Jei atlyginima del to keltų - tobulinciausi, o seip - ne.
O tau po to pakels atlyginima?
Agurkus su pomidorais naujai sejau I vazonelius, kitas sėklas.
QUOTE(-burbanti- @ 2022 04 12, 17:44)
Jei atlyginima del to keltų - tobulinciausi, o seip - ne.
uoj, apie atlyginimą... taigi vakar ėjau pasiimt juodų (taip taip, dalį gauname juodais), ir dyrekui sakau-gal norit man gimtadienio proga pakelt atlyginimą? Gi viskas taip pabrango, jau sunkiai verčiuosi, o kai priiminėjot į darbą, žadėjot, kad kils kasmet. Ojetau, kaip pradėjo vartytis iš gaidžio - pradėjo kažkokias lenteles kilot, procentus skaičiuot - nu tipo kilo baldų kainos, tai ir procentai didesni, o mes tau čia ir taip pakėlėm (aha, kilo valstybės numatytas minimumas, nereik durnių ieškot) - nu malė malė šūdą, numojau ranka, sakau, nu pagalvokit. Ir išėjau, laiko gaišimas. Manau, nekels-čia ir tai didelis žygdarbis, kad apmokymuosna leidžia
Px, užsirašiau, bet bl bl-šeštadieniais nuo ryto iki vakaro. Proto reik turėt.
Darbo inspelcijai paskusk del juodo atlyginimo, jei kada išeisi
QUOTE(-burbanti- @ 2022 04 12, 21:00)
Darbo inspelcijai paskusk del juodo atlyginimo, jei kada išeisi
tikrai ne. Nenoriu tąsytis po teismus ir metų metais negaut darbo. Čia LT, ne UK
Pasisiunta tegu. Aš neprapulsiu...
Blyn, kaip dienos greit bėga... ryt varau med. komisijon dėl stojimo į Šaulių sąjungą. Įdomu, ką pasakys gero
QUOTE(lututė @ 2022 04 13, 08:08)
tikrai ne. Nenoriu tąsytis po teismus ir metų metais negaut darbo. Čia LT, ne UK
Blyn, kaip dienos greit bėga... ryt varau med. komisijon dėl stojimo į Šaulių sąjungą. Įdomu, ką pasakys gero
Tikrins regą?
QUOTE(lututė @ 2022 04 13, 15:35)
nežinau...pamatysim
Turbut jau neatsiminciau kaip isardyti ir sudeti kalašnikovą.
QUOTE(-burbanti- @ 2022 04 13, 15:58)
Turbut jau neatsiminciau kaip isardyti ir sudeti kalašnikovą.
kažin, ar dabar Kalašnikovai... man rods, bus kažkas kitas Po apmokymų pasigirsiu, tikiuos, ryt komisiją praeisiu
Labukas
Nebuvo laiko ryte rasinet kol susidejau kelia, atejo laikas skanuot
bet jau po darbu, valgau kueme
Mokykloj toj karinej pamokoj buvom tik 2x Prasidejo perversmai ir nueme ja taip kad kalasnikivo rankoj nelaikius
Nors saudziau as gana taikliai LT mes orinuka turejom, tai buvau atkalys ranka Cia turim irini pistoleta.. kazkoks baliukas, visi uzsimane pasaudyt Atsiprintinom taikiniu.. Mb pirmoj vietoj, as antroj nors buvau nelaikius daug metu
O jei dar saudama neuzsimerkciau, tai us vis lygiu nebutu
Nebuvo laiko ryte rasinet kol susidejau kelia, atejo laikas skanuot
bet jau po darbu, valgau kueme
Mokykloj toj karinej pamokoj buvom tik 2x Prasidejo perversmai ir nueme ja taip kad kalasnikivo rankoj nelaikius
Nors saudziau as gana taikliai LT mes orinuka turejom, tai buvau atkalys ranka Cia turim irini pistoleta.. kazkoks baliukas, visi uzsimane pasaudyt Atsiprintinom taikiniu.. Mb pirmoj vietoj, as antroj nors buvau nelaikius daug metu
O jei dar saudama neuzsimerkciau, tai us vis lygiu nebutu
O kam šaunant užsimerkt ? Vieną akį tiktai reik
Šiandien dar sveikinimų susilaukiau - iš grupiokės ir iš diedo jaunesniosios systros... abi prapuolę per mano gimsę buvo dėl senukų...viena mamą parsivežė karšint, o sesuo lakstė po poliklinikas ir ligonines-uošvienei kažkas negerai su sveikata...bet palaikė ligoninėj vieną dieną ir išgrūdo namo, tai nesupratau grįžus pradėjo viduriuot su krauju, silpna...nu šiaip tai jau reik susirūpint, kai toki dalykai...
Šiandien dar sveikinimų susilaukiau - iš grupiokės ir iš diedo jaunesniosios systros... abi prapuolę per mano gimsę buvo dėl senukų...viena mamą parsivežė karšint, o sesuo lakstė po poliklinikas ir ligonines-uošvienei kažkas negerai su sveikata...bet palaikė ligoninėj vieną dieną ir išgrūdo namo, tai nesupratau grįžus pradėjo viduriuot su krauju, silpna...nu šiaip tai jau reik susirūpint, kai toki dalykai...
Labukas
Pabudau ansciausiai .. jau net vonioj spejau pagulet Ir kava jau isgerta, o laikas tiks, kad dabar tik kelciaus😎
Saulyte sviecia, pasakiskas oras ;)
Kazkaip negavom Velykiniu dovanu darbe .. Gal siandien padalins kokius sokoladinius kiausus
Burbanti, o jaip tu? Lieki naujam ar grisi i sena?
Pabudau ansciausiai .. jau net vonioj spejau pagulet Ir kava jau isgerta, o laikas tiks, kad dabar tik kelciaus😎
Saulyte sviecia, pasakiskas oras ;)
Kazkaip negavom Velykiniu dovanu darbe .. Gal siandien padalins kokius sokoladinius kiausus
Burbanti, o jaip tu? Lieki naujam ar grisi i sena?
nu nieko sau, Velykinės dovanos...niekada, jokiam darbe nesu gavusi
Oras pas mus irgi geras, bet ryt jau atšalimas, šlapdriba, vėjas pranašaujamas..norėtųsi jau kad suvisam atšiltų...
Oras pas mus irgi geras, bet ryt jau atšalimas, šlapdriba, vėjas pranašaujamas..norėtųsi jau kad suvisam atšiltų...