Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 09, 16:28)
Jei ne vaiksciojimas ir laisvas bendravimas su zmonemis, tai vargu ar isdirbciau tiek valandu ant kojų.

nu jo, smaksot kažkur menkas malonumas...
bl, bl... viena "gera" klientė nemoka už virtuvės baldus. Nes suklydau durelių vyrius, ne tuos sudėjau...skirtumas 18 eur blink.gif Rašys ji raštą, dar ten kažką...žodžiu, laukiu nemalonumų. blink.gif
Atsakyti
Labukas

Lutut 🎈

Darbe buvo linija sugedus, velavom isvaziuot, tai persidedinejau visa kelia smile.gif paskui visuose kampuise susirast siuntinius..
Bet jau namie.. tuoj vesiu mazaja i sokius ir smile.gif gal knyga pasikmt, valanda nelabai yra ka veikt smile.gif
Atsakyti
tai žinai...kuo labiau dėl žmogaus stengiesi, tuo jis labiau tave sutrypia. Ne šeštas kartas... unsure.gif
Mažajai tie šokiai turbūt labai faini biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 02 09, 15:37)
nu jo, smaksot kažkur menkas malonumas...
bl, bl... viena "gera" klientė nemoka už virtuvės baldus. Nes suklydau durelių vyrius, ne tuos sudėjau...skirtumas 18 eur  blink.gif  Rašys ji raštą, dar ten kažką...žodžiu, laukiu nemalonumų. blink.gif

Baisu...nu dar tokių nesamoniu negirdejus. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 09, 21:48)
Baisu...nu dar tokių nesamoniu negirdejus.  blink.gif

žinok, gavau pretenziją, tai čiut neapsivožiau...lankstai paminėti,bet dar paminėtas ir NE PAGAL TECHNOLOGIJĄ uždėtas stalviršis ir prisegta instrukcija blink.gif Dar reikalavimas pakeisti spinteles su "blogais" lankstais. Nu normaliai... biggrin.gif
ai, kaip sakyti. Patylėsiu... rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas

Tai ko pati nesidaro sau baldu, jei zino visas technologijas? Be to - prie ko cia tu? Juk ne tu dejai. Net nestovejai kai dejo..

Na ka, marsruta persidejau.. eilini karta ratais kvadratais, bet kitaip neiseina.. reik primint menedzeriui, kad sestad nedirbu:)
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 02 10, 10:46)
Labukas

Tai ko pati nesidaro sau baldu, jei zino visas technologijas? Be to - prie ko cia tu? Juk ne tu dejai. Net nestovejai kai dejo..

Na ka, marsruta persidejau.. eilini karta ratais kvadratais, bet kitaip neiseina.. reik primint menedzeriui, kad sestad nedirbu:)

nu aš lankstus pražioplinau... unsure.gif ir šiaip aš - kraštinė nuo galo unsure.gif
Šiaip ar taip - pretenzija man, aiškintis su valdžia man... unsure.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

labs ryts 4u.gif
dirbat, ania ?
Istorija su ponička tęsiasi... dyrekas pasiūlė 200 eur kompensaciją. Jai mažai... blink.gif kreipsis į vartotojų teises... biggrin.gif
Šiaip tai godi, nagla ir pikta boba, tik tiek galiu apie ją pasakyti. Net nežinau, kaip įvertinti žmogų, kuris dėl tokių smulkmenų šitaip draskytųsi... rolleyes.gif

Žodž, kažkaip greit praėjo savaitė, ryt vėl nuo ryto papiešt, vakar labai fainą paskaitą išklausiau, bet jej, kai uždaviau klausimus, tai profesorius taip užsivedė, kad oi. Nors šiaip stebiuosi žiniomis - kaip galima tiek žinot bigsmile.gif

Ryte dar spėjau laiptinę ir namus greit su skuduru pralėkt, dar ir pardėj apsilankyt...nesimiegojo man. Vakar 22.15 nulūžau, šįryt 6.10 prabudau tongue.gif
Atsakyti
Labukas

Yra tokiu zmoniu, kurie stengias is nieko kapeika isspaust.

Man kaip tik ilga si savaite.. ir siandien suktis greit reik, nes mazaja turiu paimt is darzelio 15h, o vien tik darba baigsiu kazkur tokiu laiku, tai reiks lekt greit..

Atsakyti
gausi ant mašinuko mirgalkę prisitaisyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aš tai laukiu, kad greičiau diena praeitų - jau kaip tingiu dirbt, tai šakės tongue.gif

Galvoju, mažu alaus mažiuką šiandien prisigriebt rolleyes.gif Didelio nebeišgeriu - nebeskanu...dar 0,5-kai kada nieko, bet jau tas didesnis - pinta, tai ragas tongue.gif . Dabar visai 0,33 užtenka biggrin.gif
Atsakyti
Oi, kiek pas mus tokiu ateina, tai jus net neisivaizduojat. Buna, kad ateina tik muziejui atsidarius, o iseina visai pries uzdaryma ir pareiskia - mums nepatiko, atiduokit pinigus biggrin.gif biggrin.gif Dar buvo, kad paprase atiduoti pinigus uz bilietus, nes miestelyje buvo spustis kelyje biggrin.gif Vienas po dvieju metu padavw mus I teisma, nes , kai pries du metus buvo, tai suklupo rolleyes.gif ...tai gerai, kad mes maziausius šūdus fiksuojame, nes kasdiena mums primena valdzia, kad zmones siais laikais labai 'greedy' ir bando iš šūdo bandute isspausti.
Kokiu tik durniu nera. Tai gavo špygą ir dar pats turejo sumoketi teismo islaidas. biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

Sakau, kad pilna tokiu zmoniu .. tiek kad ir tiesiai pasiust negali…

Mb i darba isejo, o man ner ka veikt smile.gif gal zole nupjaut.. plaukus nusidazyt reik..
Atsakyti