Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

Labukas

Nesenai atsikeliau tik :)dar labai nieko neskaiciau, nezinau kas vyksta..
Pamazu darban ruosiuos.. lyja.. slapia..
Vakar treneres nebuvo, atejo vyrukas is sales parodyt mums pratimu smile.gif Jei kokia zumba ar panasiai, butu atsaukta.. Cia tas circuit, nu kur ratu ivairius pratimus darai smile.gif jis kaip ir nezino musu galimybiu, lengvus sudejo smile.gif bet viska skauda smile.gif vis tiek kiti pratimai, nei iprasta smile.gif
Atsakyti
aš tai įvykių sukūryje biggrin.gif Bet tai normalu, juk dviejų psichopatų kaimynai esam.
Man ranka iš peties skauda, gal kažką pasitempiau. Bet vakar vistiek ėjau trevkėn, o ir ryt eisiu. Po vakarykščio nuėjimo skausmas kažkiek apslopo - tai gal į naudą rankytę pamankštint ax.gif
Atsakyti
Turim draugus baltarusius, cia uk jau 4m gyvena. Biznis su rusija, biznis Baltarusijoj, viskas uzsaldyta.. is ko gyvent?
Atsakyti
na, jų kančios yra nulis, palyginus su tais, kurie neteko namų, verslų, artimųjų. Kuriems virš galvos sprogimai, sėdi slėptuvėse jau beveik be vandens, negali išeiti į lauką, nes ruskiai recidyvistai žudo visus.
Kaip sako - neik su velniu obuoliaut.
Man tai tas pasakymas-oi, vargšai žmonės, nekalti. KALTI. Nes metų metais pakentė psichinius ligonius valdžioje ir leido tam vykti. Vienintelis rimtesnis nepasitenkinmas rusyne buvo, kai su tankais apibambiošino parlamentą. Ir viskas. Rankutėm plojo toliau, dainas kūrė. O hidra stiprėjo. Ir dabar pasižiūrėjus, ką jie "paprasti žmonės" kalba- tiesiog vimdo.
O draugai - išgyvens. Turi galvą, rankas, netikiu, kad visai pliki basi. Nu kažkaip. Visiems bus nesaldu, nes tai darys įtaką visiems be išimties. Mokesčiai, trūkumai, darbai. Žo. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 03 01, 23:57)
taigi tas švancas...ai, Švabas plaikstėsi kažkur su tutu sijonėliu ir kablais. ES nebeduos lėktuvų Ukrainai.NATO tipo neleidžia. Nu nx, tik tiek galiu pasakyt, skystakiaušiai. blink.gif

Nenori pasaulinio karo. Labai gerai, kad nato nesikisa, nes kitaip bus konkretus pyzdiecas visam pasauliui.
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 03 02, 10:13)

a gyvos, ar jau kariaujat ?

Nekariaujam, nes nieko niekas netransliuoja apie kara Ukrainoje, tik specifines ziniu laidos. Per radija dar ne karto negirdejau apie tai. Zmones gyvena ramiai kolkas Anglijoje.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 02, 17:12)
Nekariaujam, nes nieko niekas netransliuoja apie kara Ukrainoje, tik specifines ziniu laidos. Per radija dar ne karto negirdejau apie tai. Zmones gyvena ramiai kolkas Anglijoje.

Heart visada pamini kara Ukrainoj, per kuekviebas zinias..
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 03 02, 20:41)
Heart visada pamini kara Ukrainoj, per kuekviebas zinias..

Tai tik tiek, kad pamini, bet nesigilina i tai.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 02, 18:03)
Tai tik tiek, kad pamini, bet nesigilina i tai.

Ka tu labai isigilinsi, kai zinios 1min trunka . Tiek ksd vis tiek pamini, ner kad visuska tyka.
Atsakyti
tai va ką aš ir noriu pasakyt. Visiem px, babkių davė, dar kelis šautuvus ir atsikniskit. Nu nu...pažiūrėsim, kai dugną dėsim... rolleyes.gif Bet geriau jau mano karksėjimai būtų neišsipildantys. Šiaip mąstau, jog reikėtų susikraut kuprinę navsiakij pažarnyj, nes kadangi visiem px, gali tekt kulniuot peškom kaiman... rolleyes.gif
Atsakyti
Kaimas vistiek ramiau butu, nei miestas.
Atsakyti
Pas mane kaimas atokus, tik šildymo nėra. Ir jei dingtų elektra-nebūtų vandens. rolleyes.gif
Atsakyti