Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

pas mus atšalimą žada unsure.gif Šiaip logiška, nes kaip kovo mėnesiui yra kiek per šilta, bet vistiek norisi šilumos.
Blyn, dienos lekia kaip sapne. Vakar parsiradau tik 9 vakaro iš visų egzorcizmų, tai pakėpsojau prie teliko ir gult rolleyes.gif
Atsakyti
Tie atsilimai - atšalimai, tai tik vienos ligos. rolleyes.gif
Atsakyti
nu ligos tai ligos, bet kaip augalam blogai...čia beveik sulapos - o tik švyst - ir vėl minusas blink.gif
Atsakyti
Del to as vis dar nepersodinu mano saulegrazu. Kazko neissikale agurkai su pomidorqis. Reiks kitas seklas pirkti.
Atsakyti
pas mane kaime tragedija. Daržas baloj, darželis - visa žemė perdžiūvus, suskilus. Rododendrus nuėdė tos py**s stirnos blink.gif ...
Orelis tai nerauk rūtų, vėjas, žvarba - kažin ar nepersišaldžiau... blink.gif Su sekatorium nutrumpinau visą gyvatvorę, dar nulėkiau kapines sutvarkiau, nusikaliau šiaip... tongue.gif
Atsakyti
Jatau kiek daug dirbi savaitgaliais. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 27, 19:38)
Jatau kiek daug dirbi savaitgaliais. 4u.gif

nu tai sėdėt ant sopkės ne man. Galiu kažkiek, bet nuo to tik depresiją galima prisivaryt...Jo, intensyvus buvo savaitgalis. Šeštadienį ryte pardėn, paskui į Akademiją, grėžau, pavalgiau - savanoriaut į Raudoną Kryžių. Tai grįžau prieš 9 vakaro...Vakar dar tas laikas persuktas, tai gryna nesąmonė...parvariau iš bažnyčios , išlėkiau į kaimą, ten rankelių sudėjus nesėdėjau...parsiradau pusę šešių, tai irgi tiek to poilsio. Po vakarykščio tupinėjimo apie tuos šakalius tai labai nekaip naktį miegojau, nugarą skaudėjo. Šiandien darbe biškį lengvai pervažiuota... tongue.gif Nu bet kažkaip. Apskritai tai visa praėjusi savaitė buvo labai intensyvi, ši manau irgi tokia bus... ax.gif
Atsakyti
Labukas

Mano ir labai intensyvi praeita sav buvo- po darbo daug darbu namie smile.gif
Siandien irgi- atvariau i shopingyna, mb liemwne pridavuau, nes dvi skirtingu dydziu buvau nupirkus, dar laistymui tokio pricindalo ieskau, dvejose pardese jau neradau.. liko dar dvi , kur galetu but, jei ir ten negausiu, reiks i kokua labiau specializuota vaziuot..

Paskui dar nagus noriu susitvarkyt.. o tai per ra zole net 3 nulauziau smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif žolė nukando nagus biggrin.gif
Man tai nėr problemų, nes trumpai kirpti ir psio...kažkaip augindavau gal tik studentų laikais ir gal dar kokį tarpelį, paskui mečiau tą reikalą...kadangi šeiminykė, tai man maišydavo. Visąlaik nusipjaustydavau tongue.gif O su priauginamais nesusidraugavau rolleyes.gif
Atsakyti
Mano is esmes stiprus nagai ir greit auga smile.gif o ir patinka ilgi smile.gif va dabar labai trumpai kirpsiu smile.gif viena naga tai ziauriai nulauziau, per puse mesu.. net nuimt nago negaliu, tai ant jo uzdes koki akrila smile.gif o kitus tik geliniu lakavimu smile.gif patinka, nes ilgai laiko smile.gif
Viska namie turiu, bet paskutiniu metu tingiu pati uzsiimt smile.gif tai sedziu pas kitaicus, laukiu.. kaip ir 1 pries mane buvo, bet atejo dvi uzrirasiusiis, tai jas uzleist reikua..

Visko prisipirjau smile.gif radau ta laistymui suduka, dar kojiniu sau, perrinkt namie reiks smile.gif dar maistelio, dar kedus sau. Lacosciu labiau norejau, bet sniuriukas taip per kaula eina, spaudzia… tai pasiemiau conversus smile.gif

Atsakyti
uoj, net skauda skaityt... unsure.gif
Jo, žinau, kad viską turi mirksiukas.gif bet aš kai lakuodavau, tai man labai sunku dešinę ranką lakuot būdavo tongue.gif
Aš irgi prisirijau, net nesuvalgiau visko - norėjau puodą užmerkt, tai viską į dėžutę išsikroviau tongue.gif grįžus virsiu agurkinės sriubos - užsimerkiau perlines kruopas, šonkauliukų išsiėmiau iš kameros... Bet šiaip jaučiuosi labai labai pavargus, eisiu anksti gult šiandien... dar tas laiko sukiojimas prisidėjo blink.gif
Atsakyti
As kazkaip nepajutau to sukiojimo smile.gif
Vel visur begime smile.gif uztruko tie nagai, tai… gerai kai puodas pars verda, tai tik sumeciau viska ir palikau smile.gif atvariau mazosios pasiimt.. dabar namie viska isdeliot..
purkstukas nepatinka.. na bet tam kartui bus gerai, ieskosiu tokio, koki turejom smile.gif
Atsakyti