Labukas
Su kovo 11 🇨🇴
Lutut, siandien pramogaut su sese lekiat? Kaip kainos? Nesukyla ant tokiu ilguju savaitgaliu?
Pas mus kai buna ilgieji, tai ir kainos ohoho ir dar rast vietu nera lengva
Ryanair pardavineja bilietus- 1 perki, kitas uz puse kainos ;) sakau gal Velykoms vel i Ispanija nulekt.. i prieki papigiai, grizimas brangokas
ne, ryt lekiam. Nes3 dienos būtų per brangu. Ryte varau į Panevėžį, paskui į Sodeliškių dvarą Biržų raj.Ten ekskursija, paskui edukacija, biškį laisvo laiko-tai varysim po apylinkes pasibastyt-Kirkilų bokštas, karvės ola, Biržų pilis, jei spėsim.Jei nespėsim - atidedam kitai dienai. Vakarienė dvaro restorane, paskui pirtis, kaskados, baseinas ir gult. Ryte dar pasibastysim kur ir namo. Kainos nesukilo, nes tolokai, mūsų kambarys 50eur už naktį. Viską sudėjus abiem gausis gal 150 eur, be kaštų dyzeliui, nes tas 1,80 buvo, gal ryt jau bus brangiau...
O užsisakiau panašiai prieš mėnesį, nes jau visoki Birštonai-Druskininkai buvo užgrūzinti pilnai , ten prieš pusmetį turbūt reik užsisakyt
O užsisakiau panašiai prieš mėnesį, nes jau visoki Birštonai-Druskininkai buvo užgrūzinti pilnai , ten prieš pusmetį turbūt reik užsisakyt
Kai baigsis visos šitos psichozes ir karai, mes su vyru butinai parskrisim I sanatoriją
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 11, 20:56)
Kai baigsis visos šitos psichozes ir karai, mes su vyru butinai parskrisim I sanatoriją
tai tikiuosi į svečius ;)
QUOTE(lututė @ 2022 03 12, 08:31)
tai tikiuosi į svečius ;)
Tai jqu senai pazadejau - butinai pasimatysim vėl, jei gryšiu
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 12, 08:20)
Tai jqu senai pazadejau - butinai pasimatysim vėl, jei gryšiu
Ne Jei, o KAI ;)
Lutut, gero laiko, pailsekit !
Visi jau i darbus isejo.. Likom mes su mazaja.. Tenka zaist su lelem
Vaikystę prisiminsi
Ot nemegau zaisti su lelemis, man idomiau buvo nagrineti varliu kiauašinėlius prie upelio
Ot nemegau zaisti su lelemis, man idomiau buvo nagrineti varliu kiauašinėlius prie upelio
As labiau megau siut lelems rubus, nei su jomis zaist
Isveziau i sokius O vaikuuuuu visos grupes susirinkusios, jau pora h repetavo, maziukes tik paskutines atvaziavo kita sestad pasirodymas
Isveziau i sokius O vaikuuuuu visos grupes susirinkusios, jau pora h repetavo, maziukes tik paskutines atvaziavo kita sestad pasirodymas
Mes tai ka tik grizom is Londės, pas sunu buvom, studenta aprupinom maistu , dar nuejom I Wagamama, dabar jau pigulėm
Sveikos, karkušos
Pirmą nuotykių dalį rašiau, vakar po pusryčių (ojetau, švediškas stalas pilnas visokio gėrio ir dar porcija virtinių su elniena) dar kultūrinomės po Biržus, Astravo dvaras, ilgiausiais tiltas, pilis, arsenalas, siaurukas...dar užsukom pavalgyt ir namo. Nuotraukas fb sukelsiu vakare. Parsiradau apie 17 val nusikalus visa. Dar parsivežiau biržietiško alaus butelį, tai vakar su vėdaru pusę iškaliau...miegojau tai kai užmušta
Dar prisicirkinau, pasiklydau, užsiroviau ant policijos, tuos prijuokinau...nu žodž...galiausiai vienas veikėjas vos neįkalė man į šoną, nes man lenkiant, lenkė mane būtų buvę labai liūdnos pasekmės, nes greitis nemažas, iš priekio judėjimas...nespėjau nei nusigąst, akies krašteliu užmačiau mašiną ir staigiai vairą sukau atgal...bet ačiūD, mano angelas sargas mane išgelbėjo
darbo darbe nėra, tai klaidžioju po internetą, ir baisiai miego noriu, nes prabudau gana anksti
Pirmą nuotykių dalį rašiau, vakar po pusryčių (ojetau, švediškas stalas pilnas visokio gėrio ir dar porcija virtinių su elniena) dar kultūrinomės po Biržus, Astravo dvaras, ilgiausiais tiltas, pilis, arsenalas, siaurukas...dar užsukom pavalgyt ir namo. Nuotraukas fb sukelsiu vakare. Parsiradau apie 17 val nusikalus visa. Dar parsivežiau biržietiško alaus butelį, tai vakar su vėdaru pusę iškaliau...miegojau tai kai užmušta
Dar prisicirkinau, pasiklydau, užsiroviau ant policijos, tuos prijuokinau...nu žodž...galiausiai vienas veikėjas vos neįkalė man į šoną, nes man lenkiant, lenkė mane būtų buvę labai liūdnos pasekmės, nes greitis nemažas, iš priekio judėjimas...nespėjau nei nusigąst, akies krašteliu užmačiau mašiną ir staigiai vairą sukau atgal...bet ačiūD, mano angelas sargas mane išgelbėjo
darbo darbe nėra, tai klaidžioju po internetą, ir baisiai miego noriu, nes prabudau gana anksti
Labukas
Lutut, svarbu laimingsi.. Sakau, kad lt visiskai nesilaiko taisykliu.. kaip galima lenkt lenkusncia masina?
O siaip laisvalaikis liujs 👍 mano ir pilnas edesio buvo
Laisvadienis.. o kaip visada pilna darbu Lidle jau buvau dar i toki gelyna buvau uzvaziavus, reik daug zemiu.. bet issigandau ten is ko jie ten issilaiko, kelios nupiepusios gelytes.. zemes tik maisiukais, kaip bet kokioj pardej.. man reik urmu
Dabar varau masina patikrint..
robotas grindis siurbia, vis palengvina darba
Lutut, svarbu laimingsi.. Sakau, kad lt visiskai nesilaiko taisykliu.. kaip galima lenkt lenkusncia masina?
O siaip laisvalaikis liujs 👍 mano ir pilnas edesio buvo
Laisvadienis.. o kaip visada pilna darbu Lidle jau buvau dar i toki gelyna buvau uzvaziavus, reik daug zemiu.. bet issigandau ten is ko jie ten issilaiko, kelios nupiepusios gelytes.. zemes tik maisiukais, kaip bet kokioj pardej.. man reik urmu
Dabar varau masina patikrint..
robotas grindis siurbia, vis palengvina darba
tai visada šūstrų yra. Paskui bėdos...vis galvoju, kad gal aš kalta, nepažiūrėjau...bet galvoju galvoju ir vis prisimenu, kad pažiūrėjau...
Aš tai savo "darželį" susėjau ketvirtadienį. Pagrindinai gėlių daigus, o iš daržovių tai tik petruškas ir porus sėjau
Aš tai savo "darželį" susėjau ketvirtadienį. Pagrindinai gėlių daigus, o iš daržovių tai tik petruškas ir porus sėjau