Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

QUOTE(giega @ 2022 02 21, 12:47)
Mum eilini karta zakon podladti.. Dabar Ispanijoj +22, kai mes atvarysim, ta savaitgali bus 16, paskui vel 18..19…

O savaitgalį varot ?
Man šiandien visiškai suknista diena. Dar ir pati grybo prisipjoviau blink.gif
Atsakyti
As tai siandien negaliu nusiraminti. Tiek sunervino poliklinika, tiek issikoliojqu, kaip niekad. 8d uzsakiau savo vaistus - dar nera vaistineje. Poliklinikos registratura pasake - laukia eileje kada pasirasys gydytijas. Nu tai tada as jau ijungiau mamkų burbancią. Kaip kartais tai privercia, bet darau tai be galo retai, nes paskui jauciuosi negerai. I jokius akambucius neatsakinejau paskui, liepiau pokalbius su manimi perkelti I emailą. Kad tureciau irodymus biggrin.gif . Perspejau, kad jei po darbo mano vaistine netures mano recepto, tai pyzdiec. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 21, 15:31)
As tai siandien negaliu nusiraminti. Tiek sunervino poliklinika, tiek issikoliojqu, kaip niekad. 8d uzsakiau savo vaistus - dar nera vaistineje. Poliklinikos registratura pasake - laukia eileje kada pasirasys gydytijas. Nu tai tada as jau ijungiau mamkų burbancią. Kaip kartais tai privercia, bet darau tai be galo retai, nes paskui jauciuosi negerai. I jokius akambucius neatsakinejau paskui, liepiau pokalbius su manimi perkelti I emailą. Kad tureciau irodymus  biggrin.gif . Perspejau, kad jei po darbo mano vaistine netures mano recepto, tai pyzdiec.  biggrin.gif

Ir teisingai. Šiandien 21 diena. Ne 8, ne 10 ir net ne 15... jei tau vaistai būtini, tai kokį bb reikia galvot, būnant mediku? Kad pasveiksi per 2 savaites pati ? rolleyes.gif
Aš irgi kai užknisa, panašiai padarau. Panašiai, nes raštu atraportuoju valdžiai, kai užknisa. Pvz, iš Klinikų kai niekas nesugebėjo paskambint dėl atsakymų, o pati kelias dienas neprisiskambinau, parašiau skyriaus vadovei, su paklausimu, gal man pačiai diagnozę susigūglint... biggrin.gif Žo, jei nieko niekam nesakai, tai niekam tu ir neįdomus, visiem px...
Sumąstėm su systra nuvaryt šventėm į sodybą Biržų raj...pirtis, baseinas, turkiška pirtis, nakvynė, degustacijos. Nu gaunasi nepigiai (kitiem gal labai pigiai, bet čia mum ), po 75 eur. Viena nakvynė.Bet kadangi niekur neišlendam, tai bus biškį pramoga... rolleyes.gif
Atsakyti
Varyk be jokiu kalbų 4u.gif vacation1.gif alc.gif
Atsakyti
tai aišku...sušnekėjau su administratore, tai sakė atsiųs pasiūlymą, meniu, ką norėsime valgyti ...avanso neprašė, sakė vietoj susimokėsim smile.gif ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas, karkušos 4u.gif

Po trevkės, po kavos, eilinį kartą tingiu dirbt tongue.gif
Vakar parsivežiau naujas užuolaidas, pasikabinau. Gražu. Kukliai, tik kraštelis nėriniuotas, net kambarys atšviežėjo rolleyes.gif
Ryt varau į Trakų rajoną pas dyreko giminaitę matuot rolleyes.gif netrykštu optimizmu, nes ir orai šūdini, sunku vairuot, ir kažkokiuose soduose trankytis...o dar iš laiškų matosi, kad moteriškei dėmesio stoka, tai turėsiu aš čia bėdos... unsure.gif
Atsakyti
Labukas

Nematom tavo uzuolaidu smile.gif
As vakar jogoj buvau, siandien i intensyvia eisiu smile.gif

Darbe trinames is jampo i kampa.. skanuot tik 9:15..
Atsakyti
Gal vakare pafotkinsiu. Nieko ten ypatingo, tiesiog švariau ir padoriau, nei buvo rolleyes.gif
Reiktų eit pasivaikščiot, bet nežinau net kur...oras š..., pardėn nereikia...bet reik kumpius prajudint, nes ištisą dieną sėdėt nekažką... rolleyes.gif
Atsakyti
As tai laukiu kada lutute I grupę ides uzuolaidas biggrin.gif
Atsakyti
nu užuolaidos kaip užuolaidos biggrin.gif
Reiktų dar nusipirkt rotbanto, susitvarkyt duris...nes kaip įdėjo pavasarį, taip dar be apdailos. Kadangi nėr už ką samdytis, pasidarysiu pati, didelio čia daikto. Gal nebus labai tobula, bet bus pakenčiama, ir gerai. ax.gif
Atsakyti

vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas biggrin.gif
geriu kavą, kas prisidės ? biggrin.gif Už poros valandų varau link Trakų, o tingiu... tongue.gif kita vertus, gal kiek smagiau, nei už darbo stalo sėdėt. Oras panašu pasitaisė, nereiks niurkytis per lietų ar šlapdribą. Vakare dar eisiu padėt į grupę, tai tokia "sodri" diena nusimato rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lututė: 23 vasario 2022 - 08:06
Labukas

Baigineju kava jau ir as smile.gif siandien dar veliau is namu isvaziiosiu, nes jau raso, kad veluoja iskrovimas.. ko ten trintis, jei ant sofos galiu pasedet smile.gif
Idealu buvo per karantina dirbt, visada anksti isvaziuodavom, anksti ir darba baigdavom.. dabar vel kartu su mokyklom, per trafikus..

Na bet ka darysi, toks darbas smile.gif prie gero greit priprantama smile.gif

Ryt atves draugu vaika miegot.. mes su jais anksti i Ispanija isvarom, tai marti ir paziures ir i mokykla nuves ;) vnz pagyvens pas mus smile.gif
Atsakyti