Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

Na lt greiciau prieisi prie gyd.. cia uk net neverta del tiek kreiptis smile.gif nes gausi tik paracetamolio ;)
Man reiktu kada vel venom uzsiimt.. Bet vel gi, nelaka ir padarys.. kojines spec ir taip nesioju, o operacija nepadejo.. Atsinaujino..Sake, kad raip gali but..

O kail abydna, kai nauja masina apibraizo…
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 03 07, 18:28)
Na lt greiciau prieisi prie gyd.. cia uk net neverta del tiek kreiptis smile.gif nes gausi tik paracetamolio ;)
Man reiktu kada vel venom uzsiimt.. Bet vel gi, nelaka ir padarys.. kojines spec  ir taip nesioju, o operacija nepadejo.. Atsinaujino..Sake, kad raip gali but..

O kail abydna, kai nauja masina apibraizo…

Žiauriai abydna... bet čia gal užteks papoliravimo gale... ax.gif
Nu po švenčių mėginsiu pasiskambint. O dar iki to kažin kas bus...Kaliningrade 20 000 kareivių, o kadangi psichas yra psichas, tai visko galima tikėtis... rolleyes.gif gal nereiks ir remontuot... rolleyes.gif
Atsakyti
O siandien man vel laiskas atejo is p8licijos biggrin.gif vel bus bauda ir greiciausiai 3 baudos taškai biggrin.gif . Twko palikti mašiną prie draugės, kazko neuzsiveda, nors akumas naujas detas pries 2 metus, gerai kita drauge su masina, tai parveze namo. Lauksi7 vyro is darbo, vaziuosim kartu uzvesti. As visai buvau pamirsus, kad turiu laidus mašinoje, buciau pati uzsivedus nuo drauges mašinos, tai glušpetrė aš.
Atsakyti
Man antrus metus Naujametinis "sveikinimas" būna. Šįmet už stovėjimą po ženklu, kurį tie suslikai patys ir pastatė, kur niekada nebuvo ir nereikėjo.
Žo. Šiandien plaunuosi anksčiau iš darbo, varau Akademijon piešt. Nes ilgąjį savaitgalį lekiam su systra sodybon, edukacija, vakarienė, pirtelė, baseinas. Bus gal neblogai biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

Su moters diena!!🥂Darbe meterys gavom keksiuku smile.gif Dar 9h eisim fotkintis bendrai foto smile.gif
Atsakyti
O, tiksliai biggrin.gif
bis.gif bis.gif bis.gif flirt.gif leb.gif buvau pamiršus. Mūsų nieks nesveikino ir nesveikins, nes šefas skrudžas makdakas. Per Kalėdas atnešė keturis keksiukus dėžutėj ir paliko, kol mūsų nebuvo. Nei sveikinu, nei au, nei išgraužk.
Atsakyti
Musu darbe tai niekad nesveikina rolleyes.gif

As siandien ismeciau vyro padovqnotas tulpes pavasario proga. Labai laiku pradejo mesti ziedlapius biggrin.gif . Po masazu nuleksiu I litvinę nupirkti torciyko, nes parvaziuos su gelemis, pašvesim kovo 8 su tortu biggrin.gif
Atsakyti
o aš nešvęsiu šiandien biggrin.gif Piešiu biggrin.gif
blyn, turiu potencialią klientę...antrą kartą 2 valandas ūžė ir nieko konkretaus... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 03 08, 16:32)
o aš nešvęsiu šiandien  biggrin.gif Piešiu  biggrin.gif
blyn, turiu potencialią klientę...antrą kartą 2 valandas ūžė ir nieko konkretaus... blink.gif

Butinai paskui imesk savo piešinį. wub.gif
Atsakyti
O siaip LT svencia kovo8? Nes pamenu buvo tarpas, kad skaite, kad cia tarynine svente..
Per radija istisai sveikino su moters diena ;) ir va darbe sveikino smile.gif nors pas mus darbe megsta vis kokiu dovaneliu iteikt ;)
Atsakyti
Švenčia kas nori... šįmet gal kiek mažiau, dėl karo, nes daug kas rusiška švente laiko biggrin.gif
Atsakyti
Debilai biggrin.gif . Tai reiskiasi Anglija svencia rusiską šventę biggrin.gif
Atsakyti