Labukas
Jo, ir mb vakar irko savo tomahaukus, sake labai pabrange..
Penktad, bet darbo nemazai.. kol kas dar jokiu planu, bet juk dar ne vakaras
a, šito net nesu pirkusi viena, kad brangu, antra-kepsninės reikia jam
blyn, dar ir darbe šalta...neprišildo niekaip kondiškė mūsų būdos...
blyn, dar ir darbe šalta...neprišildo niekaip kondiškė mūsų būdos...
Mums siemet elektra ir dujos pakils dar £1000, vyras apskaiciavo, aciu BREXIT verymač.
Tuoj I Anglija neapsimokes niekam migruoti
Man tai nuo ryt darbelis prasideda, gerai, kad iki 4 popiet iki pavasario atostogu, tai ne taip sunku bus pradeti dirbti.
Tuoj I Anglija neapsimokes niekam migruoti
Man tai nuo ryt darbelis prasideda, gerai, kad iki 4 popiet iki pavasario atostogu, tai ne taip sunku bus pradeti dirbti.
tai kažin, ar čia dėl BREXITo...visur kyla kainos, ėjau žalumynų PROMan pirkt - tai nu ir nafig. Labai jaučiasi... pabrango ir šildymas, ir elektra, ir dujos, viskas...tik alga vietoj stovi...
Į Angliją jau seniai nebeapsimoka migruoti, dar nuo tada, kai aš buvau atsivilkus. Jau tada reikėjo mąstyt, kad apsimokėtų tik tuo atveju, jei nusprendi pasilikt keliem metam...apskritai tai manau, kad man visgi geriausia aplinka gimtoji, jei kažkaip prasikapstai. Nes čia jaučiuosi laisva ir sava.
Žo, kiekvienam savo .Džiaugiuosi, kad ir fliansas nesugalvojo kažkur varyt, nors tada maniau, kad oj, perspektyva. Bent jau anūkai šnekės lietuviškai, ne kaip exo systros, kur nesusišneka... Žo, šūdą perspektyva, visai neblogai jai ir čia...ir jos draugė baigia doktorantūrą Škotijoj ir grįžta į LT...nes sakė jaučiasi blogai ten.
Aš tai jau noriu namo...kažkaip išsisunkiau per savaitę, o darbo dar galo nematyt...
Į Angliją jau seniai nebeapsimoka migruoti, dar nuo tada, kai aš buvau atsivilkus. Jau tada reikėjo mąstyt, kad apsimokėtų tik tuo atveju, jei nusprendi pasilikt keliem metam...apskritai tai manau, kad man visgi geriausia aplinka gimtoji, jei kažkaip prasikapstai. Nes čia jaučiuosi laisva ir sava.
Žo, kiekvienam savo .Džiaugiuosi, kad ir fliansas nesugalvojo kažkur varyt, nors tada maniau, kad oj, perspektyva. Bent jau anūkai šnekės lietuviškai, ne kaip exo systros, kur nesusišneka... Žo, šūdą perspektyva, visai neblogai jai ir čia...ir jos draugė baigia doktorantūrą Škotijoj ir grįžta į LT...nes sakė jaučiasi blogai ten.
Aš tai jau noriu namo...kažkaip išsisunkiau per savaitę, o darbo dar galo nematyt...
Nafik..vel benzo kainos pakilo. Turbut krizė bus sunki, bus kaput Anglijos didybei.
Ech...gerai, kad vysniu ir juoduju serpents trauktinukes prisidariau metams . Teks vis isgerti piadysiat, kad neburbeciau
Ech...gerai, kad vysniu ir juoduju serpents trauktinukes prisidariau metams . Teks vis isgerti piadysiat, kad neburbeciau
kuras ir čia kyla
O juodųjų serbentų trauktinukė-jėga...aš turiu dar laukinių trešnių su vyšniom, tai uošvienė sakė, ir mirdama gertų gėrėja...kaip paukščiukas ...dar turiu pasidarius a lia naminės "Dainavos" - visai neblogai gavosi bet kažkaip stiprių nesinori...
O juodųjų serbentų trauktinukė-jėga...aš turiu dar laukinių trešnių su vyšniom, tai uošvienė sakė, ir mirdama gertų gėrėja...kaip paukščiukas ...dar turiu pasidarius a lia naminės "Dainavos" - visai neblogai gavosi bet kažkaip stiprių nesinori...
labs iš ryto. Gyvų yr ?
Aš vsą savaitgalį švenčiau
Labukas
As ir svenciau sestad nuvarem pas draugus i sodyba;) kubilas pirtele zuvies diena
Sekmad is ryto lijo siaubingai, vejas.. paskui apstojo, susitvarkem ir namo varem
Siandien dar lovoj, bet jau kilsiu.. taremes sdrauge kur susitikt..
As ir svenciau sestad nuvarem pas draugus i sodyba;) kubilas pirtele zuvies diena
Sekmad is ryto lijo siaubingai, vejas.. paskui apstojo, susitvarkem ir namo varem
Siandien dar lovoj, bet jau kilsiu.. taremes sdrauge kur susitikt..
tiksliai, tau gi šiandien išeiginė, nu ...pavydžiu biškutį Burbanti darban šiandien išburbėjo O aš taip tingiu, kad šakės...randu N priežasčių nedirbt
Sustate grafika, idejo dirbt 5d. Vadinas ir sestad.. o as tingiu dirbt sestad dar pirmadieni duotu, butu ok, bet sestad nenoriu.. tai prasiau, kad man 4d duotu lygtai sutiko ;)
Lidle apsipirkau, einu biski namys apsimetysiu ir varau i kavine
Lidle apsipirkau, einu biski namys apsimetysiu ir varau i kavine
tau gerai...nu aš susigalvojau nuvežt grupiokei knygą perpiet Biškį prasivėdinsiu Įsidėjau pietums sriubos, suvalgiau ir galvoju, kad ko gero pasenusi buvo... lauksiu rezultato
Sulaukei rezultato
As su sm drauge paplepejau. Paskui dar apsipirkau robotas isplove grindis as sriuba isviriau dabar rubus bandau atrusiuot ;)
I gyma neisiu, nebegavau vietos i klases ..
As su sm drauge paplepejau. Paskui dar apsipirkau robotas isplove grindis as sriuba isviriau dabar rubus bandau atrusiuot ;)
I gyma neisiu, nebegavau vietos i klases ..