Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

QUOTE(-burbanti- @ 2022 01 25, 18:48)
Sugalvojau mamą pasveikimti per LRT sveikinimu koncertą gimimo dienos proga...€130. Maty šunes su ta kaina, bet kai paklausiau siūlomų daininykų dainuškes, tai vos neqpsiverkiau. Ir tu dainu pasirinkimas toks mizernas. Kaip jie renka tuos daininykus tokiai laidai? Teks rinktis is to, kas yra. Siaubas.

nu tai ten tokia diedukinė muzika biggrin.gif nu gal tavo mama roko neklauso tongue.gif a jau bus pasikėlus tavo mamka, įsivaizduoju mirksiukas.gif
a, beje aš roko klausausi važiuodama...labai nieko - nuo klasikinio iki metalo tongue.gif tingėjau radijo stočių ieškot, tai pasitaikė pirma-nu ir gerai smile.gif
laukiu nelabai įdomios paskaitos per zoomą...nu bet pradėjau ciklą klausyt, noriu pabaigt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 01 25, 17:54)
nu tai ten tokia diedukinė muzika  biggrin.gif nu gal tavo mama roko neklauso  tongue.gif  a jau bus pasikėlus tavo mamka, įsivaizduoju  mirksiukas.gif
a, beje aš roko klausausi važiuodama...labai nieko - nuo klasikinio iki metalo  tongue.gif tingėjau radijo stočių ieškot, tai pasitaikė pirma-nu ir gerai smile.gif
laukiu nelabai įdomios paskaitos per zoomą...nu bet pradėjau ciklą klausyt, noriu pabaigt  rolleyes.gif

Galvojau parinksiu jos mylimą Radžį biggrin.gif nėra, rapūga biggrin.gif visokios kaimo kapelos ir daininykės drebanciais balseliais, nepataikanciais I natas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 01 25, 19:12)
Galvojau parinksiu jos mylimą Radžį  biggrin.gif  nėra, rapūga  biggrin.gif visokios kaimo kapelos ir daininykės drebanciais balseliais, nepataikanciais I natas  biggrin.gif

lotuliukas.gif nu gal paprašyt galima biggrin.gif O per BTV netransliuoja sveikinimų? Ar tik per LTV?
Uuoj, su tais pataikymais - nepataikymais tongue.gif Pas mus bažnyčion užsakė vargonus su Kiolno Katedros garsu (pasirodo, šiais laikais įmanoma)...bet bet bet... tarpinė tarp kėdės ir vargonų ryte būna tiesiog klaiki...negana, kad nusigroja pro šoną , bet dar ir nusibliauna...kai užstaugs kada - atrodo iš suolo išlėksi... biggrin.gif Lygis ...nu panašiai kaip trečiokės be klausos blink.gif
Tai džiaugiuosi, kai jos nebūna tongue.gif
Atsakyti
Kazkada senai senai, dar LT gyvenom , mociutei buvom uzsake sveikinima per tv smile.gif bet ten kol suvardima ka sveikina, nuo ko … Ai, getiau husaras su gelem i namus smile.gif
Mane mb per radija su 20 gimtadieniu sveikino smile.gif dar net nevede buvom smile.gif

Atsakyti
nu jo...ten kol suskaito litaniją, tai ir užmigt galima rolleyes.gif Gal tiksliai - gėlių puokštė apčiuopiamiau biggrin.gif
blyn, kiek darbo...o kaip tingiu...dar visi su savo užgaidom... blink.gif
einu dar paštą pažiūrėsiu ir įsikinkysiu tada jau...
O slidu šiandien, nafig... unsure.gif
Atsakyti
Labukas

Pas mane 117 stopu, normaliai.. tik tie laikiniai nervina, ratais per juos sukineji..
Ir baigima velai rodo.. na bet niekur neskubu smile.gif tik mazaja 17h j sokius smile.gif
Atsakyti
tai tau tas 117 tai nedaug biggrin.gif
blyn, kai tik išsitrauki pavalgyt, būtinai kažkas turi atsivilkt... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 01 25, 18:59)
Kazkada senai senai, dar LT gyvenom , mociutei buvom uzsake sveikinima per tv smile.gif bet ten kol suvardima ka sveikina, nuo ko … Ai, getiau husaras su gelem i namus smile.gif
Mane mb per radija su 20 gimtadieniu sveikino smile.gif dar net nevede buvom smile.gif

Buvo jau geliu pristatymas. Reikia kazko naujo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2022 01 26, 08:35)
nu jo...ten kol suskaito litaniją, tai ir užmigt galima  rolleyes.gif Gal tiksliai - gėlių puokštė apčiuopiamiau  biggrin.gif
blyn, kiek darbo...o kaip tingiu...dar visi su savo užgaidom... blink.gif
einu dar paštą pažiūrėsiu ir įsikinkysiu tada jau...
O slidu šiandien, nafig...  unsure.gif

Man irgi jau baiginejasi atostogos. Vasario 5 jau I darba rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 01 26, 14:31)
Buvo jau geliu pristatymas. Reikia kazko naujo  biggrin.gif
Papildyta:

Man irgi jau baiginejasi atostogos. Vasario 5 jau I darba  rolleyes.gif

Radzi su gelem smile.gif

Taip anksti atsidarot? Ar visada vasari?

Kokia ta mano marti ziopla.. negana, kad vakar uzklausiau- kur sokiu apranga.. ta tik akis uspute, nezino.. nu ok, siandien rado.. jau kaii ir reik vaziuot, nera ju.. vel skambinu - kur jus? Kavinej su drauge sedi.. nu ok, kavine pakeliui, uzvaziuoju paimt, ta tik vaika j masina, oati liko.. nu irgi ne problema smile.gif bet jai nurengiau striuke, vaikas nesukuotas, net gumytes neturi, pas kitas mamas skilinaus.. batuku irgi neturi, pamirso paduot..

Kitoj sakej beibiu ala kreisinis.. nu vaikiukai max 2m smile.gif ir vis koks pabega pro ataras duris smile.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif nu kieta martelė ... biškį atsipūtus, kai žino, kad močiutė pasirūpins biggrin.gif
jetau, šiandien nusilaksčiau darbe visiškai...su dvejais klientais atrodo veltui laiką gaišau, bet šiaip buvo tai paskaičiuot, tai paausį pakasyt, nu žo... blink.gif pavargau tongue.gif
Kepu biskvitus tortukams, penktadienį eisim švęst pas grupiokę biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

Katinas gailiai miauksi, valgyt praso, o negalima.. ves kastruot siandien.Vakar is drauges narva pasiskolinau smile.gif Savo kazkada kitai draugei daviau isvezt katinus i sodyba, taip ir liko ten smile.gif

Vakar atejo suknele:) nu grazi, bet jau tokia vestuvine smile.gif nors ir neilga…siusiu atgal smile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas merginos 4u.gif
iš trevkės tiesiai darban biggrin.gif Rytdienai pasiėmiau vieną neapmokamą laisvą dieną - kaip ne kaip diplomų teikimas ir skubėt niekur nenoriu rolleyes.gif
Vakar parėjo siuntinys - iš pradžių pasimatavau striukę ir susinervinau, bet kai pasimatavau antrą kartą - nugi visai nieko. Negrąžinsiu biggrin.gif O megztinis ir palaidinė - kai nulieti.
Žo, esu visiškai patenkinta internetine prekyba - nei tau po pardes zyliot, nei grūstis, nei laiko gaišt - kompą paspaudinėjai, pasiėmei iš paštomato sau tinkamu laiku ir vualia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2022 01 27, 10:39)
Labukas

Katinas gailiai miauksi, valgyt praso, o negalima.. ves kastruot siandien.Vakar is drauges narva pasiskolinau smile.gif  Savo kazkada kitai draugei daviau isvezt katinus i sodyba, taip ir liko ten smile.gif

Vakar atejo suknele:) nu grazi, bet jau tokia vestuvine smile.gif nors ir neilga…siusiu  atgal smile.gif

O, nabagas tongue.gif
Nu bet su tokiais apsileidimais grąžinant svetimą daiktą-tai nervina...aš kolegei irgi knygą paskolinau - tai jau treti metai "neša" atgal...daugiau jokių skolinimų sakiau. O ypač knygų. rolleyes.gif

parodyk biggrin.gif
Atsakyti