kai fainai Turi lysvę ar vazone augini ?
Vazonu8se mano braškės. Lysviu nedarau, tik prie vienos sauletos tvoros paliksiu juostele zemės, kai des plyteles, pomidorams ir agurkams. Daugiau nieko nesėju.
bl... man šiandien diena prasidėjo baisiai...pačiai bjauriausiai klientei neapsižiūrėjus sudėjau ant fasadų 1mm kantus, ne 2 mm... ta atlėks pažiūrėt, tai finalas daugmaž aiškus...
Per daug visko uzsikrovus ant pečių paskutiniu metu?
nu koks perdaug...čia mano tiesioginis darbas, o aš apsižioplinau...tai jei reiks fasadus perpjaut-jptvm, dyrekas mane suės gyvą...
Ir šiaip...esu ant nervų, nes aišku, kai reikia pagalbos, visi užsivertę savais darbais iki išnaktų...skęstančių gelbėjimas - skęstančių reikalas...
Ir šiaip...esu ant nervų, nes aišku, kai reikia pagalbos, visi užsivertę savais darbais iki išnaktų...skęstančių gelbėjimas - skęstančių reikalas...
Nelabai suprantu apie koki tu cia gelbejima ir kitus zmones, su savo problemomis, kalbi? Cia apie bendradarbius, kad nepadeda bėdoje?
Ai, gal tu turejai omenyje, jog as rasau, kad darbe per daug uzsikrovus darbais. Ne ne...as turejau omenyje, kad gyveni dabar amziname begime, mokslai ten, darbas ten, laiko niekam neuztenka, tai ir darai klaidas. Kaip nors gal praslysi. Kliente jau užmatė?
Ai, gal tu turejai omenyje, jog as rasau, kad darbe per daug uzsikrovus darbais. Ne ne...as turejau omenyje, kad gyveni dabar amziname begime, mokslai ten, darbas ten, laiko niekam neuztenka, tai ir darai klaidas. Kaip nors gal praslysi. Kliente jau užmatė?
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 15, 18:31)
Nelabai suprantu apie koki tu cia gelbejima ir kitus zmones, su savo problemomis, kalbi? Cia apie bendradarbius, kad nepadeda bėdoje?
kalbu apie naujos mašinos pirkimą, kad nėr su kuo palėkt apžiūrėt, nes blyn - dirba iki bbž kelintos vakaro per atostogas nuomai kišt pinigus biškį prabanga, o be auto neišsiversiu...
QUOTE(lututė @ 2021 06 15, 16:40)
kalbu apie naujos mašinos pirkimą, kad nėr su kuo palėkt apžiūrėt, nes blyn - dirba iki bbž kelintos vakaro per atostogas nuomai kišt pinigus biškį prabanga, o be auto neišsiversiu...
Nu....normalu...kiekvienas gyvena savo gyvenima. Zmones issilqkste vieni nuo kitu, susvetimeje. Gi daugiau nera taip, kad viename kaime gyventu visa giminė ar vienoje troboje trys kartos. Laikai keiciasi.
Na ka, dar pusvalandi padirbu ir namo.
Diena siandien labai nebloga
gražu... LT vėsoka.Bent jau man buvo
Labas rytas
noriu miego
noriu miego
As irgi
Paskutine darbo diena ir 4 dienos laisvos. Valio!!!!!
Paskutine darbo diena ir 4 dienos laisvos. Valio!!!!!
nu...pavydžiu...
Šiandien darbine mašina važiavau pas klientą Nu taip, ji lengvai valdoma, "pavarotliva", bet nu...gabaritai jaučiaus kai karvė ant ledo...Bet nieko, gyva, sveika
Šiandien darbine mašina važiavau pas klientą Nu taip, ji lengvai valdoma, "pavarotliva", bet nu...gabaritai jaučiaus kai karvė ant ledo...Bet nieko, gyva, sveika