Labas rytas
kažkaip neramu ant dūšios. Žmonės perka kruopas, druską, degalus. Nusipirkau ir aš po pakutį, bet tik todėl, kad baigėsi...
fliansas ko gero savaitgalį dirbs...Ukrainoj strigę darbuotojai, jų šeimos...pasienius bombarduoja ...
Baisu, baisu. Netikejau, kad savo gyvenime sulauksiu karo. Ne viena karta nepragyvena be karo. Kas do per natūra žmonių? Tikri zemes parazitai.
puikybė, gobšumas valdo žmones. Putiną laikau šėtonu, nes jis apsėstas. Normalus žmogus šitaip elgtis negali.
jo, žinau...Anonymous šaunuoliai.Ten dirba ne vienas, pastoviai seku naujienų srautą.
Neperseniai vyras is sako- Rusija oficialiai atsiprašė Ukrainos.
Aš tokia -valiooooooo, pagaliau, axiu Dievui!!!!!!
Jis paskui - ne Putinas, ne, vyriausybe atsiprase.
Tai as taip susinervinau, gavo per pilkę
Aš tokia -valiooooooo, pagaliau, axiu Dievui!!!!!!
Jis paskui - ne Putinas, ne, vyriausybe atsiprase.
Tai as taip susinervinau, gavo per pilkę
Blogai rusus ir baltarusius pažįstat
Čia jei taip įvyktų, pasaulis aukštyn kojom apsiverstų. Nusiuntė Putka 400 apmokamų galvažudžių į Kijevą Zelenskiui medžiot, pažadėtas geras atlygis. Sukos.
Juos bjaurybes travint reikia ir varyt iš visur nx...yra ir LT ašarojančių fyfų, kad jų ten verslai, xujai nukentės...nesupranta, blondynkos, kad čia jau ne iki verslų. Mest tokius iš draugų, iš aplinkos, trint lauk. Nes tik tokiose aplinkybėse išaiškėja kas yra kas...
Čia jei taip įvyktų, pasaulis aukštyn kojom apsiverstų. Nusiuntė Putka 400 apmokamų galvažudžių į Kijevą Zelenskiui medžiot, pažadėtas geras atlygis. Sukos.
Juos bjaurybes travint reikia ir varyt iš visur nx...yra ir LT ašarojančių fyfų, kad jų ten verslai, xujai nukentės...nesupranta, blondynkos, kad čia jau ne iki verslų. Mest tokius iš draugų, iš aplinkos, trint lauk. Nes tik tokiose aplinkybėse išaiškėja kas yra kas...
Labukas
Kad patys rusai nenori to karo.. Baisu is tikro.. ir labai plonyte ta linija.. as irgi pergyvenu del verslu.. Pergyvenu, kad kils kainos.. Bet va ir linksminuos, atostogauju.. Bet juk tai nereiskia, kad as remiu kara ir kad mest is draugu mane reik..
Kad patys rusai nenori to karo.. Baisu is tikro.. ir labai plonyte ta linija.. as irgi pergyvenu del verslu.. Pergyvenu, kad kils kainos.. Bet va ir linksminuos, atostogauju.. Bet juk tai nereiskia, kad as remiu kara ir kad mest is draugu mane reik..
ne apie tai kalba...kalba, kad dejuoja, kad su rusais verslo ryšius reik palaikyt... Kalbu ir apie tuos, kurie atvirai remia Putką. Apie tuos. Kur išradinėja visokias sąmokslo teorijas...nu ne laikas dabar Čia panašu, kaip prievartaujamai panai pasakyt -nu mergaite, gi pati prisiprašei...
Kainos kils, bet išgyvensim ...kažkaip...
Kainos kils, bet išgyvensim ...kažkaip...
Turbut nebuvo ne vieno šimtmečio, kad šakys nekariautu. Bjauriausia, kad cia tik vyru 'žaidimai'. Patys sugalvoja , bet patys nekariauja - siuncia kitus mirti.
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 28, 17:36)
Turbut nebuvo ne vieno šimtmečio, kad šakys nekariautu. Bjauriausia, kad cia tik vyru 'žaidimai'. Patys sugalvoja , bet patys nekariauja - siuncia kitus mirti.
aš šitų b***ių vyrais nelaikau. Psichiniai ligoniai, apsirgę didybės manija
Jo, cia tik didybės manija.