif o as gi tingiu smile.gif man reik greit ir ilgam smile.gif
Atsakyti
Labukas

Oi kaip viska skauda po sportu ;)
Viena trenere isejo. Kaip ir yra nauja, bet vel valandos ismaisytos.. ta klase i kuria noreciau eit, per anksti prasideda, nespeju.. buvau dviraciu aerobikoj, labai geras kardio, bet labiau noreciau biski su svoriais..

Na ka, vakar viena fura neatvaziavo, siandien linija sugedo;) amzinas bardakas;) i darba gera h veliau varysiu smile.gif kol kas nezinau kiek turiu siuntiniu, bet itariu, kad ilga diena bus..
Atsakyti
nu su pincetu ravėt tai be ryšio biggrin.gif gal po plytelėm dangą kokią padėt galima ? rolleyes.gif
bliamba, šiandien sportkluby vos galų neatidaviau...arba taip ištižau, arba tikrai sunki treniruotė buvo... tongue.gif nors ten dvėsavo mergos irgi...
Atsakyti
Pas mane priekinis kiemelis samanom pradejo uzaugineti, bet nieko nedarysiu, nes bet kokiu atveju po kiemo eis priekis namo - viską klosim trinkelėmis.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 04 21, 15:33)
Pas mane priekinis kiemelis samanom pradejo uzaugineti, bet nieko nedarysiu, nes bet kokiu atveju po kiemo eis priekis namo - viską klosim trinkelėmis.

samanom priemonių tikrai yra. Be to, jei pavėsis, drėgmė-jos vistiek veisis... rolleyes.gif
Atsakyti