rezultato nesulaukiau, pasirodo, ne taip jau blogai Bet va grupiokė blyn išdūrė : nuvažiavau, skambinu-nekelia...laukiau gal 25min, skambinėjau-tylu ramu.Užsinervinus parsiradau darban - rašo-tai tipo ne taip supratau, galvojau , kad ryt...nu blyn, jei parašai "perpiet" tai yra "perpiet", ne ryt, ne poryt, ne už metų...aš jau visai nieko nebesuprantu...susinervinau tik.Dar systra užsimanė į Birštiną per ilgąjį savaitgalį...nu OK, pažiūrėjau - vonia, masažas 15 min, druskų pakvėpavimas, ir jei nori, duos purvu pasimozot.Pačioms, savitarn - taip ir parašyta Baseinas remontuojamas...nu sakau, vonioj ir namie galiu padrybsot ir pavalgyt, nesumokėjus tų 158 eur...varom į vandens parką - kalneliai, kaskados, pirtys , baseinas. Nu tai ta plaukt nemoka - tipo ką aš baseine veiksiu, stovėsiu...nu bl bl...išvis iš nervų išėjau
Ziauriai susinervinai, matau
Papildyta:
As tai ryt atidirbu ir dvi pirmas iseigines gulesiu
Kojas skauda nevazmoznai. Zvengiam visi, nes visi vos paeina po triju menesiu atostogu
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2022 02 07, 11:55)
Sustate grafika, idejo dirbt 5d. Vadinas ir sestad.. o as tingiu dirbt sestad dar pirmadieni duotu, butu ok, bet sestad nenoriu.. tai prasiau, kad man 4d duotu lygtai sutiko ;)
Lidle apsipirkau, einu biski namys apsimetysiu ir varau i kavine
Lidle apsipirkau, einu biski namys apsimetysiu ir varau i kavine
As tai ryt atidirbu ir dvi pirmas iseigines gulesiu
Kojas skauda nevazmoznai. Zvengiam visi, nes visi vos paeina po triju menesiu atostogu
menkas juokas...venom kojų tas stoviniavimas nėra labai gerai... Aš tai laukiu kito trečiadienio. Nežinau ką darysiu, tikriausiai nieko. Antradienį einu kirpyklon
Labukas
O kas bus kita treciadieni?
Jo, kai atpranti stovet pamenu tik atvarius i uk, dirbau fabrike ir pirma diena atsto ejau 8h..o dar autike nebuvo vietos atsisest, dar stovint 1h parvaziavau.. tai prisipyliau karsta vonia ir gulejau bet paskui ipranti ir net 12h problemu nesudaro
Dabar pusiau sedintis, pusiau vaikstantis darbas
O kas bus kita treciadieni?
Jo, kai atpranti stovet pamenu tik atvarius i uk, dirbau fabrike ir pirma diena atsto ejau 8h..o dar autike nebuvo vietos atsisest, dar stovint 1h parvaziavau.. tai prisipyliau karsta vonia ir gulejau bet paskui ipranti ir net 12h problemu nesudaro
Dabar pusiau sedintis, pusiau vaikstantis darbas
Taigi vasario 16, išeiginė
blyn, trenerė serga... tai pavaduojanti vedė jogą. Jos ta joga ... Nes jogą lankiau, žinau, kad tikrai galima pravesti gerai...pas ją-šuo-šuo-šuo-šuo, pasitampom dvi minutes ir vėl šuo-šuo...kokius 5-6 kartus. Riešai skauda, viena po trevkės sako, -visas kraujas galvon subėgo.Aš tai vienąkart vos neišsiplojau, galva susvaigo nuo to kabėjimo žemyn galva...
Be ryšio, visiškai...
blyn, trenerė serga... tai pavaduojanti vedė jogą. Jos ta joga ... Nes jogą lankiau, žinau, kad tikrai galima pravesti gerai...pas ją-šuo-šuo-šuo-šuo, pasitampom dvi minutes ir vėl šuo-šuo...kokius 5-6 kartus. Riešai skauda, viena po trevkės sako, -visas kraujas galvon subėgo.Aš tai vienąkart vos neišsiplojau, galva susvaigo nuo to kabėjimo žemyn galva...
Be ryšio, visiškai...
Aaaa, pas mus ner tokios sventes
Nezinau ko tu prie to suns kabinies nemazai pratimu, kurie iseina is to suns man tai visai patinka ;)
O del svaigimo.. mano drauge specialiai stoja ant galvos ir stovi 5-10 min del SVEIKATOS
Nezinau ko tu prie to suns kabinies nemazai pratimu, kurie iseina is to suns man tai visai patinka ;)
O del svaigimo.. mano drauge specialiai stoja ant galvos ir stovi 5-10 min del SVEIKATOS
nu nesikabinu Tiesiog kai ištisai per trevkę kokius 20 kartų darai-nu be ryšio. Paskausta ir riešai, ir nu...neįdomu. Juk jogos pratimų ir be to šuns bele kiek...
O dėl sveikatos stovėt ant galvos-dar labai diskutuotina. Jei aukštas spaudimas ar pvz Menjero sindromas, ar kraujagyslių ligos - gali sau pakenkti dar ir kaip
O dėl sveikatos stovėt ant galvos-dar labai diskutuotina. Jei aukštas spaudimas ar pvz Menjero sindromas, ar kraujagyslių ligos - gali sau pakenkti dar ir kaip
Siaip kai ateina visokios pavaduojancios, jos gi nezino koks jusu pasiekimas, lygis.. tai ir daro lengviausius pratimus.
Pas mus ir karta pavadavo , tai vaje vaje.. grynai laiko sugaisimas..
Siandien ir kazkaip lengva treniruote asirode issimaudau ir einu i lova paskaityt
Pas mus ir karta pavadavo , tai vaje vaje.. grynai laiko sugaisimas..
Siandien ir kazkaip lengva treniruote asirode issimaudau ir einu i lova paskaityt
jo...pavaduojančios pačios sau fainos Ketvirtadienį irgi tikriausiai bus joga ryte, nu fek, bet eisiu. Vis kažkoks judesys... O gal jau mūsų trenerė bus...
Blyn, kaip viskas brangsta...dyzelis už litrą per savaitę - 6ct...nu daug
Bet jau trečiadienis...vis šis tas. Nors savaitgalis atlėks ir pralėks...
Blyn, kaip viskas brangsta...dyzelis už litrą per savaitę - 6ct...nu daug
Bet jau trečiadienis...vis šis tas. Nors savaitgalis atlėks ir pralėks...
QUOTE(lututė @ 2022 02 07, 20:53)
menkas juokas...venom kojų tas stoviniavimas nėra labai gerai... Aš tai laukiu kito trečiadienio. Nežinau ką darysiu, tikriausiai nieko. Antradienį einu kirpyklon
Nelabai ten vienoje vietoje pastoviniuosi tokio dydzio galerijose. Mes gi gidai, ne apsauginiai ar stovintys prie konvwjerių.
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2022 02 08, 17:06)
Aaaa, pas mus ner tokios sventes
As jauna budama stovedavau. Dabar jau nepastoveciau
tai bent pasivaikštai tada
QUOTE(lututė @ 2022 02 09, 15:06)
tai bent pasivaikštai tada
Jei ne vaiksciojimas ir laisvas bendravimas su zmonemis, tai vargu ar isdirbciau tiek valandu ant kojų.