Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

o aš ryt trali vali (nebent į kokią trevkę nueisiu, nes iki pietų bus), o poryt varau pasiimt systros ir maunam į sodybą. Pirtis, baseinas, ekskursijos. Žo, merginos prasivėdint važiuoja biggrin.gif
Atsakyti
Gerai pailseti ir pasismaginti 4u.gif wub.gif
Atsakyti
na, biškį įtampas nusiimt reikia.
Šiaip bandau įsirašyt į šaulius. Nes prisimint reik, kaip ginklas laikomas, ir dar daug kitų dalykų. Nusiteikusi rimtai biggrin.gif Trevkėn ryt panašu nepapulsiu, nes užimta...nu ir fig s nim.
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 03 10, 15:25)
na, biškį įtampas nusiimt reikia.
Šiaip bandau įsirašyt į šaulius. Nes prisimint reik, kaip ginklas laikomas, ir dar daug kitų dalykų. Nusiteikusi rimtai  biggrin.gif  Trevkėn ryt panašu nepapulsiu, nes užimta...nu ir fig s nim.

As esu karo lauko seselė. Vaikas net galvoti uzdraudė apie ejima I karo zoną. Sako - tai politiku karas, ne tavo, tu neturi kovoti del kazkokiu senų triperių uzgauto ego.
Jaunimas yra teisus, jie daug protingesni ir labiau apsišvietę už mus.
Atsakyti
nė velnio. Jaunimas išglebęs, sofų riteriai, kuriuos lengva tampyt už virvučių. Politika nori ar nenori formuoja tavo gyvenimą. Klausimas tik, ar tu jį valdai, ar maloniai leidi valdyt kitiems.
Dėl apsišvietimo ir kritinio mąstymo, tai jau nejuokink. Jie labiau apsišvietę technologijose, greitesni ir tai viskas. O kur visos kitos gyvenimo sritys, istorija, literatūra. Ai. Mano nuomonė tokia, kad užauginta myžnių ir prisitaikėlių karta. Pamatinių vertybių ji neturi. Dar suabejočiau ir dėl savo flianso. Tolerantiškieji, kad juos kur. unsure.gif
Atsakyti
As tai neskaitau, kad musu karta protingesne uz dabartine. Ju vaikai bus dar pr8tingesni ir t.t.
Su literatura toli nepavaziuosi, jei nori pakeisti pasauli, o ne savo kiaute pragyventi...kaip ir su titnaginiu sierčiku, zmonija vystosi, kiekvienai kartai vis kitokie uzdaviniai uzduodami.
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2022 03 10, 16:33)
Dar suabejočiau ir dėl savo flianso. Tolerantiškieji, kad juos kur.  unsure.gif

Duok tu tai savo mergaitei laisvai kvėpuoti, nu jeibogu...lutute.
Atsakyti
aš jai netrukdau. Jos gyvenimas-jos reikalas. Aš tik sakau, kad nesu tikra, ar ji nėra tarp tų myžnių ir prisitaikėlių.
Dėl "protingesni" tai hahaha. Vienoj srity ? Nu taip. Bet kaip žinome, intelektas kur kas sudėtingesnis dalykas, nei vienos srities žinios. Yra emocinis intelektas, empatija. Va su šitais jaunimui labai nekas. Žo, aš bambu, pažiūrėsim, kai dugną dėsim. Kai nėra pamatinių vertybių, atsiranda tuštuma. Nežinau, ar supranti, ką noriu pasakyti ...esu žmogus emocingas, kai kas užkibina dūšią rolleyes.gif
Atsakyti
Kai musu vaikai neturi pamatiniu vertybiu, tai cia tik musu tevu kalte, daugiau niekieno.
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2022 03 10, 17:42)
...esu žmogus emocingas, kai kas užkibina dūšią  rolleyes.gif

Tai labai gerai, kad esi rmocingas zmogus wub.gif 4u.gif Vat jei butu I viska nusispjaut, tai jau butu blogai
Atsakyti
Siuo atveju as sutinku su Burbancia.. as ir manau, kad kartos tobuleja.. na ir kas kad ju vertybes yra kitokios, nei musu..
O ir myzniu visais laikais buvo ir bus.

Lutut, o galetum nusaut zmogu? Man net orinukas sautuvas nera malonus rankose.. as nenusauciau nei suns, nei kates, nei zmogaus, kad ir kokios aplinkybes butu.. Pasiduociau, lai mane nusauna, bet as nesugebeciau..
Pultu Lietuva, negrizciau gint.. pultu UK, begciau is cia.. as labai pries visokius karus ir neramumus.
Atsakyti
jei mane pultų ? Dar ir kaip. Net nuodėmė tai nėra, jei giniesi.
Jei būtų išgyvenimo klausimas-galėčiu papjaut ir gyvūną, nors skaudama širdim. Jei įspraudžia į kampą - žmogus gali labai daug ką.
Neturiu kur bėgt ir nenoriu.Čia mano namai, jei reiks-čia ir mirsiu. Ne du kartus gi reiks rolleyes.gif
Dėl vertybių...nu sorry., sena bambeklė aš. Bet vertybės formavosi tūkstantmečiais ir "kitokių" jų būt tiesiog negali. Tos "kitokios" vertybės tiesiog griauna žmoniškumą ir pačią žmoniją. Jei vertybe patampa gaidynas ir vaikų traumavimas, gyvybės ir žmogaus orumo nepaisymas tai ką aš žinau. unsure.gif
Atsakyti
Nu vet gi ne visi dabar gejai ir vaikus tvirkina.. Gal tau teko daugiau ju sutikt, nu as nepazistu nei virno smile.gif Ai darbe viena menedzere lesbiete, bet tik zinau, kad tokia, su ja nei bendraujy, nei draugauju smile.gif
Ir tikrai negalima sakyt, kad visa karta tokia.. nu tikrai ne.
Atsakyti
ideologija tvirkina.Vaikų psichika jautri, jie viską priima už gryną pinigą. Manot šiaip sau atsirado daugiau nenormalių? Oi ne. Paauglystės metu siaučiant hormonams daug kas galvoja tai išspręsiantis savo bėdas, klausimus. O kai visur trimituoja, kad tai normalu... rolleyes.gif neapsigaukit. Čia pramonė, kuri sukasi ant nešvarių babkių ir kitų skausmo ir nelaimės.
Žo. Einu pardėn. Su nepriklausomybės atgavimo švente, kad ir ką ji bereikštų smile.gif
lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif
Atsakyti