Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

Tai tikiuosi ateidami atsines maisto. biggrin.gif
Atsakyti
Mes vis del to nuspendem varyt per Velykas kur nors;) greiciausiai leksim i tokia vieta, kur ruoniu labai daug ;) Horsey gap vadinas. Pasiimsim maisto ir papiklikuosim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 04 11, 16:02)
Tai tikiuosi ateidami atsines maisto.  biggrin.gif

O aš tikiuos, kad išvis neateis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(giega @ 2022 04 11, 16:51)
Mes vis del to nuspendem varyt per Velykas kur nors;) greiciausiai leksim i tokia vieta, kur ruoniu labai daug ;) Horsey gap vadinas. Pasiimsim maisto ir papiklikuosim smile.gif

smagu turėtų būt...aš iš dukros gavau Birštonan nukreipimą, į SPA biggrin.gif O sesė irgi žinau, ką dovanos-varysim ekskursijon gegužės gale, į Mingės kaimą, žuvienės virt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 04 11, 17:24)
O aš tikiuos, kad išvis neateis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2022 04 11, 16:51)

Nu ir labai fainai bus, jei oras geras. 4u.gif
Atsakyti
Nu prisižvengiau...vakarėlis gavosi liuksusinis biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

Mes ir nuvarem pasveikint draugu su gimkem ir anuku ;) ilgai nebuvom, nes visiems i darbus siandien smile.gif

Oras grazus, zada +18😎 darbo neperdaugiausia:) anksti grisiu, kieme sedesiu smile.gif Siandien chebra jau grizta.. vel bardakas bus smile.gif
Atsakyti
Man tai tiek smulkiu darbu susikaupė. Siuntini atsiimti is pasto, uzsakytus vaistus is vaistines, nupirkti riešutu vovierytėms ir t.t , dar pas drauge sutarem, kad atleksiu kavuko. Ryt I darba neisiu, nes smeli atveža 20 tonų, reiks pervaryti masinas I aikstele prie garažo. Vyras zvengia, kai sakau, jog nenoriu sesti i ta jo laivą. Nubrozdinsiu visus kampus pervarinedama bandūrą. Nors ten, jei ir trukdys apsisukti, tai tik musu senasis ąžuolas biggrin.gif
4'riu masinu aikstele, turetu uztekti smeliui vietos. Nepavydziu as vyrams ji pernešti I sodą biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 12 balandžio 2022 - 10:37
reikaluose prasmegę...oi, gerai kad priminei, burbanti, man irgi reik į vaistinę nuvaryt rolleyes.gif Gastroenterologė prirašė kreono pagert, bet toks jausmas, kad parašė bile parašyt. Nu nusipirksiu...
blyn, tortuką palikau balkone - naktį tai šalta buvo, bet dabar saulė kaip įblizgino, tai jaučiu, išsilydys ten tongue.gif
Gavau dovanų masažą pas draugę - nu žėsim, ko ten ana išmoko biggrin.gif ...dar visokių kosmetikų ir jurginų gumbų-bendradarbė žino, kad biškį paplaukus ant augalų biggrin.gif
Atsakyti
Tai dabar turesi asmeninę masaziste draugę biggrin.gif Faina, pasimasazuok wub.gif
As einu pas anglę jau daugiuu 10 metu sportiniam masazui. Oj, ji paskaiciavo, kad jau 14 metu biggrin.gif . Pas drauge tai tik karts nuo karto, palaikyti ją, ji man daro 7 aliejų masažą rolleyes.gif - lengvas pamasazavimas su ivairiais kvapais...visada uzmiegu biggrin.gif

O mano agurkai neisdygo, pomidoras tik vienas prasikale biggrin.gif . Persejau viska is naujo.
Atsakyti
tai ji gydomąjį daro... labai dėmesinga, jei jau kas-išsiklausinėja viską. Pati sako, kartais kai išsiklausinėju, išaiškėja daug visokių paslėptų skausmelių, tai užtrunku 2 valandas blink.gif aš tai tingiu tiek riogsot, man laiko gaila...prašysiu greičiau tongue.gif
O kur tu tuos agurkus sėjai ? Į dirvą ar į vazonus? Nes agurkai persodinimų nemėgsta, nebent į durpių puodelį ir tada su juo. Labai keista, kad pomidorai nesudygo, jie neužmušami...sėklos gal 7 metus daigios būna rolleyes.gif
Atsakyti
As net nezaidziu su seklom smile.gif aisku as nieko ir neauginu smile.gif bet esu kelis x auginus kelis agurkus ir pomidorus smile.gif tai pirkau gatavus saigus smile.gif Agurku Radniciok kazkur fb radus buvau, o pomidorus is b&q smile.gif

Jau po darbu.. pavalgiau ir priguliau lauke ant sofos smile.gif atrodo dangus uztrauktas debesim, bet vis tiek rysku akim, prisimerkus reik but, o taip labai ant miego traukia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 04 12, 16:38)
As net nezaidziu su seklom smile.gif aisku as nieko ir neauginu smile.gif bet esu kelis x auginus kelis agurkus ir pomidorus smile.gif tai pirkau gatavus saigus smile.gif  Agurku Radniciok kazkur fb radus buvau, o pomidorus is b&q smile.gif

Jau po darbu.. pavalgiau ir priguliau lauke ant sofos smile.gif atrodo dangus uztrauktas debesim, bet vis tiek rysku akim, prisimerkus reik but, o taip labai ant miego traukia smile.gif

mane tai sunervino. Siunčia tobulintis - 5 šeštadieniai iš eilės po 8 valandas blink.gif tai mano bl ir kaimas nueina šaibom, ir kelionė suplanuota su systra (vistiek važiuosiu), ir Dailės akademija blink.gif Sėdžiu visa pikta. Užsirašiau, nes paskui prikaišios , kad siūlė... blink.gif
Atsakyti