Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

Labukas

Jo, ir mb vakar irko savo tomahaukus, sake labai pabrange..

Penktad, bet darbo nemazai.. kol kas dar jokiu planu, bet juk dar ne vakaras smile.gif
Atsakyti
a, šito net nesu pirkusi rolleyes.gif viena, kad brangu, antra-kepsninės reikia jam biggrin.gif
blyn, dar ir darbe šalta...neprišildo niekaip kondiškė mūsų būdos... unsure.gif
Atsakyti
Mums siemet elektra ir dujos pakils dar £1000, vyras apskaiciavo, aciu BREXIT verymač.

Tuoj I Anglija neapsimokes niekam migruoti biggrin.gif

Man tai nuo ryt darbelis prasideda, gerai, kad iki 4 popiet iki pavasario atostogu, tai ne taip sunku bus pradeti dirbti.

Atsakyti
tai kažin, ar čia dėl BREXITo...visur kyla kainos, ėjau žalumynų PROMan pirkt - tai nu ir nafig. Labai jaučiasi... blink.gif pabrango ir šildymas, ir elektra, ir dujos, viskas...tik alga vietoj stovi... blink.gif
Į Angliją jau seniai nebeapsimoka migruoti, dar nuo tada, kai aš buvau atsivilkus. Jau tada reikėjo mąstyt, kad apsimokėtų tik tuo atveju, jei nusprendi pasilikt keliem metam...apskritai tai manau, kad man visgi geriausia aplinka gimtoji, jei kažkaip prasikapstai. Nes čia jaučiuosi laisva ir sava.
Žo, kiekvienam savo rolleyes.gif .Džiaugiuosi, kad ir fliansas nesugalvojo kažkur varyt, nors tada maniau, kad oj, perspektyva. Bent jau anūkai šnekės lietuviškai, ne kaip exo systros, kur nesusišneka... unsure.gif Žo, šūdą perspektyva, visai neblogai jai ir čia...ir jos draugė baigia doktorantūrą Škotijoj ir grįžta į LT...nes sakė jaučiasi blogai ten.
Aš tai jau noriu namo...kažkaip išsisunkiau per savaitę, o darbo dar galo nematyt... tongue.gif
Atsakyti
Nafik..vel benzo kainos pakilo. Turbut krizė bus sunki, bus kaput Anglijos didybei.

Ech...gerai, kad vysniu ir juoduju serpents trauktinukes prisidariau metams biggrin.gif biggrin.gif . Teks vis isgerti piadysiat, kad neburbeciau biggrin.gif
Atsakyti
kuras ir čia kyla unsure.gif
O juodųjų serbentų trauktinukė-jėga...aš turiu dar laukinių trešnių su vyšniom, tai uošvienė sakė, ir mirdama gertų lotuliukas.gif gėrėja...kaip paukščiukas biggrin.gif ...dar turiu pasidarius a lia naminės "Dainavos" - visai neblogai gavosi biggrin.gif bet kažkaip stiprių nesinori... ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
labs iš ryto. Gyvų yr ? biggrin.gif
Aš vsą savaitgalį švenčiau biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

As ir svenciau smile.gif sestad nuvarem pas draugus i sodyba;) kubilas pirtele smile.gif zuvies diena smile.gif
Sekmad is ryto lijo siaubingai, vejas.. paskui apstojo, susitvarkem ir namo varem smile.gif
Siandien dar lovoj, bet jau kilsiu.. taremes sdrauge kur susitikt..
Atsakyti
tiksliai, tau gi šiandien išeiginė, nu ...pavydžiu biškutį biggrin.gif Burbanti darban šiandien išburbėjo biggrin.gif O aš taip tingiu, kad šakės...randu N priežasčių nedirbt tongue.gif
Atsakyti
Sustate grafika, idejo dirbt 5d. Vadinas ir sestad.. o as tingiu dirbt sestad smile.gif dar pirmadieni duotu, butu ok, bet sestad nenoriu.. tai prasiau, kad man 4d duotu smile.gif lygtai sutiko ;)

Lidle apsipirkau, einu biski namys apsimetysiu ir varau i kavine smile.gif
Atsakyti
tau gerai...nu aš susigalvojau nuvežt grupiokei knygą perpiet biggrin.gif Biškį prasivėdinsiu biggrin.gif Įsidėjau pietums sriubos, suvalgiau ir galvoju, kad ko gero pasenusi buvo... rolleyes.gif lauksiu rezultato tongue.gif
Atsakyti
Sulaukei rezultato smile.gif
As su sm drauge paplepejau. Paskui dar apsipirkau smile.gif robotas isplove grindis smile.gif as sriuba isviriau smile.gif dabar rubus bandau atrusiuot ;)
I gyma neisiu, nebegavau vietos i klases ..
Atsakyti