Na lt greiciau prieisi prie gyd.. cia uk net neverta del tiek kreiptis nes gausi tik paracetamolio ;)
Man reiktu kada vel venom uzsiimt.. Bet vel gi, nelaka ir padarys.. kojines spec ir taip nesioju, o operacija nepadejo.. Atsinaujino..Sake, kad raip gali but..
O kail abydna, kai nauja masina apibraizo
QUOTE(giega @ 2022 03 07, 18:28)
Na lt greiciau prieisi prie gyd.. cia uk net neverta del tiek kreiptis nes gausi tik paracetamolio ;)
Man reiktu kada vel venom uzsiimt.. Bet vel gi, nelaka ir padarys.. kojines spec ir taip nesioju, o operacija nepadejo.. Atsinaujino..Sake, kad raip gali but..
Žiauriai abydna... bet čia gal užteks papoliravimo gale...
Nu po švenčių mėginsiu pasiskambint. O dar iki to kažin kas bus...Kaliningrade 20 000 kareivių, o kadangi psichas yra psichas, tai visko galima tikėtis... gal nereiks ir remontuot...
O siandien man vel laiskas atejo is p8licijos vel bus bauda ir greiciausiai 3 baudos taškai . Twko palikti mašiną prie draugės, kazko neuzsiveda, nors akumas naujas detas pries 2 metus, gerai kita drauge su masina, tai parveze namo. Lauksi7 vyro is darbo, vaziuosim kartu uzvesti. As visai buvau pamirsus, kad turiu laidus mašinoje, buciau pati uzsivedus nuo drauges mašinos, tai glušpetrė aš.
Man antrus metus Naujametinis "sveikinimas" būna. Šįmet už stovėjimą po ženklu, kurį tie suslikai patys ir pastatė, kur niekada nebuvo ir nereikėjo.
Žo. Šiandien plaunuosi anksčiau iš darbo, varau Akademijon piešt. Nes ilgąjį savaitgalį lekiam su systra sodybon, edukacija, vakarienė, pirtelė, baseinas. Bus gal neblogai
Žo. Šiandien plaunuosi anksčiau iš darbo, varau Akademijon piešt. Nes ilgąjį savaitgalį lekiam su systra sodybon, edukacija, vakarienė, pirtelė, baseinas. Bus gal neblogai
Labukas
Su moters diena!!🥂Darbe meterys gavom keksiuku Dar 9h eisim fotkintis bendrai foto
Su moters diena!!🥂Darbe meterys gavom keksiuku Dar 9h eisim fotkintis bendrai foto
O, tiksliai
buvau pamiršus. Mūsų nieks nesveikino ir nesveikins, nes šefas skrudžas makdakas. Per Kalėdas atnešė keturis keksiukus dėžutėj ir paliko, kol mūsų nebuvo. Nei sveikinu, nei au, nei išgraužk.
buvau pamiršus. Mūsų nieks nesveikino ir nesveikins, nes šefas skrudžas makdakas. Per Kalėdas atnešė keturis keksiukus dėžutėj ir paliko, kol mūsų nebuvo. Nei sveikinu, nei au, nei išgraužk.
Musu darbe tai niekad nesveikina
As siandien ismeciau vyro padovqnotas tulpes pavasario proga. Labai laiku pradejo mesti ziedlapius . Po masazu nuleksiu I litvinę nupirkti torciyko, nes parvaziuos su gelemis, pašvesim kovo 8 su tortu
As siandien ismeciau vyro padovqnotas tulpes pavasario proga. Labai laiku pradejo mesti ziedlapius . Po masazu nuleksiu I litvinę nupirkti torciyko, nes parvaziuos su gelemis, pašvesim kovo 8 su tortu
o aš nešvęsiu šiandien Piešiu
blyn, turiu potencialią klientę...antrą kartą 2 valandas ūžė ir nieko konkretaus...
blyn, turiu potencialią klientę...antrą kartą 2 valandas ūžė ir nieko konkretaus...
QUOTE(lututė @ 2022 03 08, 16:32)
o aš nešvęsiu šiandien Piešiu
Butinai paskui imesk savo piešinį.
O siaip LT svencia kovo8? Nes pamenu buvo tarpas, kad skaite, kad cia tarynine svente..
Per radija istisai sveikino su moters diena ;) ir va darbe sveikino nors pas mus darbe megsta vis kokiu dovaneliu iteikt ;)
Per radija istisai sveikino su moters diena ;) ir va darbe sveikino nors pas mus darbe megsta vis kokiu dovaneliu iteikt ;)
Švenčia kas nori... šįmet gal kiek mažiau, dėl karo, nes daug kas rusiška švente laiko
Debilai . Tai reiskiasi Anglija svencia rusiską šventę