Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

tos tonos kai išsisklaido per plotą, tai nelabai ir jaučiasi...misliju ir aš, kad reiktų pasižvalgyt kur kokį sunkvežimuką skaldos ir žemės, nes daržą reikėtų atnaujint, metų metais ten žemė ta pati.
Susiradau dar vieną saitą rožių, ko gero pirksiu iš LT, tik įdomu, kiek siuntimas kainuoja...bet pačių rožių kainos geros. Dar reiks nuvaryt į Ermitažą užsipirkt kalkių medeliams, pilna planų žodž biggrin.gif
Atsakyti
Va, apie kalkes. Pries kokia savqite vyrui sakiau, kad gerai butu nukalkiuoti medziu kamienus, bet as niekur nemaciau kur pirkti kalkiu medziams.
Atsakyti
Galvoju af cia balina medzius g.gif niekad neatkreipiau demesio..
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 22, 11:06)
Va, apie kalkes. Pries kokia savqite vyrui sakiau, kad gerai butu  nukalkiuoti medziu kamienus, bet as niekur nemaciau kur pirkti kalkiu medziams.

būna net paruoštos, greičiausiai tokias ir pirksiu, nes bais ilgai laukt reikia paskui, kol jos ten nusigesina... ax.gif dar reik ir trąšų prisigriebt tuo pačiu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 03 22, 11:57)
būna net paruoštos, greičiausiai tokias ir pirksiu, nes bais ilgai laukt reikia paskui, kol jos ten nusigesina... ax.gif dar reik ir trąšų prisigriebt tuo pačiu... ax.gif

As net nezinau kur pas mus paruostu kalkiu gqlima gauti. Tose B&Q ar Wilkes, tai akis nera uzmaciysi nieko panasaus. Cia medziu isvis nebalina niekas.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 22, 12:15)
As net nezinau kur pas mus paruostu kalkiu gqlima gauti. Tose B&Q ar Wilkes, tai akis nera uzmaciysi nieko panasaus. Cia medziu isvis nebalina niekas.

matai, medžius iš tikro reik balint ne pavasarį, o rudenį. Rudenį tam, kad pašalu stipriai, nesproginėtų žievė. Bet pas mus tokia mada balint pavasarį, nes gražu biggrin.gif dar žinoma, kažkiek kerpių ir kenkėjų sunaikinama tokiu būdu.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas, lizdo gyventojos 4u.gif
Šast ir savaitės vidurys. Kokiu greičiu tos dienos bėga, tai net nespėji kartais susigaudyt rolleyes.gif
Ryt varom pas egzorcistą, žo, įdomu bus. Pažiūrėsim, kas kiek velnių priėdęs biggrin.gif
Darbe išvis nyku, žmonės matyt bijo kažką daryt dėl to karo...šiandien tikiuosi apypiete sulaukt klientų, bus matyt... ax.gif
Atsakyti
Labukas

Pas mus ir kazkaip ilgai neatsigauna.. vis apie 100 stopu turiu.. aisku man panasiai ir uztenka, nenoriu as plesytis smile.gif bet galetu but po koki 120…

Vakar 21h jau miegojau smile.gif visi ilgai uzsidirbo, tai as viena susiveziau ta likusia tona zemes,islyginau, sutrombavau.. nei kojyciu, nei rankyciu smile.gif mb zadejo isnuomot kazkoki pricindala, kuris geriau sutrombuotu zeme, tada matysis kur nelygumai.. palikau pora karuciu neisnaudotos zemes.. ryt atvaziuos zole, savaitgali tiesim smile.gif einu istraukt mesa is kameros, kol nepamirsau smile.gif
Atsakyti
Aš tai rožių šiandien užsisakiau...visą krūvą. Atveš gegužės mėnesį, ot darbo turėsiu tongue.gif Pusę pievos reiks susikast lotuliukas.gif
Atsakyti
O geguze nepervelu sodint? Nors.. as kazkokia ir vidury vasaros sodinau, prigijo smile.gif
Kask dabar, pamazu ;) nes darbelio tai yra smile.gif
Atsakyti
O as tai isvis be jausmų, man jau atsibodo stebetis...paskambino is ligonines, sako 'duodam jums masazus.. eile 6men'. Nepatikesit, automatiskai pradejau juoktis I rageli, negalejau susilaikyrmti. Na, sakau argi as pakeisiu angliska sveikatos apsauga, duokit po to pusmecio, pasidarysiu' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 03 23, 11:59)
O geguze nepervelu sodint? Nors.. as kazkokia ir vidury vasaros sodinau, prigijo smile.gif
Kask dabar, pamazu ;) nes darbelio tai yra smile.gif

tai kad tipo pirmamečiai sodinukai, kol kas šiltnamy, su lapukais, kol yra šalnos, tokių negalima sodinti lauke...ką aš žinau. Kast dar nekasiu, bet sekmadienį manau varysiu kaiman apžiūrėt, kas darosi...reik nuvežt trąšas, nubalint medžius, pakarpyt šakas...mano krokai tikriausiai jau žydi ax.gif

QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 23, 12:42)
O as tai isvis be jausmų, man jau atsibodo stebetis...paskambino is ligonines, sako 'duodam jums masazus.. eile 6men'. Nepatikesit, automatiskai pradejau juoktis I rageli, negalejau susilaikyrmti. Na, sakau  argi as pakeisiu angliska sveikatos apsauga, duokit po to pusmecio, pasidarysiu'  biggrin.gif

pusmetis...skamba tai kaip pasityčiojimas... blink.gif toks jausmas, kad masažuotojai algų arba negauna, arba UK išvis jų nėra rolleyes.gif
Atsakyti