Pas mus ivairiom progom padalina dovaneliu Kiausus maciau dalina kiskuciai su morka
Pvz dabar ramadanas, po jo irgi gaunam dovanu nors cia muslimu svente per indu Diwali- ju naujus metus irgi gaunam.
Siaip smulkmenis, dazniausiai kas nors valgomo
As tai labai gerai prasisukau siemet su sokoladiniais kiausiniais
Nupirkau du, atidaviau, gavau atgal kitokius kiausinius, tuos atidaviau kitiems, tie irgi dave atgal, gautus atidaviau kitiems, atgal gavau kiausini, dabar ziuresiu kam ji atiduoti
Kai vaikas gyveno kartu, tai jam tie kiausiniai visi atitekdavo, dabar nera jokios prasmes ju laikyti, nes as nemegstu riebalinio šokolado.
Varysiu ieskoti baltu kiausiniu.
Visai uzmirsau, kad vaiko dabartine pana vegetare. Ka jai padaryti velyku proga?
Nupirkau du, atidaviau, gavau atgal kitokius kiausinius, tuos atidaviau kitiems, tie irgi dave atgal, gautus atidaviau kitiems, atgal gavau kiausini, dabar ziuresiu kam ji atiduoti
Kai vaikas gyveno kartu, tai jam tie kiausiniai visi atitekdavo, dabar nera jokios prasmes ju laikyti, nes as nemegstu riebalinio šokolado.
Varysiu ieskoti baltu kiausiniu.
Visai uzmirsau, kad vaiko dabartine pana vegetare. Ka jai padaryti velyku proga?
ar ne per gerai, bile kokia proga dovanų gaut ?
Pas mane flianso uošviai atsivelka su žento systra ir kadru...nu žo, didelis balius bus Tai galvoju, kad gal per mažai ten tų zrazų, dar kažką sukurpt...
Vegetarė? Neįsivaizduoju. Žolės
Velykos šiaip "mėsinė" šventė, vegetarizmas nei prie ko...padėk salotų ir lai lapnoja. Duonos dar.
Pas mane flianso uošviai atsivelka su žento systra ir kadru...nu žo, didelis balius bus Tai galvoju, kad gal per mažai ten tų zrazų, dar kažką sukurpt...
Velykos šiaip "mėsinė" šventė, vegetarizmas nei prie ko...padėk salotų ir lai lapnoja. Duonos dar.
Balius su kardais bus pas tave
Pripirkau sūrìų, visokių užtepėlių vegetariškų, humuso, bus duonos salotų, krepseliuose padarysiu kiaušinio ir surio salotu- bus gerai.
Pripirkau sūrìų, visokių užtepėlių vegetariškų, humuso, bus duonos salotų, krepseliuose padarysiu kiaušinio ir surio salotu- bus gerai.
QUOTE(-burbanti- @ 2022 04 14, 15:25)
Balius su kardais bus pas tave
Panašu...
O tai vegetarai kiaušinius valgo ? Juk neišsivystęs embrionas, jei ką
Bėda su tom madom...
QUOTE(lututė @ 2022 04 14, 11:31)
ar ne per gerai, bile kokia proga dovanų gaut ?
Beg rai atsines kazka, ar viska tik tau ruost reikia?
Blyn, as suprantu tik gimke, kur pati viska darai, statai, bet juk gauni dovanu o visokios Kaledos Velykos sunestiniai buna
Vegetare pas mane ir sunkiai rastu ka valgomo irgi turetu pati atsinest
Tai ca, darbe dave kuausa atitenka nazajai dar galvojau papirkt kokiu dovaneliu ala nuo velyku bobutes ar zuikucio, bet kad pilni kampai tu zaislu prasisuks su tuo kiausu
Beje, baltu kiausu ir as neturiu ryt pas turka nueisiu, gal bus.. gal ir luetuvinej bus.. jei ne, dazysiu rudus bet ir tu nedaug turiu bet kuriuo atveju ryt reiks kiausu pirkt
sakė atsineš krabų mišrainės, dar kokio š...bet visada našta tenka tiems namams, kurie svečius kviečiasi
Pas mane svarbiausias vegetarinis patiekalas - lašiniai...kapoju vakarais, net ausys linksta
Baltų kiaušų ir aš neturiu, bus LIDLe ryt man atrodo, bet nežinau, ar man jų reik...vašku margint greičiausiai tingėsiu, o ir systra kažkur pradanginus vašką
Pas mane svarbiausias vegetarinis patiekalas - lašiniai...kapoju vakarais, net ausys linksta
Baltų kiaušų ir aš neturiu, bus LIDLe ryt man atrodo, bet nežinau, ar man jų reik...vašku margint greičiausiai tingėsiu, o ir systra kažkur pradanginus vašką
Labs ryts,
nelauktai netikėtai atėjo penktadienis...blyn, kiek darbo. Biskvitus išsikept, mėsas paruošt, susisūdyt...daržoves ryt išsivirsiu...
QUOTE(lututė @ 2022 04 15, 07:40)
Labs ryts,
nelauktai netikėtai atėjo penktadienis...blyn, kiek darbo. Biskvitus išsikept, mėsas paruošt, susisūdyt...daržoves ryt išsivirsiu...
Labukas
Pas mus nedarbo diena siandien nieko nesiruosiu tik maistines pervaziuosiu Velykoms vis dar planuojam islekt, tai tik piknikui maistu reiks tokiu vienu skaniu desreliu nupirkau dar vistos sparniuku is vakaro iskepsiu, tuos gi ir saltus valgyt galima
kokia proga nedarbas ?
Oras apsiniaukė, panašu, Velykos bus lietingos ir šaltos...
QUOTE(lututė @ 2022 04 15, 10:44)
kokia proga nedarbas ?
Nu gi Didysis Penktadienis LT tokia tikinti salis ir dirba, o mums - laisvadienis
QUOTE(giega @ 2022 04 15, 15:27)
Nu gi Didysis Penktadienis LT tokia tikinti salis ir dirba, o mums - laisvadienis
nu tai taip, bet pas mumi darbadienis Tokia ir tikinti, daugumas porą kartų metuose , kad tradicijų nesulaužytų, ateina bažnyčion Tai nelabai juos tikinčiais galima vadint.
Lyja...o tingiu....mane miegas ima, kai lyja