Labukas
Atsikeliau anksciau zadintuvo, va jau ir kava baigineju, o jis tik dabar suskambo 🙂 turiu gera h laiko, anksciau neapsimoka vaziuot i darba
O cia viskas nuo taves ar ir kitos atsines? Grazu tie vieno kasnio, bet man per daug laiko gaila gamint Ukiskai desros papjaustyciau
nu tai jei mane pasveikino ir aš darau pasėdėjimą-tai nuo manęs, prie ko kiti
Tai tas gaminimas, tai tik sudėt...šaukšteliai ir krepšeliai taigi gatavi O išsikept tik kruasanus ir bulvinius lizdelius silkei
Bliam, darbe neprišyla patalpa iki normalios šilumos...reik liemenę vilktis...
Tai tas gaminimas, tai tik sudėt...šaukšteliai ir krepšeliai taigi gatavi O išsikept tik kruasanus ir bulvinius lizdelius silkei
Bliam, darbe neprišyla patalpa iki normalios šilumos...reik liemenę vilktis...
Labs ryts
atsitysu kavos , turbūt vėl gersiu viena
Po sportklubio kojeles skauda, oi skauda Įtariu, rytoj bus dar geriau Blyn, pamiršau lašišą ištraukt iš kameros, kad pasūdyt Višta blyn...bet kita vertus, jin gana greit pasisūdo, tai gal nieko tokio
Vėl gavau exui skirtą siuntinuką į pašto dėžutę...blyn, negi sunku savo adresą užrašyt ...parašiau, kad gavau - nu tai tipo turėjo būt su DPD - tai taip ir nesupratau, ar čia būtų budėjęs prie namo, ar čia kaip
Labukas
O kur jis dabar gyvena? Nusipirko ka?
Lasisa ir atsyla greit ;) as vakar pasisudziau, siandien i darba nesuos ;)
Man srando puse skauda, jau kokia sav.. ar cia perpute ar patempiau.. jokie tepalai nepadeda..
Man srando puse skauda, jau kokia sav.. ar cia perpute ar patempiau.. jokie tepalai nepadeda..
QUOTE(giega @ 2022 02 03, 10:59)
Labukas
neturiu supratimo. Manau, kad nenusipirko, nes kol pūtėsi ir pezėjo mol, kad nekilnojamo turto agentūros dyrekas beveik jo draugelis, NT pabrango, ir abejoju, ar už turimą sumą sugebės įkąsti kažką padoresnio. Žodžiu, puikybė žmogui daug kur kiša koją. Dar jei gyvena toliau laisvai ir nežabojamai, apsiklojęs buteliais - nu tai toki "pomėgiai" stipriai kainuoja, kažin, ar neištaškė dalies pinigų...
Gal nugulėjai ? Aš po Šiluvos porą dienų perkreiptu kaklu vaikščiojau, nes miegot buvo nepatogu - pagalvės sintetinės, pasidedi kaip plytą po galva...
Jej, šiandien kito kurso paskaita, vos spėsiu iš darbo grįžt, kad pasijungt...
Ir aisku tu kalciausia, kad jis nieko nenusiperka
Del sprando, nu nugulejimas greiciau praeina..bjauriausia, kad tie tepalai smirdantys, o nieko nepadeda..
As jau po darbu. Mazoji taip koseja, koronos nera, bet buvo pas gyd, prirsdr visokiu vaistu, inhaliatoriu.. visa sav nejo i darzeli..
Einu virt sriubos kaip cia isvirt mazesni kieki
QUOTE(giega @ 2022 02 03, 18:31)
Ir aisku tu kalciausia, kad jis nieko nenusiperka
Del sprando, nu nugulejimas greiciau praeina..bjauriausia, kad tie tepalai smirdantys, o nieko nepadeda..
As jau po darbu. Mazoji taip koseja, koronos nera, bet buvo pas gyd, prirsdr visokiu vaistu, inhaliatoriu.. visa sav nejo i darzeli..
nu tai kas daugiau...beveik girdžiu, kad mamai skundžiasi, jog JIS uždirbo gerą butą, o aš va atėmiau Ai, eina ant trijų raidžių, man dabar gerai gyvenasi, veiklų daugiau, nei galiu apžioti Ir niekas nesityčioja...juk pastoviai bet kokia veikla buvo pašiepiama...pradėjau lankyt sporto klubą - nu tai su kreiva šypsenėle "spooortininkė", važiavau prieš kelis metus į tą pačią Šiluvą " neaišku, kur čia valkiojais"... Žodž, nupurto.
Tai dirbi virėja ir slaugytoja ? Sriubos ir aš nemoku mažai išvirt, bet ir nesiskundžiu - maistui esu nereikli, tai kad būna keliom dienom valgyt - tiktai pliusas
Pasitrink kamparo spiritu, labai gerai. Arba degtine. Biškį smirda, bet praeis...greičiausiai perpūtė.
Nenotiu daug isvirt, nes planuojam pas draugus islekt, tai nespesim suvalgyt.. o mest maista man labai gaila..
Na bet siandien, ryt, dar vaikai, gal suvalgysim
Na bet siandien, ryt, dar vaikai, gal suvalgysim
taigi jūsų nemaža chebra, vistiek kažkas suvalgys
Ką tik išklausiau naują paskaitą, smegeniaunė vėl prisikrovė milijonu dalykų Buvo įdomu, bet kiek pavargau, einu galvos plaut. Kažko baisiai pradėjo plaukai riebaluotis
Ką tik išklausiau naują paskaitą, smegeniaunė vėl prisikrovė milijonu dalykų Buvo įdomu, bet kiek pavargau, einu galvos plaut. Kažko baisiai pradėjo plaukai riebaluotis
‼ NEMOKAMA ‼ ONLINE ‼ PASKAITA ‼
Individuali veikla pagal pažymą ar verslo liudijimą ką privalu žinoti?
2022.02.09 19:00
Registracijos nuoroda https://docs.google....orm?usp=sf_link
Vietų skaičius ribotas!
Darbas su individualia veikla pagal pažymą ar verslo liudijimą svajonė ir beribės darbo užmokesčio galimybės ar pasitikėjimą atbaidanti veikla be garantuotų pajamų?
Analizuosime informaciją, kurią privalo žinoti kiekvienas dirbantis/svarstantis pradėti darbą su individualia veikla pagal pažymą arba verslo liudijimą.
Online seminare kalbėsime šiomis temomis:
Kokius kontrolinius klausimus sau užduoti, kad teisingai pasirinkčiau veiklos legalizavimo būdą?
Individualios veiklos pagal pažymą ar verslo liudijimą skirtumai.
Mokesčių skaičiavimo pavyzdžiai;
Kokiomis lengvatomis gali naudotis savarankiškai dirbantys asmenys?
Motinystės ir ligos socialinių draudimų ypatumai;
Darbo stažo skaičiavimas dirbant savarankiškai;
GPM lengvata: kaip teisingai ja naudotis?
Patarimai į ką atkreipti dėmesį priimant sprendimą?
Kiekvieno dalyvio, renginio pabaigoje laukia asmeninė dovana!
Individuali veikla pagal pažymą ar verslo liudijimą ką privalu žinoti?
2022.02.09 19:00
Registracijos nuoroda https://docs.google....orm?usp=sf_link
Vietų skaičius ribotas!
Darbas su individualia veikla pagal pažymą ar verslo liudijimą svajonė ir beribės darbo užmokesčio galimybės ar pasitikėjimą atbaidanti veikla be garantuotų pajamų?
Analizuosime informaciją, kurią privalo žinoti kiekvienas dirbantis/svarstantis pradėti darbą su individualia veikla pagal pažymą arba verslo liudijimą.
Online seminare kalbėsime šiomis temomis:
Kokius kontrolinius klausimus sau užduoti, kad teisingai pasirinkčiau veiklos legalizavimo būdą?
Individualios veiklos pagal pažymą ar verslo liudijimą skirtumai.
Mokesčių skaičiavimo pavyzdžiai;
Kokiomis lengvatomis gali naudotis savarankiškai dirbantys asmenys?
Motinystės ir ligos socialinių draudimų ypatumai;
Darbo stažo skaičiavimas dirbant savarankiškai;
GPM lengvata: kaip teisingai ja naudotis?
Patarimai į ką atkreipti dėmesį priimant sprendimą?
Kiekvieno dalyvio, renginio pabaigoje laukia asmeninė dovana!
Jap. Ačiū, bet nejamam
Labs iš ryto.
Kavą jau išlakiau, o jau tingiu...penktadienis. Darbo virš galvos, kava nepažadino. Ryte buvau LIDLe visokių smulkmenų - ajetau, kaip viskas pabrangę gal ir centais , bet kai susidėjo - tikrai daugiau kokią desėtką eurų
Dar spėjau laiptinę išsikuopt prieš darbą...
Bet galvoju-bepiga, kas netoli Lenkijos sienos gyvena-gali nuvaryt ir kuro, ir maisto užsipilt...galiu aišku ir aš , bet vienai gyvenant nelabai apsimoka pirktis urmu viską...
Ką giega šiandien? Baliavot ?
Aš tai tortą darysiu - tiksliau darysiu ryt, bet šiandien biskvitą reik išsikept