Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

QUOTE(lututė @ 2022 03 15, 15:02)
O kas stalo tenisą pas tave žaidžia ?  rolleyes.gif

Zmonės biggrin.gif
Parasysiu I grupę mirksiukas.gif
Atsakyti
OK, pletkyk grupėj biggrin.gif
Aš į Šaulius įsirašinėju. Popierizmo dafiga ... tongue.gif
Atsakyti
As jau po darbu;) jau oras koks fainas 😍 einu kieme pasikrapstyt smile.gif Visai hau reiktu minkstos dalies ant supynes, bet dar buski palauksiu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 03 15, 17:02)
As jau po darbu;) jau oras koks fainas 😍 einu kieme pasikrapstyt smile.gif Visai hau reiktu minkstos dalies ant supynes, bet dar buski palauksiu smile.gif

Oi ne, as dsr nedėsiu minkstos dalies ant supynes, dar truputi palauksiu.
Einu greit saltibarscius daryri, nes per tuos reikalus labai susivelinau
Atsakyti
Nu man šaltibarščiam dar ne sezonas...aš darau jau kai tikrai šilta būna smile.gif
Atsakyti
Man ir saltibarsciams turi but karsta smile.gif

Apkasiau pakrasti, ilsiuos ant supynes.. gerai butu ta minksta dalis, bet ryt lietu rodo.. o be to tingiu i palepe lipt smile.gif
Gal savaitgali, nes vel zada apie 16 ;)

Atsakyti
Jo, šaltibarščiam turi būt karšta, o visokiem raugintiem kopūstam-šalta biggrin.gif Man valgis yra sezoninis...
LT irgi geri orai, jau buvau pasiilgusi saulės... wub.gif Šiandien gaila nesigavo pasivaikščiot, nes direktorienės gimtadienį šventėm...toks šventimas-sumuštinukai, zefyriukai, vaisių ir brendžio po čerkelę...ale kai visada ple ple ple, dargi visos karo egZpertės lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai sezonas, net labai. Pasakiska diena, trumpomis rankovėmis vadalojausi po kaimus biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus trumpom rankovėm dar nepasivadalosi... biggrin.gif arba labai trumpai, kol susirgsi biggrin.gif
Ką ten tuose kaimuose veikei ? Ar iš namų išvarė ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 03 15, 21:48)
Pas mus trumpom rankovėm dar nepasivadalosi...  biggrin.gif arba labai trumpai, kol susirgsi  biggrin.gif
Ką ten tuose kaimuose veikei ? Ar iš namų išvarė ?  biggrin.gif

Spurgas pirkau biggrin.gif biggrin.gif , prie akių kepa namines, su braškių džemu. As ju nevalgau, bet vyras labai megsta.
Atsakyti
Siandien buvo +16😉ryt biski vesiau ir lietaus zada, bet paskui vel atsils smile.gif bet saltibarsciams tikrai dar salta smile.gif va kokiems saslykams pats tas smile.gif

Atsakyti
Labai vyras buvo patenkintas šaltibarsciais. As irgi biggrin.gif
Atsakyti