QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 21, 15:31)
As tai siandien negaliu nusiraminti. Tiek sunervino poliklinika, tiek issikoliojqu, kaip niekad. 8d uzsakiau savo vaistus - dar nera vaistineje. Poliklinikos registratura pasake - laukia eileje kada pasirasys gydytijas. Nu tai tada as jau ijungiau mamkų burbancią. Kaip kartais tai privercia, bet darau tai be galo retai, nes paskui jauciuosi negerai. I jokius akambucius neatsakinejau paskui, liepiau pokalbius su manimi perkelti I emailą. Kad tureciau irodymus
. Perspejau, kad jei po darbo mano vaistine netures mano recepto, tai pyzdiec.
Ir teisingai. Šiandien 21 diena. Ne 8, ne 10 ir net ne 15... jei tau vaistai būtini, tai kokį bb reikia galvot, būnant mediku? Kad pasveiksi per 2 savaites pati ?
Aš irgi kai užknisa, panašiai padarau. Panašiai, nes raštu atraportuoju valdžiai, kai užknisa. Pvz, iš Klinikų kai niekas nesugebėjo paskambint dėl atsakymų, o pati kelias dienas neprisiskambinau, parašiau skyriaus vadovei, su paklausimu, gal man pačiai diagnozę susigūglint...
Žo, jei nieko niekam nesakai, tai niekam tu ir neįdomus, visiem px...
Sumąstėm su systra nuvaryt šventėm į sodybą Biržų raj...pirtis, baseinas, turkiška pirtis, nakvynė, degustacijos. Nu gaunasi nepigiai (kitiem gal labai pigiai, bet čia mum ), po 75 eur. Viena nakvynė.Bet kadangi niekur neišlendam, tai bus biškį pramoga...