As irgi nemegstu dideliu mašinų.
Nuveziau mašiną MOT patikrinimui. Dabar atvariau I kavinę parymoti, nes stsiimti uz 2 val.
O man visai patinka...tik įprast reik. Nes patogios didelės.Ypač, kur sėdėsena aukšta ir neguli, kaip bliūde
Blyn, jau noriu atostogų. Taip nesidirba...
Blyn, jau noriu atostogų. Taip nesidirba...
Nuuuuu...sekanti masiniuke bus didesnė, paziuresim kaip vazinesis
Praejau MOT, jau ramu dabar
Praejau MOT, jau ramu dabar
As uz didesnes masinas Dideliu dzipu nereik, bet minivanu sudejimo-ideali masina Labai patiko ford galaxy aujstai sedi, viska matai
lexus per maza
lexus per maza
O mano vargšas fokusiukas ryt išvažiuoja į šiukšlyną
Na ka, atostogos i pabaiga..
Mes su drauge jau lovytese,vyrai dar futbola dabaigineja.. ryt jau link namu.. Pakeliui dar zadam uzsukt i kelis miestus apziuret.. I viena labai noriu- Bath vadinas. Ten Romos laiku pirtys.. gaila, dabar jos dar uzdarytos del kovido.. bet siaip ten labai grazus miestas.. nuo to Bath iki namu dar 3,5h vaziavimo..
Siandien labai siaurinis vejas buvo, tai tik pasivaiksciojom, pasivazinejom.. skaniai pavalgem , skaniu kokteiliu isgerem
Mes su drauge jau lovytese,vyrai dar futbola dabaigineja.. ryt jau link namu.. Pakeliui dar zadam uzsukt i kelis miestus apziuret.. I viena labai noriu- Bath vadinas. Ten Romos laiku pirtys.. gaila, dabar jos dar uzdarytos del kovido.. bet siaip ten labai grazus miestas.. nuo to Bath iki namu dar 3,5h vaziavimo..
Siandien labai siaurinis vejas buvo, tai tik pasivaiksciojom, pasivazinejom.. skaniai pavalgem , skaniu kokteiliu isgerem
atostogos toks dalykas, kad greit baigiasi...bet labai gražūs vaizdai, labai. Turėjai biškį atitrūkti per tą laiką
Labukas
Man po atostogu reiks atostogu Ypac nuo alhogolio mb ir sake nebegers iki sekancio savaitgalio Gimke
Taip. 9 reik atlaisvint karavana. Baigiam susidet daiktus, pusrycius pavalgyt ir varysim dar prie juros pasibut.. kokia 12 jau link namu trauksim, vis del to 5h vaziuot..
Man po atostogu reiks atostogu Ypac nuo alhogolio mb ir sake nebegers iki sekancio savaitgalio Gimke
Taip. 9 reik atlaisvint karavana. Baigiam susidet daiktus, pusrycius pavalgyt ir varysim dar prie juros pasibut.. kokia 12 jau link namu trauksim, vis del to 5h vaziuot..
a, nu jei vartot kasvakar, tai man sveikata neneštų...išvis nebepakeliu... jei geriu alaus, perkuosi 0,33 lengvo. Kažkaip nebesinori...
Mes ryt I rusu restoraną Londono centre einam. Noreciau kokio gero karbonado su grybų padazu ir svieziomis kopustu salotomis
Kokie kuklūs norai Taigi tokį ir namie gali pasidaryt
O aš varysiu turgun...paskui sportuot, tik nugarą blyn skauda...paskui prie karjero.Pietų išvis nedarysiu, nusipirkau vakar šaltienos ir gruzdintų bulvyčių...tai tik bulves pasišildysiu ir kvit. Nepamiršt mineralkės nusipirkt, nes karšta tai siaubingai šiandien...
O aš varysiu turgun...paskui sportuot, tik nugarą blyn skauda...paskui prie karjero.Pietų išvis nedarysiu, nusipirkau vakar šaltienos ir gruzdintų bulvyčių...tai tik bulves pasišildysiu ir kvit. Nepamiršt mineralkės nusipirkt, nes karšta tai siaubingai šiandien...
Labukas
Pas jus karsciai, o pas mus kaip tik atveso ir visa sav lietu rodo..
Einu skalbenke jungt, apsitvarkyt, paskui i parduotuves. dar reik masinai technikini pravaryt.. Tai pakeliui uzvaziuosim..