tai jo, žmonės išpempėją visiškai... bet dyrekas kaip supratau nenusileis, kad išsidirbinėja...man atrodo, daeis iki teismų ponička
O ką, jau žolės yr ???
Grįžau iš akademijos, susilaukiau pagyrimų dėstytojas sakė, jog padarau per pamoką tiek, kiek kiti per tris ir gana gerai kitą pamoką gausiu piešti gipsinį galvos modelę-tai įdomu, kaip seksis Bet pradedu jaust kaifą, nes nu...faina
Dar pas draugelką užsukau, kur praeitą savaitgalį pasimandražijo...pasirodo, serga nabagė. Inkstų uždegimas
Pad mus gi ziemos nebuna.. tai zole istisus metus auga Rozes jau su lapukais ir net amaru pilna jau nupurskiau ;) net 1 zemuoge radau nuo pernai noko ;)
Na, svarbu radai kas sirdziai miela 🎈taip ir toliau
Namus sutvarkiau, patalus pakeiciau, nauja patalyne vakar atejo du skalbimai prasukti, lauke dziusta ;) plaukai nudazyti, zole nupjauta. Amarai nupurksti ;) pica iskepta ;) ziuriu multikus su mazaja ;)
Na, svarbu radai kas sirdziai miela 🎈taip ir toliau
Namus sutvarkiau, patalus pakeiciau, nauja patalyne vakar atejo du skalbimai prasukti, lauke dziusta ;) plaukai nudazyti, zole nupjauta. Amarai nupurksti ;) pica iskepta ;) ziuriu multikus su mazaja ;)
Ojetau, ne moteris, o ugnis
o aš papliurpiau su uošviene, paskiau su systra, pasidariau bliūdą salotų ir persiėdžiau... dabar noriu gert ir miegot
o aš papliurpiau su uošviene, paskiau su systra, pasidariau bliūdą salotų ir persiėdžiau... dabar noriu gert ir miegot
As isipyliau taure vyno ;) mb konjako ;) susalo darbe, niekur varyt nenori.. tai ziuresim tv, tik nieko idomaus nerandam
fek, nieko nenoriu... vakar gėriau alaus, bet kažkaip bjauru buvo... susipykau su alkoholiu juodai... nebent taurę sauso šalto šampano galėčiau
Niu...gyvų yr ?
Aš jau noriu namo Ryte nubėgau iki pardės, užsipyliau kuro, mašinką nusiploviau. O vakar nieko doro nenuveikiau, taip ir prasmaksojau prie teliko kaip grybas Ai, bendrai užuolaidas užsisakiau, kad pasiūtų
Labukas
Lutut, reik ir pailset, reik ir tupai tv paziuret
Ir dar sakai, kad pinigu nera net as neuzsakineju uzuolaidu, o nuerku gatavas, nes gerokai pigiau
Tuoj i gyma eisiu, paskui i tkmaxx, dar i maistine. Nezinau kada bus masina gatava, reiks varyt pasiimt.
Ir dar sakai, kad pinigu nera net as neuzsakineju uzuolaidu, o nuerku gatavas, nes gerokai pigiau
Tuoj i gyma eisiu, paskui i tkmaxx, dar i maistine. Nezinau kada bus masina gatava, reiks varyt pasiimt.
QUOTE(giega @ 2022 02 14, 11:42)
Labukas
nu gal kartais...
žinai, jau turiu tokias pigias pirktas. Kol naujos - dar dar , o po pirmo skalbimo atrodo kaip iš šiknos ištrauktos... pasižiūrėjau, kas yra gatavų pasiūtų, aišku. Tai jei kiek geresnės, nei tos, kur sakiau, tai neužtenka per sieną, reikia pirkt dvejas. Be abejo, kad gaunasi pigiau - apie 40 eur tada. Bet man jos baisios, kaip iš merliaus...tai sumokėt 40 eur ir ištisai nervuotis -nu naa...atkentėjau jau kokius 3 metus su škurliu ant lango. Aišku, gavos brangiau. Tačiau išsirinkau audinį iš likučių, tai 1m-7.99 eur, toks, koks patinka - lygus tinkliukas koriuku, plonos, o apačia truputį pasiuvinėta labai saikingai pats kraštelis. Tai su pasiuvimu gavosi 89 eur. Nu nėr pigu, sutinku, bet ir labai brangu nėra. Jei siūti kokiam salone iš audinio už 20 eur/m, nu tada jau joooo...
Ką mašinkai darė ? Aš visgi galvoju, kad man reik tą kieme nubrauktą sparną susitvarkyt... Ir bamferį pavasarį nusipirkt naują iš šiukšlyno.Tik įtariu, bus sunku gaut...
Dar praeita vasara esu kampa ibrezus.. ilenkus net..o pas mus amziais visokie auditai.. nu ur prisikabino si karta.. dave 21d susitvarkyt.. tai va, atidaviau meistram islygint..
tai pas mane irgi pravaryta, reik susitvarkyt, nes pradės ėst rūdys... ne tokia bagota, kad paskui tvarkyt daugiau, kai dabar galiu mažiau
Blyn, kaip pavargau...viena iš poničkų šiandien prisigriebė-matuot, skaičiuot...nu žo, išsiurbė, kaip turi būt Kavinuos dabar...
Blyn, kaip pavargau...viena iš poničkų šiandien prisigriebė-matuot, skaičiuot...nu žo, išsiurbė, kaip turi būt Kavinuos dabar...
Ka tik namo izengem Us ryto susiplanavau i gyma, o pasirodo marti i darba iseina , ir vaiku atostogos, darzelis irgi nedirba.. atsaukuau, persirasiau vakarui bet pripirkau austriu, krisukliu, padarysiu tiramisu va, cia vadinas nesvenciam valentinjes tai jauciu ir vakare neisiu i gyma
Vus dar neskambina del masinos.. nu tikiuos kad per siandien sutvarkys..
Vus dar neskambina del masinos.. nu tikiuos kad per siandien sutvarkys..
aš tai neturiu su kuo švęst-šuva ir tas numirė Bet čia visiškas dzin šitoj vietoj, kas dėl šventimo.Dabar tik noriu kojas ištiesus pagulėt...
Šiandien irgi trevkė yra, įdomu, ar vietų yr gyme...gal užsirašyt...bet ryt ryte eisiu, tai koks skirtumas
Šiandien irgi trevkė yra, įdomu, ar vietų yr gyme...gal užsirašyt...bet ryt ryte eisiu, tai koks skirtumas