Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 05, 11:07)
Bet ziauriai gražiai atrodo tie tavo pinigu drugeliai  wub.gif .
Galvojau pqklausti grupeje, bet jei jau cia rasau, tai paklausiu  biggrin.gif
Kur tu pirkai tuos ūselius pinigams surišti? Man taip patiko, kad as savo drauges gimtadieniui galvoju tokia puokste padaryti, kaip tavo

Buna svarinese ;) as pirkau BM pardej 99 piskes smile.gif
As sesei taip esu dovanojus smile.gif ta ne is kart suprato, kad pinigai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 03 05, 14:12)
Buna svarinese ;) as pirkau BM pardej 99 piskes smile.gif
As sesei taip esu dovanojus smile.gif ta ne is kart suprato, kad pinigai smile.gif

Eik tu sau..reiks pavaikscioti po svarines, daugiau uzsipirksiu, nes man labai graziai atrodo. Kokiose lentynose ieskoti? Gimtadienio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 05 kovo 2022 - 13:17
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 05, 11:17)
Eik tu sau..reiks pavaikscioti po svarines, daugiau uzsipirksiu, nes man labai graziai atrodo. Kokiose lentynose ieskoti? Gimtadienio?

Didele ten ta pakuote smile.gif visokiu akyciu, plunksnu, nu ir tu pagaliuku.. imesiu i fb kaip atrodo smile.gif
Guli kur visokie flomasteriai, klijai, dazai, nu rankdarbiams cia.
Atsakyti
nu gražūs drugeliai, gražūs.
Nekišu aš vaikui savo nuomonės-nori pinigais, gaus pinigais. Bet pinigai išliekamosios vertės neturiu, todėl ir noriu priedo kokį niekutį pridėt mielą. O nesugalvoju ką.
Papiešiau, pavargau, iškepiau torčiuką dar.
Ryt laukiu vaikų biggrin.gif

Ai, dar vakar RK mokymus išklausiau ir sertifikatą gavau.Pirmoji psichologinė pagalba vadinasi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lututė: 05 kovo 2022 - 17:58
Labs ryts.
Kariaujat , kad nėr ? biggrin.gif
Fliansui nupirkau apyrankę sidabrinę. Niekutis, bet vis ne pinigas, kažkoks tai prisiminimas. Pabaliavojom vakar biškiuką, vaikai išėjo, tai aš dar pas draugę nusivilkau. Ti vakar baliauna diena buvo biggrin.gif
Atsakyti
Tqi šiandien pachmielas? biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

Lutut, reik ir taip atsipalaiduit smile.gif

uzveziau mazaja i darzeli, tada is kart i lidla 🙂 dabar reik apsitvarkyt 🙂 darbine masina nusiplaut 😉 tada 12h pas kosmetologe:) tada padaryt valgyt, tada mazaja is darzelio pasiimt , tada uosviene zada atvaziuot 🙂 va kokua itempta diena 🙂
Atsakyti
Koks pachmielas...sėdžiu darbe, atsakinėju į laiškus, braižau. Dar smegenis biškį palesa-nu kai visada. biggrin.gif
Blyn, kad ranką skauda...nežinau, jei nepraeis-po švenčių teks į medikus kreiptis unsure.gif
Atsakyti
O cia ta pacia ranka, kur kazkada susimusei?

Pridare pilingu, vitaminimiu kaukiu, pritepe kremu ;) vis kauiuos botoksui smile.gif

Dabar biski balandeliu, buski idarytu papriku uzkaiciau:) beliko uosvienes sulaukt smile.gif
Atsakyti
ne ta...čia man iš peties skauda , ir aplink petį lyg raumuo. Lyg ta ranka tirpsta-nenumanau, kas darosi... unsure.gif Gal kokį nervą užspaudė... unsure.gif
Atsakyti
Cia kaip man spranda nei us sio nei is to 3 sav skaudejo.. jau praejo savaime.. nu tepiau vis visokiais tepalais, bet nejutsu ju poveikio..

Kaip tie metsi greit prabega smile.gif vel servisa masinai daryt reikia smile.gif
Atsakyti
Nežinau, bet skauda labyn...
mašiniuką man irgi reiktų apsitvarkyt...ta pusė, kur įvairavo aikštelėj,matosi, kad rūdys. Tai negana to, dar radau nubrūžinta prie galinio rato blink.gif
Atsakyti