Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

Labukas

Bet sulinys yra, kibiru issitrauksi ;) Siaip labai tikiuos, kad neprireiks ir viskas greit baigsis.

Ryte deliojau marsruta ilgai.. buvo toks laikinis 11-12, visaip bandziau apeit, kad butu pakeliui, laiku ir nereiktu pirmyn atgal vazinet.. ir ka, to siuntinio is vis nebuvo .. Galejau visai kitaip susidet..
Na bet jau namie.

Klase atsaukta, tai i gyma is vis neisiu 🙂 nu nebent mb eis, tai gal ant kokio dviracio paminsiu..
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 03 03, 18:40)
Labukas

Bet sulinys yra, kibiru issitrauksi ;) Siaip labai tikiuos, kad neprireiks ir viskas greit baigsis.

Ryte deliojau marsruta ilgai.. buvo toks laikinis 11-12, visaip bandziau apeit, kad butu pakeliui, laiku ir nereiktu pirmyn atgal vazinet.. ir ka, to siuntinio is vis nebuvo .. Galejau visai kitaip susidet..
Na bet jau namie.

Klase atsaukta, tai i gyma is vis neisiu 🙂 nu nebent mb eis, tai gal ant kokio dviracio paminsiu..

Šulinio nėra, vanduo iš vandentiekio, jei elektros nėra-nėra ir vandens.
Sunku pasakyt, ko čia gali prireikt, kita vertus, neturiu ko prarast perdaug. Vaikas didelis, anūkų neturiu, žo, visi suaugę.
Šiaip vistiek jaučiasi stresas, ne tai dėl savęs, bet pažiūri, kas darosi, kaip žmonės kenčia - nu nafig... unsure.gif
Greit nesibaigs, nes psichinis rumunų malūnsparnį numušo, estų prekybinį laivą padpalino iš padvodkės (čia iš tam tikrų šaltinių, nes oficiali versija - užplaukė ant minos), tai NATO mergaitės gali toliau reikšt susirūpinimus, ir nieko nedaryt, jų dėka WW3 jau prasideda.
Atsakyti
Netikek versijomis apie pabaltyji. Nei nato nosi kisa, nei jis nato salis liecia, nes ir vieni, ir kiti zino kuo tai baigsis.

Oras, tai ka as zinau...kazko netycia valanda anksciau atsikeliau biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

Nu mano irgi tokia versija, kad aukos viena sali( Ukraina) kad isvengtu pasaulinio karo..Nesuprask neteisingai, as tikrai ne uz kara. Baisu tik, kad toj Ukrainoj tiek tu atominiu stociu..

Atsakyti
As tai nematau reikalo ne vieno atsiprasineti 'oi, tik nieko blogo nepagalvokit'. Dar graziau. Ne vienas nenori karo, o jei jau reikia atsiprasineti kazko uz savo nuomone, tai tada reikia keisti zmones, kurie tave supa. Cia seip biggrin.gif , atsikeliau su minrimi 'siandien paskutine darbo diena ir eikit visi nx' biggrin.gif biggrin.gif

Tiesa, pokalbis uz dvieju savaiciu face to face su CEO musu rajonui biggrin.gif
Paziurejau I nuotrauka...vardas moteriskas 'Jane', o nufotkintas liesas diedas su barzda biggrin.gif
As jau nenoriu biggrin.gif man taip gerai sitame darbe biggrin.gif bijau prarasti laisve, bet ir daug geresni pinigai traukia...bet laisve brangiau....bet atlyginimas nepalyginsi su dabartiniu...bet laisvė...

biggrin.gif dilema. doh.gif Ai, ka as cia triedziu, gal dar isvis atmes mano kandidatura biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 04 kovo 2022 - 10:50
Dukra irgi masto darba keist.. Tik jai atvirksciai- esamam darbe gerokai kelia atl, bet atsibodo darbas ir toli vazinet smile.gif

Ka padovanot 19 gimtadienio proga moksliukei, kuri nesidazo, papuosalu nenesioja.. parkeri jau dovanojom..
Atsakyti
ai. Niekas karo nenori. Bet ruskiai va palina į AE, būtų prakirtę - būtų pzdc visai Europai. Gerai, ukrainiečiai spėjo užgesint. Va jum ir reveransai. Svarsto, kad reik visgi neskraidymo zoną padaryt. Bobos bl. Seniai reikėjo.
Burbanti, jei žinai, kad emociškai tokio darbo nepakelsi - gal nereik ? biggrin.gif

Knygas gal mėgsta. Pas mus būna čekiai knygoms ;)
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 03 04, 12:11)

Ka padovanot 19 gimtadienio proga moksliukei, kuri nesidazo, papuosalu nenesioja.. parkeri jau dovanojom..

Studentqams visada pinigu truksta, dovanok pinigus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2022 03 04, 14:45)

Burbanti, jei žinai, kad emociškai tokio darbo nepakelsi - gal nereik ?  biggrin.gif

Paruošiu vieną vieninteli klausimą apie darbų apimtis. Kitų klausimu as jam net neturesiu.
Atsakyti
tai jo. Pati geriausiai žinai. Mano flianso gimsė pirmadienį. Prašė pinigais-prasmės nematau, nes per mano gimsę gausiu atgal. Noriu kokį įsimintiną niekutį pridėt. Ir nesugalvoju, ką... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 03 04, 18:24)
tai jo. Pati geriausiai žinai. Mano flianso gimsė pirmadienį. Prašė pinigais-prasmės nematau, nes per mano gimsę gausiu atgal. Noriu kokį įsimintiną niekutį pridėt. Ir nesugalvoju, ką... ax.gif

Ir vel tu nori, kad suauges zmogus elgtusi taip, kaip tu nori.

As zinau, kad sunku perlipti per save. Kruvinais keliais ėjau (cia perkeltine prasme biggrin.gif ), kol nustojau sūnui kišti savo nuomonę ir aiskinti kaip jis turi gyventi ir ko as tikiuosi is jo biggrin.gif

O smulkmenėlė...tiesiog net nežinau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 04 kovo 2022 - 22:06
Labukas

As irgi nesukciau galvos- paprase pinigais, vadinas pinigais ;) gal ka didesnio planuoja pirkt..

Apsidziauge vakar mergaite tais drugeliais ;) ai, nusipirks pati ka nori ;) Draugei kosmetologes kupona padovanojau ;)

Nesugalvoju ka cia idomaus nuveikus.. reik ir i urmine maistine, gal paskui ten po pardes ir pasitrinsim, nes oras tai nekoks..
Atsakyti
Bet ziauriai gražiai atrodo tie tavo pinigu drugeliai wub.gif .
Galvojau pqklausti grupeje, bet jei jau cia rasau, tai paklausiu biggrin.gif
Kur tu pirkai tuos ūselius pinigams surišti? Man taip patiko, kad as savo drauges gimtadieniui galvoju tokia puokste padaryti, kaip tavo
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2022 03 05, 13:38)
Apsidziauge vakar mergaite tais drugeliais ;) ai, nusipirks pati ka nori ;) Draugei kosmetologes kupona padovanojau ;)

As gruponu draugei 2 val kupona buvau nupirkus pas kosmetologę. Va ka reiskia nepasidometi zmoniu atsiliepimais apie paslaugas siulancius. Mano drauge apgavo, kaip mergą su trim vaikais biggrin.gif - valanda laiko pamasazavo ir pasake, kad vsio - jusu laikas baigesi. O ji (mano drauge), tai ne as, ji atsistojo ir išėjo. biggrin.gif

Man taip buvo padare, irgi dovanu buvau gavusi. Teko joms atiduoti man pinigais uz nusuktą valandą ar pusvalandi (jau neatsimenu). Ramiu tonu, labai graziai, besišypsqnciomis akimis, pasakiau - jei neatiduosit pinigu - visur, kur reklamyojates, irasysi7 atsiliepimus apie jusu paslaugas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 05 kovo 2022 - 13:19