Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

kuo sraigės nusikalto ? biggrin.gif
Kotletus užvakar kepiau biggrin.gif Galvoju, ką ryt sumakliavot ax.gif
Atsakyti
Aga, ko tau tos sraiges neitiko? Neragavus? Skanu zinok smile.gif
Visus likucius damusem.. yra istraukti burgeriai- as juo kaip kotletus iskepu smile.gif Costco jie nerealus smile.gif dar kokios sriubos pamakaluosiu.. tik nesugalvoju kokios smile.gif kopustu uzbaigem, burokeliu praeita aav buvo, zirniu uzpraeita.. siaip kokia darzoviene..
Atsakyti
lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif
Su Nepriklausomybės diena ! kad ir kiek jos beliko...
Lyšna išeiginė gerai...Išsikepiau tortui blynus (medutis), jie gali bele kiek ilgai laikytis. Planuoju aplankyt Paulių brolius vienuolius su drauge - jie labai prikolni, lenkučiai. Daug kas ten važiuoja pabūt pusdienį. Dar reik šaldytuvą išsivalyt, apsitvarkyt virtuvės spinteles-nes pati nebežinau, ko ir kiek ten turiu biggrin.gif Šventėn neisiu, tingiu...
dar orkaitę išmozojau valikliu, reiks po pusvalandžio išplaut, kai kavą išgersiu ax.gif O maistelio tai išsitraukiau kumpio šmotą, darysiu troškinį... ax.gif
Rūgštynes virk, giega...savo mėgstamiausią lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
aš pagalvojau apie aštrią čili (ryžių-daržovių-pomidorinę) su kukuliais, su daaaug česnako...net seilė ištyso. Bet faršo neturiu... ax.gif
Atsakyti
Valgus as viska, kas pas tave ant stalo buvo, Giega biggrin.gif
Kazkokia fobija turiu tokiam maistui. Ne fobija cia gal, nes ne tai, kad bijau, bet man šlykštu biggrin.gif biggrin.gif

Negaliu sakyti 'su švente', nes Europos Sajunga Lietuvą suemus uz gerkles kaip reikiant.
Su mistine Nepriklausomybe - tai jo, su tuo sveikinu.
Atsakyti
Labukas

Su svente!! Kad ir kokia ji, bet vis smile.gif

Darbo nedaug.. gerai smile.gif nors ir namie jokiu planu smile.gif bet kai pasako, kad mazai darbo, taip ir nusiteiki smile.gif

Drauge is ankstyvo ryto vaika atvede smile.gif pasirodo marti priziures, nes atostogos, bet pati dar miegojo, kai atvede smile.gif
Atsakyti
mano sesė irgi sraigių nini... biggrin.gif krevetės jai irgi baisios...nu žo, jei karbonado nėr - prasti popieriai biggrin.gif
Liuobiau virtuvę kapitališkai.Nu naaa...privargau, dar liko 2 spintukės.Atidėjau savaitgaliui - didžiausią betvarkę sutvarkiau, ten tik gėlytės liko tongue.gif
Atsakyti
Nebuna, kad besitvarkydama, dar labiau apsiverti smile.gif
Atsakyti
tai būna, kad perdedu daiktus iš vienos vietos kiton biggrin.gif Geriausia išmest, ko nenaudoji rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas

Tikrai geriausia ismest, bet kartais taip gaila smile.gif
Noriu puodus keist.. bet kad ir sitie turimi dar neblogi smile.gif kur det smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 02 17, 10:57)
Labukas

Tikrai geriausia ismest, bet kartais taip gaila smile.gif
Noriu puodus keist.. bet kad ir sitie turimi dar neblogi smile.gif kur det smile.gif

Kažkaip vakar negaila buvo. Nors ne kažką ištrenkiau, bet be jokio svarstymo... biggrin.gif
Tai jei seni geri - išvežk bagažinių turgun. Gal kas paims už kelis svarus biggrin.gif

Kaip man po sporto nugarą skaudėjo...nemiegojau pusę nakties... unsure.gif bet šįryt vėl nusivilkau treniruotėn - nu žiūrėsim, kas bus... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 02 17, 10:18)

Kaip man po sporto nugarą skaudėjo...nemiegojau pusę nakties...  unsure.gif  bet šįryt vėl nusivilkau treniruotėn - nu žiūrėsim, kas bus...  rolleyes.gif

blink.gif blink.gif varyk! Varyk!.. kol, kaip mane, tave greituke išveš I ligoninę iš treniruotes. Dar tada buvo gera, neisdraskyta dar nuo sovietu likusi sveikatos apsauga, tai pastate ant koju. Dabar tai net nezinau kaip gydytu.
Atsakyti
nu nėr dar taip blogai biggrin.gif manau, raumenys nepripratę, o po karantino ir ištežę. Tai kažkaip reik juos atstatyt, kad mano stuburą laikytų rolleyes.gif
Atsakyti