Labs iš ryto
atvariau darban bbž kada, o ir darbo nelabai yra Važiuosiu šiandien piešt, nes šeštadienį išvažiuoju, tai nenoriu savo pamokos ir pinigų prarast...
Mokesčiai išaugę, susimokėjau su visais šildymais labai nemažai
Labukas
Viskas brangsta.. mums ir atejo consultaxai ant 300 brangiau( i metus) Dujas elektra irgi brango.. Tik atl nekyla..
As elektra kraunu, tai nejauciu, nes i bendra saskaita nueina, o va mb dyzeliu vazineja, tai sake labai pasijaute.. tiek, kad jam darbas apmoka.
Viskas brangsta.. mums ir atejo consultaxai ant 300 brangiau( i metus) Dujas elektra irgi brango.. Tik atl nekyla..
As elektra kraunu, tai nejauciu, nes i bendra saskaita nueina, o va mb dyzeliu vazineja, tai sake labai pasijaute.. tiek, kad jam darbas apmoka.
QUOTE(giega @ 2022 03 16, 10:43)
Labukas
dyzelio tai savaitės pradžioj pilną baką prisipyliau, nes brangsta diena iš dienos. Jau žadėjau dyreko prašyt algos kėlimo, bet įtariu, kad gausiu vidurinį pirštą tokioj situacijoj...
Pas mus smelio audra. arejo nuo Sacharos dykumos. Pirma Idpanija, Portugalija, bet ir mus uzgriebe.. debesys gelsvi, lietus su smelio dulkem.. masina baisumo, net neapsakysiu 🙂
QUOTE(giega @ 2022 03 16, 18:49)
Pas mus smelio audra. arejo nuo Sacharos dykumos. Pirma Idpanija, Portugalija, bet ir mus uzgriebe.. debesys gelsvi, lietus su smelio dulkem.. masina baisumo, net neapsakysiu 🙂
geras geras as vos darbininkų, dirbancių pas kaimynus neaprėkiau, kai priejau prie mašinos važiuoti I darbo pokalbį Gerai, kad nieko nesakiau, bo būčiau apsikiaulinusi. Bet masina, tai tikrai, kaip atrodo smeliu specialiai apipilta.
Tai ką...pokalbis praėjo besijuokiant, trys kliūškos valandą laiko klausinejo visko daug, bet kadangi kazkaip didelio noro nera keisti darbo, tai labai lengvai bendravosi.
tai gal patiksi
O mašina ir mano apnešta kažkokiais purvais....tik nuploviau, o visas stogas žemėm Ar gali būt, kad ir pas mus sacharos smėlis siaučia...
O mašina ir mano apnešta kažkokiais purvais....tik nuploviau, o visas stogas žemėm Ar gali būt, kad ir pas mus sacharos smėlis siaučia...
QUOTE(lututė @ 2022 03 16, 19:00)
tai gal patiksi
Visko gali buti, kad ir ikiLT daejo tos dulkes..
Burbanti, o ka nors sake, siule? Bus dar koks antras interviu?
QUOTE(giega @ 2022 03 16, 23:37)
Visko gali buti, kad ir ikiLT daejo tos dulkes..
Siulė Programme Officer savanorių sektoriuje. Sako 'kaip supranti šias pareigas?. Aš - projektų admino pareigos su mandru pavadinimu.
Tai tiek visos isijuokėm
Dar turi kelis kandidatus, sakė laukti. Bet as nelauksiu, visdelto man 4 laisvos svarbiau kol sergu.
4 laisvos gerai...toks esi laisvas pilietis
Šiandien sportuot tesusirinkom 3 į grupinę...nu pravedė
Ranką toliau skauda, užsirašiau pas gyd, bet tik kovo 30d...nors man iš tikro reikia tik siuntimo pas chirurgą...ot tvarka, jomajo...
Šiandien sportuot tesusirinkom 3 į grupinę...nu pravedė
Ranką toliau skauda, užsirašiau pas gyd, bet tik kovo 30d...nors man iš tikro reikia tik siuntimo pas chirurgą...ot tvarka, jomajo...
Jo. Laisvas pilietis. Pasakei labai tiksliai. Vyras vakar irgi pabumbejo, sako 'didelis noras vergauti atsirado'" Mama irgi atkalbineja Nezinau kas cia man uzejo su tuo noru eiti kitur . Na gal kad jau 7 metai toje pqcioje vietoje - rutina prasidejo.
Lutut, manau viskas..amen...Lietuvos sveikatos apsauga sparciai pereidineja I anglišką variantą.
Lutut, manau viskas..amen...Lietuvos sveikatos apsauga sparciai pereidineja I anglišką variantą.
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 17, 11:51)
Jo. Laisvas pilietis. Pasakei labai tiksliai. Vyras vakar irgi pabumbejo, sako 'didelis noras vergauti atsirado'" Mama irgi atkalbineja Nezinau kas cia man uzejo su tuo noru eiti kitur . Na gal kad jau 7 metai toje pqcioje vietoje - rutina prasidejo.
na, sako vienam darbe produktyvūs būna pirmi 3 metai...paskui prasideda rutina ir nuobodulys
O tai irgi savanoriauji, ko dar blaškais ? Kita vertus, vistiek tavoji vietelė atsiras...kur ir pačiai bus faina
Tai jo, dvi savaitės siuntimo laukt...man nafig nereikalinga šeimos gydytoja pasimsiu siuntimą tai neabejoju , kad dar dvi savaites teks laukt...
Labukas
Kiek man teko su gyd susitikt, viskas normaliai buvo.. jei nera mirtinas atvejis, tai labai ir neskuba.. karta mb i gp nuejo del kitu priezasciu ir taip prasitare, kad surdi maudzia.. iskart pats gp padare appoitmenta i ligonine, prieme ta pacia mun.. pridare tyrymu, kardiogeamu.. aisku nieko tdn ir nebuvo, nu bet va, tupinas
Kiek man teko su gyd susitikt, viskas normaliai buvo.. jei nera mirtinas atvejis, tai labai ir neskuba.. karta mb i gp nuejo del kitu priezasciu ir taip prasitare, kad surdi maudzia.. iskart pats gp padare appoitmenta i ligonine, prieme ta pacia mun.. pridare tyrymu, kardiogeamu.. aisku nieko tdn ir nebuvo, nu bet va, tupinas