Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

vartotojo įkelta nuotrauka

Labs iš ryto 4u.gif
atvariau darban bbž kada, o ir darbo nelabai yra ax.gif Važiuosiu šiandien piešt, nes šeštadienį išvažiuoju, tai nenoriu savo pamokos ir pinigų prarast... ax.gif
Mokesčiai išaugę, susimokėjau su visais šildymais labai nemažai blink.gif
Atsakyti
Labukas

Viskas brangsta.. mums ir atejo consultaxai ant 300 brangiau( i metus) Dujas elektra irgi brango.. Tik atl nekyla..
As elektra kraunu, tai nejauciu, nes i bendra saskaita nueina, o va mb dyzeliu vazineja, tai sake labai pasijaute.. tiek, kad jam darbas apmoka.
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 03 16, 10:43)
Labukas

Viskas brangsta.. mums ir atejo consultaxai ant 300 brangiau( i metus) Dujas elektra irgi brango.. Tik atl nekyla..
As elektra kraunu, tai nejauciu, nes i bendra saskaita nueina, o va mb dyzeliu vazineja, tai sake labai pasijaute.. tiek, kad jam darbas apmoka.

dyzelio tai savaitės pradžioj pilną baką prisipyliau, nes brangsta diena iš dienos. rolleyes.gif Jau žadėjau dyreko prašyt algos kėlimo, bet įtariu, kad gausiu vidurinį pirštą tokioj situacijoj... rolleyes.gif
Atsakyti
Pas mus smelio audra. arejo nuo Sacharos dykumos. Pirma Idpanija, Portugalija, bet ir mus uzgriebe.. debesys gelsvi, lietus su smelio dulkem.. masina baisumo, net neapsakysiu 🙂
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 03 16, 18:49)
Pas mus smelio audra. arejo nuo Sacharos dykumos. Pirma Idpanija, Portugalija, bet ir mus uzgriebe.. debesys gelsvi, lietus su smelio dulkem.. masina baisumo, net neapsakysiu 🙂

biggrin.gif geras biggrin.gif geras biggrin.gif biggrin.gif as vos darbininkų, dirbancių pas kaimynus neaprėkiau, kai priejau prie mašinos važiuoti I darbo pokalbį biggrin.gif Gerai, kad nieko nesakiau, bo būčiau apsikiaulinusi. Bet masina, tai tikrai, kaip atrodo smeliu specialiai apipilta.
Tai ką...pokalbis praėjo besijuokiant, trys kliūškos valandą laiko klausinejo visko daug, bet kadangi kazkaip didelio noro nera keisti darbo, tai labai lengvai bendravosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 16 kovo 2022 - 20:16
tai gal patiksi biggrin.gif
O mašina ir mano apnešta kažkokiais purvais....tik nuploviau, o visas stogas žemėm blink.gif Ar gali būt, kad ir pas mus sacharos smėlis siaučia... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 03 16, 19:00)
tai gal patiksi  biggrin.gif
O mašina ir mano apnešta kažkokiais purvais....tik nuploviau, o visas stogas žemėm  blink.gif  Ar gali būt, kad ir pas mus sacharos smėlis siaučia...  rolleyes.gif

Visko gali buti, kad ir ikiLT daejo tos dulkes..

Burbanti, o ka nors sake, siule? Bus dar koks antras interviu?
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 03 16, 23:37)
Visko gali buti, kad ir ikiLT daejo tos dulkes..

Burbanti, o ka nors sake, siule? Bus dar koks antras interviu?

Siulė Programme Officer savanorių sektoriuje. Sako 'kaip supranti šias pareigas?. Aš - projektų admino pareigos su mandru pavadinimu.
Tai tiek visos isijuokėm biggrin.gif
Dar turi kelis kandidatus, sakė laukti. Bet as nelauksiu, visdelto man 4 laisvos svarbiau kol sergu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 16 kovo 2022 - 22:57
4 laisvos gerai...toks esi laisvas pilietis biggrin.gif
Šiandien sportuot tesusirinkom 3 į grupinę...nu pravedė biggrin.gif
Ranką toliau skauda, užsirašiau pas gyd, bet tik kovo 30d...nors man iš tikro reikia tik siuntimo pas chirurgą...ot tvarka, jomajo... blink.gif
Atsakyti
Jo. Laisvas pilietis. Pasakei labai tiksliai. Vyras vakar irgi pabumbejo, sako 'didelis noras vergauti atsirado'" biggrin.gif Mama irgi atkalbineja biggrin.gif Nezinau kas cia man uzejo su tuo noru eiti kitur biggrin.gif . Na gal kad jau 7 metai toje pqcioje vietoje - rutina prasidejo.

Lutut, manau viskas..amen...Lietuvos sveikatos apsauga sparciai pereidineja I anglišką variantą.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 17, 11:51)
Jo. Laisvas pilietis. Pasakei labai tiksliai. Vyras vakar irgi pabumbejo, sako 'didelis noras vergauti atsirado'"  biggrin.gif Mama irgi atkalbineja  biggrin.gif Nezinau kas cia man uzejo su tuo noru eiti kitur  biggrin.gif . Na gal kad jau 7 metai toje pqcioje vietoje - rutina prasidejo.

Lutut, manau viskas..amen...Lietuvos sveikatos apsauga sparciai pereidineja I anglišką variantą.

na, sako vienam darbe produktyvūs būna pirmi 3 metai...paskui prasideda rutina ir nuobodulys rolleyes.gif
O tai irgi savanoriauji, ko dar blaškais ? Kita vertus, vistiek tavoji vietelė atsiras...kur ir pačiai bus faina biggrin.gif
Tai jo, dvi savaitės siuntimo laukt...man nafig nereikalinga šeimos gydytoja unsure.gif pasimsiu siuntimą tai neabejoju , kad dar dvi savaites teks laukt... blink.gif
Atsakyti
Labukas

Kiek man teko su gyd susitikt, viskas normaliai buvo.. jei nera mirtinas atvejis, tai labai ir neskuba.. karta mb i gp nuejo del kitu priezasciu ir taip prasitare, kad surdi maudzia.. iskart pats gp padare appoitmenta i ligonine, prieme ta pacia mun.. pridare tyrymu, kardiogeamu.. aisku nieko tdn ir nebuvo, nu bet va, tupinas mirksiukas.gif
Atsakyti