Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

kai fainai wub.gif Turi lysvę ar vazone augini ? ax.gif
Atsakyti
Vazonu8se mano braškės. Lysviu nedarau, tik prie vienos sauletos tvoros paliksiu juostele zemės, kai des plyteles, pomidorams ir agurkams. Daugiau nieko nesėju.
Atsakyti
bl... man šiandien diena prasidėjo baisiai...pačiai bjauriausiai klientei neapsižiūrėjus sudėjau ant fasadų 1mm kantus, ne 2 mm... doh.gif cry.gif cry.gif cry.gif ta atlėks pažiūrėt, tai finalas daugmaž aiškus...
Atsakyti
Per daug visko uzsikrovus ant pečių paskutiniu metu?
Atsakyti
nu koks perdaug...čia mano tiesioginis darbas, o aš apsižioplinau...tai jei reiks fasadus perpjaut-jptvm, dyrekas mane suės gyvą... unsure.gif
Ir šiaip...esu ant nervų, nes aišku, kai reikia pagalbos, visi užsivertę savais darbais iki išnaktų...skęstančių gelbėjimas - skęstančių reikalas... unsure.gif
Atsakyti
Nelabai suprantu apie koki tu cia gelbejima ir kitus zmones, su savo problemomis, kalbi? Cia apie bendradarbius, kad nepadeda bėdoje?

Ai, gal tu turejai omenyje, jog as rasau, kad darbe per daug uzsikrovus darbais. Ne ne...as turejau omenyje, kad gyveni dabar amziname begime, mokslai ten, darbas ten, laiko niekam neuztenka, tai ir darai klaidas. Kaip nors gal praslysi. Kliente jau užmatė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 birželio 2021 - 16:39
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 15, 18:31)
Nelabai suprantu apie koki tu cia gelbejima ir kitus zmones, su savo problemomis, kalbi? Cia apie bendradarbius, kad nepadeda bėdoje?

kalbu apie naujos mašinos pirkimą, kad nėr su kuo palėkt apžiūrėt, nes blyn - dirba iki bbž kelintos vakaro blink.gif per atostogas nuomai kišt pinigus biškį prabanga, o be auto neišsiversiu... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2021 06 15, 16:40)
kalbu apie naujos mašinos pirkimą, kad nėr su kuo palėkt apžiūrėt, nes blyn - dirba iki bbž kelintos vakaro  blink.gif per atostogas nuomai kišt pinigus biškį prabanga, o be auto neišsiversiu... blink.gif

Nu....normalu...kiekvienas gyvena savo gyvenima. Zmones issilqkste vieni nuo kitu, susvetimeje. Gi daugiau nera taip, kad viename kaime gyventu visa giminė ar vienoje troboje trys kartos. Laikai keiciasi.

Na ka, dar pusvalandi padirbu ir namo.
Diena siandien labai nebloga wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
gražu... wub.gif LT vėsoka.Bent jau man buvo ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

noriu miego biggrin.gif
Atsakyti
As irgi biggrin.gif

Paskutine darbo diena ir 4 dienos laisvos. Valio!!!!! biggrin.gif
Atsakyti
nu...pavydžiu... tongue.gif
Šiandien darbine mašina važiavau pas klientą blink.gif Nu taip, ji lengvai valdoma, "pavarotliva", bet nu...gabaritai blink.gif jaučiaus kai karvė ant ledo...Bet nieko, gyva, sveika biggrin.gif
Atsakyti