Sveikinimai!! Sakau, tu grynai kaip mano ssse Nemoku, neislaikysiu
Dalina diplomus, vieni gavo melynas knygutes, kiti zalias, ji gavo raudona, Sako galvojau siaip skirtingis spalvos O kad raudonu diplomu baige, tai tik atsivertus suprato
Taip ir tu
QUOTE(giega @ 2021 06 10, 20:55)
Dalina diplomus, vieni gavo melynas knygutes, kiti zalias, ji gavo raudona, Sako galvojau siaip skirtingis spalvos O kad raudonu diplomu baige, tai tik atsivertus suprato
Taip ir tu
Taip ir tu
nu bet pati pagalvok...konsultacijų nebuvo, grynas folkloras.Pristatymas - 10 min, o aš pasidariau 51 skaidrę 51, karlai Tai variau ekspromtu...
QUOTE(lututė @ 2021 06 10, 18:28)
tos trobos bus supuvę...perki pamatus, o pasitvarkyt 12000 tikrai neužteks, jei norėsi rimtai susitvarkyt.
Uf...išlaikiau.10.Blyn prapiesorius ablavukas, pasirodo ir rimta komisija buvo, ir rimtas gynimas...o aš nifiga nieko beveik nesiruošus žodžiu, tik rašto darbą padarius...Nu žo...praneslo... Dar visų įvertinimų nėra, bet kol kas šio semestro vidurkis 10
Uf...išlaikiau.10.Blyn prapiesorius ablavukas, pasirodo ir rimta komisija buvo, ir rimtas gynimas...o aš nifiga nieko beveik nesiruošus žodžiu, tik rašto darbą padarius...Nu žo...praneslo... Dar visų įvertinimų nėra, bet kol kas šio semestro vidurkis 10
Turint nama bet kokiu atveju ji reikia tvarkyti istisus metus be perstojo.
Jei pasakysi, kad islaikei 8-10, tai tada gausi pyzdi nuo manes uz amzinus verkslenimus, kad nieko nemoki
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2021 06 10, 18:55)
Taip ir tu
Taip ir tu
Va, va ir tu pastebejai tai
tai biškiuką savim abejoju, užtat ir tokios baimės
Mano grupiokė šiandien gimdo kai fainai, viską atsiskaitė, ir prašom - mergytė ateina į pasaulį
Mano grupiokė šiandien gimdo kai fainai, viską atsiskaitė, ir prašom - mergytė ateina į pasaulį
Nereikia savimi abejoti, uztenka, kad kiti abejoja
Na ką, vaziuoju antialergisku dazu pirkti ir perdazinesiu zaidimu kambari. Ot pinigus lupa. Bankė dažų - £56
Na ką, vaziuoju antialergisku dazu pirkti ir perdazinesiu zaidimu kambari. Ot pinigus lupa. Bankė dažų - £56
ajackau...56...nu normaliai čia.
O aš šiandien tingiu dirbt...stumu dūrą
O aš šiandien tingiu dirbt...stumu dūrą
Patingeti yra sveika
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 11, 15:01)
Patingeti yra sveika
gal ir nelabai, bet padarysiu pirmadienį daugiau, nei dabar imčiausi per prievartą.Tai ir skaitinėju skelbimus, naršau...bele tik. Laiką stumiu.
Labukas
Lygtai net nesisveikinau siandien Ryte pabudau anksciausiai, bet paskui sar uzmigau.. ir jau tik su zadintuvu atsikeliau Darbe ir kol persidejau visa kelia, praktiskai visiskai kitaip nei kad kompas sudejo
Po darbo dar i maistine, dar lempu uzsakytu i gardena paimt.. Dabar pavalgiau ir einu tases iskraustyt
Ryt planuoju prie juros Tik dar nenusprendziau i kuria puse
Lygtai net nesisveikinau siandien Ryte pabudau anksciausiai, bet paskui sar uzmigau.. ir jau tik su zadintuvu atsikeliau Darbe ir kol persidejau visa kelia, praktiskai visiskai kitaip nei kad kompas sudejo
Po darbo dar i maistine, dar lempu uzsakytu i gardena paimt.. Dabar pavalgiau ir einu tases iskraustyt
Ryt planuoju prie juros Tik dar nenusprendziau i kuria puse
koks skirtumas į kokią pusę, bile prie jūros
blyn, nėr ką veikt... reik miegot kiba eit...
blyn, nėr ką veikt... reik miegot kiba eit...
Nu biski yr Galima vaziuot 1,5h ir bus tik 19-20.. galima i kita puse pasiduot ir bus 24
Labukas
geriu kava ir ruosiuos pamazu link juros Kiek daiktuuuuu pasiimt reik.. Vaje vaje.. Ir saldytuva, kad maistas negestu ir sketi nuo saules, o kur dar visokie ranksluosciai, rubai, zaislai..
Vyrus paliksim namie dirbt, o as su drauge ir 3 vaikais pliazinsimes
nusprendem vaziuot biski arciau, kur silciau, bet cia jura tokia pelke Na bet paziurejau, kad kaip tik dabar zemiausias taskas, tai kai atvaziuosim, jura pareidines ir bus nors vaikams pasiturkst
geriu kava ir ruosiuos pamazu link juros Kiek daiktuuuuu pasiimt reik.. Vaje vaje.. Ir saldytuva, kad maistas negestu ir sketi nuo saules, o kur dar visokie ranksluosciai, rubai, zaislai..
Vyrus paliksim namie dirbt, o as su drauge ir 3 vaikais pliazinsimes
nusprendem vaziuot biski arciau, kur silciau, bet cia jura tokia pelke Na bet paziurejau, kad kaip tik dabar zemiausias taskas, tai kai atvaziuosim, jura pareidines ir bus nors vaikams pasiturkst