Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

nu bet jei ilgai vargina skausmas, tai gal čia kas rimčiau ? rolleyes.gif
Bliam, šiandien visą dieną nieko doro nepadariau...kažkokius tai briedus darau ir viskas. O rimto darbo jokio blink.gif Dar pablakinėjau į tarpą tongue.gif
Nu pirmadienį galėsiu pasireikšt biggrin.gif
Atsakyti
Neskauda taip, kad nieko oadaryt negaletum smile.gif taip jauti, pamaudzia buski.. Tikrai be iki tokio lygio, kad eitum pas gydytojus smile.gif

Ikusau kept varskes apkepa i savo nindze smile.gif ziuresim, kas gausis smile.gif
Atsakyti
gausis nindzės apkepas biggrin.gif
Kažko liūdna man šiandien..fliansai vėl man laiko neranda, nu jopšekmat, aš kažkaip žinojau, kad tėvus turiu. Šitie - ne... unsure.gif
Verdu bulbų kukuliukus -pusfabrikačiai, bet pati tokius gamint tingėčiau, o ir visai skanūs, kai nori kažko tokio...guodžiančio smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 02 18, 18:40)
gausis nindzės apkepas  biggrin.gif
Kažko liūdna man šiandien..fliansai vėl man laiko neranda, nu jopšekmat, aš kažkaip žinojau, kad tėvus turiu. Šitie - ne...  unsure.gif
Verdu bulbų kukuliukus -pusfabrikačiai, bet pati tokius gamint tingėčiau, o ir visai skanūs, kai nori kažko tokio...guodžiančio  smile.gif  ax.gif

Nu ko dabar skaudiniesi sau širdi, nematuok savo vaiko pagal save? Kiekvienas gimsta su savo charakteriu, o ir gyvenimo tempas, kai buvom savo vaiku amziaus, buvo gerooookai lėtesnis. Dabar ju gyvenimo tempas yra nenormalus, palyginus su musu, o jie tik pradeda gyventi.

Atsakyti
Labukas

Labai sutinku su Burbancia.. Pykciau, tik tuo atveju, jei pas jo tevus vaziuoja, o pas tave ne..

Na ka, reiktu pradet ka nors tvarkyt smile.gif tingiu biski smile.gif bet langai siaubingi, smeliu uznesti.. reik eit valyt.. virtuve irgi kazkas suverte smile.gif
Atsakyti
As tai i pasimatymą ruošiuosi su vyru biggrin.gif , nueisim papusryciauti i kokia kavine Full English biggrin.gif Truputi pasidazau, nes jau jeibogu atsibodo - du metai plaukai nedazyti, du metai jokios kosmetikos. Gal neišbers, jei truputi uzdesi7 tušo ir lupdazio rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Be kosmetikos tsi dar dar.. bet jei plauku negaleciau dazyt.. vaje vaje, zila zila buciau..
Atsakyti
tempas tempu, bet px yra px...
Grįžau iš Akademijos šiandien jau gipsinę formą piešiau. Kur kas sunkiau rolleyes.gif
Norėjau pabaigt tvarkytis, bet tingiu... namus vakar prasivaliau, bet virtuvės kapitalinis nebaigtas... tongue.gif Reikia eiti kavos išsivirt... ax.gif Viryklė baigia sulūžt... viana skylė jau gal 10 metų neveikia, tai prieš savaitę sugedo kitos rankena... vakar dar viena kažko šaibuot pradėjo... nu žo, kur trūksta, ten trumpa... blink.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas 4u.gif
Pirmadienis prasidėjo durnai, bernai vėl neapsižiūrėjo, žmogus piktas. Buhalterė prinervino, nes nesugeba rast kvitų. Žo, nesusilaikiau, sakau , aš visada atnešu ir kvitus ir pinigus, jei nesugebat rast - galiu ištraukt iš savo piniginės tuos 50 eur blink.gif Tai bendrom pastangom susigraibė, kad kvitas gruodžio mėnesio rolleyes.gif
Lauke ora sup***...dar ir tas, bledė... rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas

Niekad nesiulyk sumoket savo pinigais, jei zinai, kad tikrai atnesei. Jei Bugaltere pamete, pati tegu ir moka.

Mb strigo ant vieno tilto.. per tokias audras jus uzdarytas buna, leidzia per tuneli.. bet isivaizduoji koks kamstis susidaro, kai 8 linijas reik i 2 sukist.. tai sukos ir ratu vaziavo.. o centre kazkas uzlyst norejo ir jsle i sona.. kai darbine masina auksta, su slenksciais, tai visiskai nieko.. o anai masinai buferis nukrito .
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 02 21, 12:02)
Labukas

Niekad nesiulyk sumoket savo pinigais, jei zinai, kad tikrai atnesei. Jei Bugaltere pamete, pati tegu ir moka.

Mb strigo ant vieno tilto.. per tokias audras jus uzdarytas buna, leidzia per tuneli.. bet isivaizduoji koks kamstis susidaro, kai 8 linijas reik i 2 sukist.. tai sukos ir ratu vaziavo.. o centre kazkas uzlyst norejo ir jsle i sona.. kai darbine masina auksta, su slenksciais, tai visiskai nieko.. o anai masinai buferis nukrito .

tai žinai, iš to piktumo ko nepasakai...savo popieriuose nesiorientuoja blink.gif
ale visos avarijos ir būna per tuos gudručius... blink.gif orai tai nerauk tu rūtų...dar atrodo savaitės vidury bus -7 šalčio...ragas, o dar jei ant tos lijundros tai bus čiuožykla kaip reikalas...
Šalta darbe, nors šildymas užstatytas ant +25...sėdžiu su liemene, o rankos grumba... unsure.gif
Atsakyti
Mum eilini karta zakon podladti.. Dabar Ispanijoj +22, kai mes atvarysim, ta savaitgali bus 16, paskui vel 18..19…
Atsakyti