Lurtut, bus ką prisiminti
Pas mus tai per daug net tu gėlynų aplinkui. Visko norisi, viskas gražu Ežuolės šaknų prisipirkqu, nes kazkaip nesekmingai man jos nesudygsta is sėklų.
Mes zole norim pakeist. Ir biski pakelt, nes per viduri susmegus zemes, nelygi..
Na ka, grizau is garazo, sake, kad sarnyras.. tai jauciu kita pirm vel vezt reiks, kad pakeistu
Na ka, grizau is garazo, sake, kad sarnyras.. tai jauciu kita pirm vel vezt reiks, kad pakeistu
aš tai vis svaigstu apie rožyną...reik susižiūrėt, kada rožes jau galima sodint ir užsisakyt.Dar nežinau, ar iš LT rožynų, ar iš lenkų. Lenkuose pigesnės, bet parsiuntimas 25 eur...kaimynka sakė sakysis, bet dabar dėjo atmazą. Tai nebent kokią kompaniją susiradus ...
Man labai grazu rozes + jos auga praktiskai savaime, nereik ten apie jas tupinet bet jei dabar sodinciau, tai sodinciau hortenzijas Tos dar maziau lepios ir zydi visa savasara iki spalio men
QUOTE(giega @ 2022 03 14, 15:30)
Man labai grazu rozes + jos auga praktiskai savaime, nereik ten apie jas tupinet bet jei dabar sodinciau, tai sodinciau hortenzijas Tos dar maziau lepios ir zydi visa savasara iki spalio men
hortenzijas pasisodinau 3 žemaūges...dar noriu rožių plotą užsodint Vietos turiu dafiga
O mano kiemas mazas 10x10 . Dabar dar sumazejo, nes triobele vietos nemazai uzima bet rozes palei viena pakrasti pasodinau kai tik nama nusipirkom, taip ir auga Jau pumpurus krauna
QUOTE(giega @ 2022 03 14, 19:00)
O mano kiemas mazas 10x10 . Dabar dar sumazejo, nes triobele vietos nemazai uzima bet rozes palei viena pakrasti pasodinau kai tik nama nusipirkom, taip ir auga Jau pumpurus krauna
kaip greit...nors kuo aš čia stebiuosi, pas jus gi šilčiau
reiks ir man kaiman nuvaryt, pažėt, kas dedasi...šį savaitgalį varau savo uošvienytės aplankyt, tai gal kitą
planuoju nukarpyt gyvatvorę. Reiktų perpus sutrumpint, iš pradžių galvojau pirkt žirkles, paskui pamaniau-nafig jų reikia, su sekatorium nuvarysiu.Aišku, laiko kur kas daugiau užims...
As tai visai nesvaigstu appie rožyną
Vat žieminių gražių ilgamečių, tai uzsipirksiu.
Vat žieminių gražių ilgamečių, tai uzsipirksiu.
Daugiametės man irgi patinka: pasisėjau nakvišų, dar kažkokių retų aukštų augalų gavau, bendradarbė systrai davė, nes žino, kad aš pamišus dėl gėlynų. Bet rožės yra rožės
Lauke taip gražu, o reik sėdėt darbe...
Lauke taip gražu, o reik sėdėt darbe...
Labukas
Pas mus ir grazus orai siandien net iki 15 ;)
O ir darbas pusiau laukinis Ir nera daug jo, tai anksti grisiu
Blyn, zemiu taip ir neuzsakem.. galeciau pamazu sunest, kai taip anksti griztu..
Pas mus ir grazus orai siandien net iki 15 ;)
O ir darbas pusiau laukinis Ir nera daug jo, tai anksti grisiu
Blyn, zemiu taip ir neuzsakem.. galeciau pamazu sunest, kai taip anksti griztu..
As tai sedzi7 kazkokiame bbž kaime, laukiu kada pagal appointmentą man atidarys duris. Reikia nupirkti laimėtojo taurę tokią rimtą it dar paskui isgraviruoti. Stalo teniso turnyro nugaletojui. Už 100+ svarų taurę. Geriau batus nusipirkciau uz tuos pinigus
O kas stalo tenisą pas tave žaidžia ?