Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

Labukas

Savaitgalis praejo, grizkit smile.gif

Atvariau masina technikines.. eile didziausia prisiregistruot.. viena kava pilsto, geriau eitu dirbt:)
Paskui reiks traukiniais namo parsitrenkt. Tada sulaukt zemiu smile.gif vel varyt masinos atsiimt smile.gif biziake smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Kur išsiskraidėt ?

vartotojo įkelta nuotrauka

pirmadienis. Vėl dirbt tingiu... biggrin.gif
Atsakyti
Ka tu gero nuveikei per savaitgali?

As nedirbu, bet darbu daugiau nei kad dirbciau smile.gif masina pridaviau, jau net netoli namu smile.gif kazkaip greit parsivaziavo smile.gif tik i stoti atejau, atvare greitasis traukinys, kuris maziau stoja smile.gif tada iskart autikas smile.gif
Vakar taip viska graziai susitvarkem, bet mazoji vel kalna zaislu prinese is antro auksto.. Jos kambary per visas grindis lego isdeliotas, salione- Omg lelytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 03 21, 11:49)
Ka tu gero nuveikei per savaitgali?

As nedirbu, bet darbu daugiau nei kad dirbciau smile.gif masina pridaviau, jau net netoli namu smile.gif kazkaip greit parsivaziavo smile.gif tik i stoti atejau, atvare greitasis traukinys, kuris maziau stoja smile.gif  tada iskart autikas smile.gif 
Vakar taip viska graziai susitvarkem, bet mazoji vel kalna zaislu prinese is antro auksto.. Jos kambary per visas grindis lego isdeliotas, salione- Omg lelytes smile.gif

taigi pas uošvienę buvau biggrin.gif buvo ėdimo/gėrimo savaitgalis. Prisidarėm cepų, dar vakarienei stintų, baltos mišrainės, vyno. Aš dar buvau pyrago iškepusi. Ėjom pazyliot pamiškėm su moša, oras gražus, žibutės, plukės žydi wub.gif Jau laukiniai česnakai pradėjo dygt, saujelę pasiroviau, nes labai mažiukai dar ax.gif
O vakar parsiradau, tai šiai dienai sriubos prasimarmalijau, o paskui prie teliko kėpsojau biggrin.gif
Atsakyti
Zemes po 12 atvaziuos.. galvojau i gyma nueit, bet paskui primeciau, kad kasimas vezimas i kiemeli bus man uz gyma 😄

Nesu zaislus i virsu, tada gal dar namine masina nuplaut.. priekinis kuemas tuscias, galiu pasitaskyt smile.gif

Valgyt nieko nedarysiu. Yra vakarykscios kopustienes su rukytais sonkauliais, dar 1,5karbonado, prasisuksim:)
Atsakyti
Pamenat ziemos pradzioj pasakojau, kad nerandu vienu batu 🙂 visur apieskojau..tai va, uzlipu i palepe nusiimt minkstos dalies ant supynes, o pries akis maisas guli.. paziuriu- tie mano batai 🙂 nu tik naminukas padejo i vieta 🙂
Atsakyti
tai kad žiema baigėsi, kam tie batai. Buvau perpiet grupiokei padėt...nu bl bl tvarka. Prieš dekretą dirbo Ispanijoj, mokesčius mokėjo. Dabar, išėjus į dekretą, kadangi LT, nieko negaus. Nesvarbu, kad ES. Bet ne LT blink.gif Tai ji vargšė dabar per individualios veiklos pažymas kažkaip prasisuks blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 03 21, 15:54)
tai kad žiema baigėsi, kam tie batai. Buvau perpiet grupiokei padėt...nu bl bl tvarka. Prieš dekretą dirbo Ispanijoj, mokesčius mokėjo. Dabar, išėjus į dekretą, kadangi LT, nieko negaus. Nesvarbu, kad ES. Bet ne LT  blink.gif  Tai ji vargšė dabar per individualios veiklos pažymas kažkaip prasisuks  blink.gif

Tai be abejo, kad negali gauti, gi ne Lietuvoje mokejo mokescius.

Ryt kepsiu barbekiuką biggrin.gif prisimarinavau kulšelių, ryt niekur neisiu, ravėsiu savo rūtų darzeli, nes kaimynai jau turškiasi dauguma, man irgi reikia rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2022 03 21, 14:57)
Pamenat ziemos pradzioj pasakojau, kad nerandu vienu batu 🙂 visur apieskojau..tai va, uzlipu i palepe nusiimt minkstos dalies ant supynes, o pries akis maisas guli.. paziuriu- tie mano batai 🙂 nu tik naminukas padejo i vieta 🙂

As tau sakiau, kad rasi, kai jau nereikes biggrin.gif

Gavau rožių krūmą, kaip as rožes megstu, tai net bloga. Galiu sodinti po medziais?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 21, 23:40)
Tai be abejo, kad negali gauti, gi ne Lietuvoje mokejo mokescius.

Ryt kepsiu barbekiuką  biggrin.gif  prisimarinavau kulšelių, ryt niekur neisiu, ravėsiu savo rūtų darzeli, nes kaimynai jau turškiasi dauguma, man irgi reikia  rolleyes.gif
Papildyta:

As tau sakiau, kad rasi, kai jau nereikes  biggrin.gif

Gavau rožių krūmą, kaip as rožes megstu, tai net bloga. Galiu sodinti po medziais?

bet ES. rolleyes.gif Ir LT yra ES.
Oi, ir aš noriu jau pasikapstyt... sekmadienį varysiu kaiman...
Po medžiais nežydės, rožei saulės reikia, labai retai kai kuripms veislėms tinka dalinis pavėsis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 03 21, 23:45)
bet ES.  rolleyes.gif Ir LT yra ES.
Oi, ir aš noriu jau pasikapstyt... sekmadienį varysiu kaiman...
Po medžiais nežydės, rožei saulės reikia, labai retai kai kuripms veislėms tinka dalinis pavėsis  ax.gif

Tai ir kai Anglija buvo ES as uz viska komercine kaina Lietuvoje mokejau, kaip kokia iš Afrikos buciau biggrin.gif biggrin.gif

Man po saule augs agurkai su pomidorais, braskes, svogunai, rabarbarai, serbentai, rozei vietos nebus...značyt numiros po medžiais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 21 kovo 2022 - 22:56
Labukas

Na jei gaus daug saules, tai gal ir po medziais augs.. lt viena roze taip buvo, bet medzio seselis ant jos mazai krisdavo, tai kuo puikiausiai augo ;)

Vakar suvezem 3 naisus zemiu. Po darbo aplyginsiu ir bus matyt, kur dar pilt.. is pradziu galvojau bus per daug tu 4 toni, bet jauciu dar kokio 1 maiso ir pritruksim.. ketv atvaziuos zole, per savaitgali ir istiesim smile.gif orai grazus, daug liesim, gal gerai prigis smile.gif

Atsikeliau siandien geru pusvalandziu anksciau smile.gif saule sviecia i langus, uzuolaidos neuztrauktos buvo.. jau dabar ryte +9, diena ii 19 zada 😍 varau trumpom rankovem smile.gif
Atsakyti
Jo, zemiu sueina daug, jei nori aplyginti duobes.
Kai mums ateis laikas seti zole, tai pirksuu mažaūgę. Buvau pasisejus, tai labai patiko. Smulkutė tokia, neuzauga aukšta.
Atsakyti