Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

Pas mus ivairiom progom padalina dovaneliu smile.gif Kiausus maciau dalina kiskuciai su morka smile.gif
Pvz dabar ramadanas, po jo irgi gaunam dovanu smile.gif nors cia muslimu svente smile.gif per indu Diwali- ju naujus metus irgi gaunam.
Siaip smulkmenis, dazniausiai kas nors valgomo smile.gif
Atsakyti
As tai labai gerai prasisukau siemet su sokoladiniais kiausiniais biggrin.gif
Nupirkau du, atidaviau, gavau atgal kitokius kiausinius, tuos atidaviau kitiems, tie irgi dave atgal, gautus atidaviau kitiems, atgal gavau kiausini, dabar ziuresiu kam ji atiduoti biggrin.gif
Kai vaikas gyveno kartu, tai jam tie kiausiniai visi atitekdavo, dabar nera jokios prasmes ju laikyti, nes as nemegstu riebalinio šokolado.

Varysiu ieskoti baltu kiausiniu.

Visai uzmirsau, kad vaiko dabartine pana vegetare. Ka jai padaryti velyku proga?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 balandžio 2022 - 11:14
ar ne per gerai, bile kokia proga dovanų gaut ? biggrin.gif
Pas mane flianso uošviai atsivelka su žento systra ir kadru...nu žo, didelis balius bus biggrin.gif Tai galvoju, kad gal per mažai ten tų zrazų, dar kažką sukurpt... ax.gif
Vegetarė? Neįsivaizduoju. Žolės tongue.gif
Velykos šiaip "mėsinė" šventė, vegetarizmas nei prie ko...padėk salotų ir lai lapnoja. Duonos dar. rolleyes.gif
Atsakyti
Balius su kardais bus pas tave biggrin.gif

Pripirkau sūrìų, visokių užtepėlių vegetariškų, humuso, bus duonos salotų, krepseliuose padarysiu kiaušinio ir surio salotu- bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 04 14, 15:25)
Balius su kardais bus pas tave  biggrin.gif

Pripirkau sūrìų, visokių užtepėlių vegetariškų, humuso, bus duonos salotų, krepseliuose padarysiu kiaušinio ir surio salotu- bus gerai.

Panašu... lotuliukas.gif
O tai vegetarai kiaušinius valgo ? Juk neišsivystęs embrionas, jei ką rolleyes.gif
Bėda su tom madom... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 04 14, 11:31)
ar ne per gerai, bile kokia proga dovanų gaut ?  biggrin.gif
Pas mane flianso uošviai atsivelka su žento systra ir kadru...nu žo, didelis balius bus  biggrin.gif Tai galvoju, kad gal per mažai ten tų zrazų, dar kažką sukurpt...  ax.gif
Vegetarė? Neįsivaizduoju. Žolės  tongue.gif
Velykos šiaip "mėsinė" šventė, vegetarizmas nei prie ko...padėk salotų ir lai lapnoja. Duonos dar.  rolleyes.gif

Beg rai atsines kazka, ar viska tik tau ruost reikia?
Blyn, as suprantu tik gimke, kur pati viska darai, statai, bet juk gauni dovanu smile.gif o visokios Kaledos Velykos sunestiniai buna smile.gif

Vegetare pas mane ir sunkiai rastu ka valgomo smile.gif irgi turetu pati atsinest smile.gif

Tai ca, darbe dave kuausa smile.gif atitenka nazajai smile.gif dar galvojau papirkt kokiu dovaneliu ala nuo velyku bobutes ar zuikucio, bet kad pilni kampai tu zaislu smile.gif prasisuks su tuo kiausu smile.gif

Beje, baltu kiausu ir as neturiu smile.gif ryt pas turka nueisiu, gal bus.. gal ir luetuvinej bus.. jei ne, dazysiu rudus smile.gif bet ir tu nedaug turiu smile.gif bet kuriuo atveju ryt reiks kiausu pirkt smile.gif
Atsakyti
sakė atsineš krabų mišrainės, dar kokio š...bet visada našta tenka tiems namams, kurie svečius kviečiasi rolleyes.gif
Pas mane svarbiausias vegetarinis patiekalas - lašiniai...kapoju vakarais, net ausys linksta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Baltų kiaušų ir aš neturiu, bus LIDLe ryt man atrodo, bet nežinau, ar man jų reik...vašku margint greičiausiai tingėsiu, o ir systra kažkur pradanginus vašką blink.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labs ryts,
nelauktai netikėtai atėjo penktadienis...blyn, kiek darbo. Biskvitus išsikept, mėsas paruošt, susisūdyt...daržoves ryt išsivirsiu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 04 15, 07:40)
vartotojo įkelta nuotrauka

Labs ryts,
nelauktai netikėtai atėjo penktadienis...blyn, kiek darbo. Biskvitus išsikept, mėsas paruošt, susisūdyt...daržoves ryt išsivirsiu...  ax.gif

Labukas

Pas mus nedarbo diena siandien smile.gif nieko nesiruosiu smile.gif tik maistines pervaziuosiu smile.gif Velykoms vis dar planuojam islekt, tai tik piknikui maistu reiks smile.gif tokiu vienu skaniu desreliu nupirkau smile.gif dar vistos sparniuku is vakaro iskepsiu, tuos gi ir saltus valgyt galima smile.gif
Atsakyti
kokia proga nedarbas ? biggrin.gif
Oras apsiniaukė, panašu, Velykos bus lietingos ir šaltos... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 04 15, 10:44)
kokia proga nedarbas ?  biggrin.gif
Oras apsiniaukė, panašu, Velykos bus lietingos ir šaltos...  tongue.gif

Nu gi Didysis Penktadienis smile.gif LT tokia tikinti salis ir dirba, o mums - laisvadienis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 04 15, 15:27)
Nu gi Didysis Penktadienis smile.gif LT tokia tikinti salis ir dirba, o mums - laisvadienis smile.gif

nu tai taip, bet pas mumi darbadienis biggrin.gif Tokia ir tikinti, daugumas porą kartų metuose , kad tradicijų nesulaužytų, ateina bažnyčion tongue.gif Tai nelabai juos tikinčiais galima vadint.
Lyja...o tingiu....mane miegas ima, kai lyja tongue.gif
Atsakyti