Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

QUOTE(giega @ 2022 03 28, 17:39)
As kazkaip nepajutau to sukiojimo smile.gif
Vel visur begime smile.gif uztruko tie nagai, tai… gerai kai puodas pars verda, tai tik sumeciau viska ir palikau smile.gif atvariau mazosios pasiimt.. dabar namie viska isdeliot..
purkstukas nepatinka.. na bet tam kartui bus gerai, ieskosiu tokio, koki turejom smile.gif

aš kažkaip labai šįkart...matyt krūvis prisidėjo... rolleyes.gif
Geras daiktas toks puodas, bet neturėčiau ir tam laiko tikriausiai tongue.gif Nes kai laiko yra - ir taip pakanka kažką sumarmalyt, o kai nėra -tada visai nėra biggrin.gif
Atsakyti
Ten gali ryte imest koki mesgali ir vakare viskas issitroskine buna ;) siaip viskas greiciau gaminas, nei kad pvz orkaitej. Tas puodas ikaista momentaliai ;)
As daug ka gaminu ant air fryer;) pvz net kokios vistos slauneles iskepa per 15-20 min, viduj sultingos, pavirsiam traskios ;)

Uzsakiau amazonej kita purkstuka, toki koki turejom smile.gif sita mesiu lauk, gerai jad nebrangiai mokejau smile.gif

Nupirkau mazajai slime, nu toki snargli smile.gif ten papildomai blizguciu buvo.. aisku puse blizguciu ant zemes smile.gif siurblys daug darbelio turi smile.gif
Atsakyti
tai nesuprantu...ar pas tave greitpuodis, ar lėtpuodis ? biggrin.gif
robotuką paleidai ? Kai pas uošvienę buvau, buvo atsivežus ex diedo systra tokią siurbiančią-plaunančią šluotą...be šniūro, įkraunaam. Nu labai faina...ale ne mano nosiai, jie pirko panašiai už 500 eur su akcija... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 03 28, 17:03)
tai nesuprantu...ar pas tave greitpuodis, ar lėtpuodis ?  biggrin.gif
robotuką paleidai ? Kai pas uošvienę buvau, buvo atsivežus ex diedo systra tokią siurbiančią-plaunančią šluotą...be šniūro, įkraunaam. Nu labai faina...ale ne mano nosiai, jie pirko panašiai už 500 eur su akcija...  rolleyes.gif

Nindze pas nane smile.gif viskas ten yra ;) ir greitpuodis ir slow cooker, ir paprastai virt galima, ir ant garu,ir air fryer, ir kaip paprasta orkaite. 9 funkcijos smile.gif 2 skirtingi dangciai.. yra naujesni modeliai, kur 1 dangtis. As pirkdama labai nestudijavau smile.gif puse draugiu butent sita kaip mano turi smile.gif panaudojus, kazkaip pradejo erzint tue du dangciai smile.gif nes pvz kai reik to letaaigio ar kaip tik greitpuodzio, uzsideda kitas dangtis, kuris kitaip fiksuojas. Air fryer dedas standartinis..
bet paskui fb nindzes grupej visos pradejo klaust, kaip isplauna tuos dangcius, nes kai 1, tai ten ir groteles visokios ir skylutes.. o kai mano 2 dangciai, tai tas pressure dangtis lygus, nueko neprisivelia smile.gif vnz, dabar dziaugiuosi kad du dangciai smile.gif

Mano robotuks ir gali plaut ;) pakeiti kapsule ir viskas smile.gif tiek kad jei patrint reikia, tai jus nueko nepadaro smile.gif vaziuoja ir tiek smile.gif
Atsakyti
oho...nindzia geras tada biggrin.gif
Užsirašiau ryt rytui į gymą...kaži kaip ten eisis, visa kai suvažinėta...Jaučiu, reik varyt lovon, pakėpsosiu su knyga, kol nulūšiu visiškai. Tokia ir programa biggrin.gif Agurkinę išsiviriau ir liuks biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

Vakar mb negirdejo zadintuvo. Siandien as sunkiau keliaus nei vakar.. ir kada baigs tuos laikrodzius sukiot…
Visa praeita sav nejau i gyma, pakankamai kieme darbo buvo smile.gif suka vovere jau iskapscius zole man…gal jau laikas leist katina i lauka, tada isvaiko visokuas voveres, neleidzia svetimu kaciu i kuema.. o ir sika pas kaimynus:)
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif prajuokinai su savo katinu...aišku, kad leisk, jei nepabėgs rolleyes.gif Kokio bieso tą žolę kapstyt, juk ten nieko ėdamo nėr...nebent sliekai rolleyes.gif
Užknisa tas sukiojimas, gryna beprotystė. Gyme šiandien su štangutėm, tai teko kelių pratimų nedaryt dėl rankos skausmo...nu įdomu, ką daktarė pasakys. Ką ji gali pasakyt-išrašys siuntimą ir vėl lauksiu kai durnė bbž kiek blink.gif Lyg iš karto to nebuvo galima padaryti... rolleyes.gif
Atsakyti
Voveres tu paklaus ko ji ten ieskojo.. biesina jos mane…
Kazkada irgi atsejus buvau zole, mb saukia- ateikt greit, tik tyliai.. ateinu, o tas gerisi kaip voveryte man pieva kapsto smile.gif) vijau lauk smile.gif
Dabar ir mastau pastatyt koki vejo maluneli, bet kad sukis jos nieko nebijo.
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 03 29, 10:10)
Voveres tu paklaus ko ji ten ieskojo.. biesina jos mane…
Kazkada irgi atsejus buvau zole, mb saukia- ateikt greit, tik tyliai.. ateinu, o tas gerisi kaip voveryte man pieva kapsto smile.gif) vijau lauk smile.gif
Dabar ir mastau pastatyt koki vejo maluneli, bet kad sukis jos nieko nebijo.

pas mane ta pati bėda su stirnom...sakiau nupirksiu į darželį saulės baterijomis pakraunamus šviestuvėlius, bet kažin, ar padės...dar mintis "mėgstamus" augalus taukais patept, jom turėtų sūkom smirdėt...
Atsakyti
Nieko nebijo tie laukinisi zverys smile.gif
Viena duobe tai gera issikasus mano pievoj.. o as ne zemiu nebeturiu pataisyt.. ryt po darbo stbtesliu, nupirksiu.. ikisau toki pypsiuka, mirksi cypsi nuo judesio, atseit baido kates smile.gif aisku ir nelabai veikia, bet vis.. dar einu balandiams kokia baidykle statyt.

Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 03 29, 16:36)
Nieko nebijo tie laukinisi zverys smile.gif
Viena duobe tai gera issikasus mano pievoj.. o as ne zemiu nebeturiu pataisyt.. ryt po darbo stbtesliu, nupirksiu.. ikisau toki pypsiuka, mirksi cypsi nuo judesio, atseit baido kates smile.gif aisku ir nelabai veikia, bet vis.. dar einu balandiams kokia baidykle statyt.

visiškai išnaglėjo...ale gal geras daiktas tas pypsikas, stirnas nubaidytų...kur jo ieškot ? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 03 29, 14:41)
visiškai išnaglėjo...ale gal geras daiktas tas pypsikas, stirnas nubaidytų...kur jo ieškot ?  rolleyes.gif

Aik tu smile.gif kaciu neisbaido, tau stirnas isbaidys smile.gif
Atsakyti