Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

tai jo, žmonės išpempėją visiškai... rolleyes.gif bet dyrekas kaip supratau nenusileis, kad išsidirbinėja...man atrodo, daeis iki teismų ponička rolleyes.gif

O ką, jau žolės yr ??? bigsmile.gif

Grįžau iš akademijos, susilaukiau pagyrimų biggrin.gif dėstytojas sakė, jog padarau per pamoką tiek, kiek kiti per tris ir gana gerai rolleyes.gif kitą pamoką gausiu piešti gipsinį galvos modelę-tai įdomu, kaip seksis rolleyes.gif Bet pradedu jaust kaifą, nes nu...faina wub.gif

Dar pas draugelką užsukau, kur praeitą savaitgalį pasimandražijo...pasirodo, serga nabagė. Inkstų uždegimas blink.gif
Atsakyti
Pad mus gi ziemos nebuna.. tai zole istisus metus auga smile.gif Rozes jau su lapukais ir net amaru pilna jau smile.gif nupurskiau ;) net 1 zemuoge radau smile.gif nuo pernai noko ;)

Na, svarbu radai kas sirdziai miela 🎈taip ir toliau smile.gif

Namus sutvarkiau, patalus pakeiciau, nauja patalyne vakar atejo smile.gif du skalbimai prasukti, lauke dziusta ;) plaukai nudazyti, zole nupjauta. Amarai nupurksti ;) pica iskepta ;) ziuriu multikus su mazaja ;)
Atsakyti
Ojetau, ne moteris, o ugnis bigsmile.gif
o aš papliurpiau su uošviene, paskiau su systra, pasidariau bliūdą salotų ir persiėdžiau... tongue.gif dabar noriu gert ir miegot biggrin.gif
Atsakyti
As isipyliau taure vyno ;) mb konjako ;) susalo darbe, niekur varyt nenori.. tai ziuresim tv, tik nieko idomaus nerandam smile.gif
Atsakyti
fek, nieko nenoriu... vakar gėriau alaus, bet kažkaip bjauru buvo... susipykau su alkoholiu juodai... nebent taurę sauso šalto šampano galėčiau ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Niu...gyvų yr ? biggrin.gif
Aš jau noriu namo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ryte nubėgau iki pardės, užsipyliau kuro, mašinką nusiploviau. O vakar nieko doro nenuveikiau, taip ir prasmaksojau prie teliko kaip grybas tongue.gif Ai, bendrai užuolaidas užsisakiau, kad pasiūtų rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas

Lutut, reik ir pailset, reik ir tupai tv paziuret smile.gif

Ir dar sakai, kad pinigu nera smile.gif net as neuzsakineju uzuolaidu, o nuerku gatavas, nes gerokai pigiau smile.gif

Tuoj i gyma eisiu, paskui i tkmaxx, dar i maistine. Nezinau kada bus masina gatava, reiks varyt pasiimt.
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 02 14, 11:42)
Labukas

Lutut, reik ir pailset, reik ir tupai tv paziuret smile.gif

Ir dar sakai, kad pinigu nera smile.gif net as neuzsakineju uzuolaidu, o nuerku gatavas, nes gerokai pigiau smile.gif

Tuoj i gyma eisiu, paskui i tkmaxx, dar i maistine. Nezinau kada bus masina gatava, reiks varyt pasiimt.

nu gal kartais...
žinai, jau turiu tokias pigias pirktas. Kol naujos - dar dar , o po pirmo skalbimo atrodo kaip iš šiknos ištrauktos... pasižiūrėjau, kas yra gatavų pasiūtų, aišku. Tai jei kiek geresnės, nei tos, kur sakiau, tai neužtenka per sieną, reikia pirkt dvejas. Be abejo, kad gaunasi pigiau - apie 40 eur tada. Bet man jos baisios, kaip iš merliaus...tai sumokėt 40 eur ir ištisai nervuotis -nu naa...atkentėjau jau kokius 3 metus su škurliu ant lango. Aišku, gavos brangiau. Tačiau išsirinkau audinį iš likučių, tai 1m-7.99 eur, toks, koks patinka - lygus tinkliukas koriuku, plonos, o apačia truputį pasiuvinėta labai saikingai pats kraštelis. Tai su pasiuvimu gavosi 89 eur. Nu nėr pigu, sutinku, bet ir labai brangu nėra. Jei siūti kokiam salone iš audinio už 20 eur/m, nu tada jau joooo... rolleyes.gif
Ką mašinkai darė ? Aš visgi galvoju, kad man reik tą kieme nubrauktą sparną susitvarkyt... ax.gif Ir bamferį pavasarį nusipirkt naują iš šiukšlyno.Tik įtariu, bus sunku gaut... ax.gif
Atsakyti
Dar praeita vasara esu kampa ibrezus.. ilenkus net..o pas mus amziais visokie auditai.. nu ur prisikabino si karta.. dave 21d susitvarkyt.. tai va, atidaviau meistram islygint..
Atsakyti
tai pas mane irgi pravaryta, reik susitvarkyt, nes pradės ėst rūdys... rolleyes.gif ne tokia bagota, kad paskui tvarkyt daugiau, kai dabar galiu mažiau rolleyes.gif
Blyn, kaip pavargau...viena iš poničkų šiandien prisigriebė-matuot, skaičiuot...nu žo, išsiurbė, kaip turi būt rolleyes.gif Kavinuos dabar...
Atsakyti
Ka tik namo izengem smile.gif Us ryto susiplanavau i gyma, o pasirodo marti i darba iseina , ir vaiku atostogos, darzelis irgi nedirba.. atsaukuau, persirasiau vakarui smile.gif bet pripirkau austriu, krisukliu, padarysiu tiramisu smile.gif va, cia vadinas nesvenciam valentinjes smile.gif tai jauciu ir vakare neisiu i gyma biggrin.gif

Vus dar neskambina del masinos.. nu tikiuos kad per siandien sutvarkys..
Atsakyti
aš tai neturiu su kuo švęst-šuva ir tas numirė unsure.gif Bet čia visiškas dzin šitoj vietoj, kas dėl šventimo.Dabar tik noriu kojas ištiesus pagulėt... rolleyes.gif
Šiandien irgi trevkė yra, įdomu, ar vietų yr gyme...gal užsirašyt...bet ryt ryte eisiu, tai koks skirtumas biggrin.gif
Atsakyti