Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

nu bus kaip bus, burbanti ax.gif Svarbiausia nesijaudint ir gerai maitintis, viskas susiklostys savaime rolleyes.gif
Talonėlį pasiūlė, gal tavo juokas į ragelį padarė įspūdį biggrin.gif

OOO, fainai. Kruizas. Bet pal, jūsų gimkės gi labai panašiai, ane ?
Atsakyti
Jo, musu per menesi ir 1 sav skirias smile.gif

El sugedus linija, eilinis bardakas.. veluojam visa h isvaziuot.. gerai, jokiu laikiniu, bet vis tiek nervuija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 03 24, 12:31)
Tai gi musu jubiliejai smile.gif per mb gimje plauksim kruizu, vis tiek vakariene. Savo galvoju restorane. Tai noriu kokios sikarnesnes, bet ne visai vestuvines smile.gif pirkau us ted bakerio pora sukniu, gyvai maravaus ar 5 smile.gif tos dvi tiko. Bet jos tokios paprastesnes ..

Nezinau..jei jau šikarnų nori, tai vargu ka rasi Ted Bakeryje.
Atsakyti
vakar mane su elektra nervino...žiūriu teliką-bimpt -dingo. Už minutės SMS -jūsų linijoje elektros gedimas, ESO. Nu ok, atsirado už kokių 3 min, einu gult - SMS -gedimas sutvarkytas biggrin.gif Jumoristai.
Vakar išvis kažkoks durnius fejerverkus netoliese sprogdino naktį, tai čiut iš lovos neiškritau, pirma mintis - nu va, bl, karas biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif durniai gazdina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 24 kovo 2022 - 14:18
nu tikrai durniai...kam gali šaut savaitės vidury į galvą tokios nesąmonės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 24, 10:57)
Nezinau..jei jau šikarnų nori, tai vargu ka rasi Ted Bakeryje.

Nu as turiu daug sukneliu is Ted Bakerio, kokios 3 visai tiktu man jubiliejui ;) beeeeet.. jos jau senis, jau daug baliu su jomis buvau ;)
O Ted bakery turbut dizainetis pasikeite, visiskai kitoks stilius, neber tu graziu, visos tokios kasdienines..

Buvau atsisiuntus viena, jei but kitokios spalvos, buciau pasilikus ;) nu bet balta ;) kaip jaunoji smile.gif

Pavargus.. o dar kalna zuvies isdarinet reikua..
Atsakyti
Kaip šiandien jums 'labas rytas'? 4u.gif

As tai atsikeliau ni sviet, ni zaria vel biggrin.gif I darba tik uz 3 val, o as jau spejau ir issimaudyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 25 kovo 2022 - 10:36
Labukas

As ir visa h anksciau atsikeliau.. o oaskui vakare vos mirksiu kiek muego noriu..

Deliojau marsruta smile.gif ir taip ir kitai, vus tiek nepatinka smile.gif kai daug siuntiniu, jie gaunas vuens salia kito.. kai mazai, tai tik atstumus vaziuoji smile.gif siandien 108. Dar pora noreciau atiduot smile.gif
Atsakyti
aš tai šįryt tik su budilnyku prabudau...o rūkas buvo... blink.gif Bet kol susitvarkiau, susiruošiau ir dingo. Nulėkiau pardėn, gėles paliejau, kuro prisipyliau...biškį kaina pakritus, o tai jau džiugina ax.gif
Atsakyti
O man siandien masina nepasikrove.. ar nedakisau to jungtuki ar kas.. siaip uzteks siandienai, bet vis gi idomu jame esme.. kas svarbiausia per nakti oalikta buvo.
Atsakyti
Pas mane irgi rūkas buvo. Atsikelus atitraukiau užuolaidas ir nustebau...greiciauaiai labai karsta diena bus, nes jis jau sklaidosi ir saule rodosi.
Atsakyti