Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

QUOTE(-burbanti- @ 2022 01 12, 17:33)
Tai vis sportuojat?
Oi, as tai pasiilgau paraityti ka nors.

O, sveika sugrįžus wub.gif
paraitysi, pralauk momentą ir paraitysi biggrin.gif
Mergos dėl gynimų peršikę, man tai kol kas dar nebaisu biggrin.gif Dar sugalvojau, kad man reik užsirašyt į Dailės Akademijos kursus, ką tikriausiai ir padarysiu rolleyes.gif
Atsakyti
Marti nevairuoja, o ta sokiu mokyklele kaip if netoli namu, su masina 10 min, bet peskom toli, o ir autikus net 3 pakeist reiktu..
Be to - lietuviska gi smile.gif
Salia kitoj salej krepsinio treniruote, vaikai iki 2 metu, visai pypliukai smile.gif

Burbanti, tu pasveik normaliai, spesi priraitysi ;)
Atsakyti
O mano abu fliansai Covid pasigavo kažkur... nuo šeštadienio serga... pas žentą tempa jau krito, o fliansas dar vargsta unsure.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

labas rytas 4u.gif
kaip gyvos?
aš po trevkės, blyn kaip džiaugiuosi, kad grįžo trenerė...visai kitas sportas ir kitas jausmas wub.gif Šiandien darėm su lazdom, baisiai lengva nebuvo rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas

Sveikatos tavo fliancam 🎈

Ryte as nepajrgi eit i sportus smile.gif eisiu vakare.. bet manndar viska skauda po pirmad antrad treniruociu.. gaunas didelis tarpas- penktad nieko gero is klasiu, sestad sekmad irgi.. tai einu pirmad antrad ir ketvirtad..
Atsakyti
aš vakare dažnai laiko neturiu...nespėju į norimas arba kažkuo kitu užsiimu, tai tenka varyt ryte. Dar nuslinkau į soliariumą, šonus pasikepinau...nu lašiniai dėl to neaptirpo tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas, karkušos biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

nors ir neišeis gulinėti, bet vistiek faina biggrin.gif O vėjas, ojej blink.gif
Atsakyti
Labukas

Labai mazai darbo, tai dave laisvadieni ;) Kaip ir faina, bet kai atl gauni- nelabai smile.gif man idealu 4d dirbt.. 3 biski mazoka..

Ta proga nuvesiu sb. Tiksliau oarveziu smile.gif priduoda savo darbine masina i servisa, as ji parvesiu namo, kad su namine isvaziuotj i darba smile.gif

Kaip nervina ta sm, amzilaikas nusimusa.. grynai kas men turi pakeist.. ir kas svarbiausia turi du x keist, nes jei pereini i kira laiko juosta, vel neteisingai rodo. Turi padaryt kaip buvo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 14 sausio 2022 - 09:28
jo, galėtų būt daugiau laisvų bet pinigai tie patys biggrin.gif
Jej, kas čia darosi...prie vėtros dar ir lietus prisidėjo, tiksliau liūtis, tamsu kai šiknoj... blink.gif
O vat fliansas mano bilieto ir neėmė, nes pasirodo, kai gera alga, baisiai daug nuskaičiuoja, gauni gal 30 proc nuo algos blink.gif tai kadangi neblogai jaučiasi, tai dirba iš namų rolleyes.gif
Atsakyti
Jooo, kai mokescius, tai greit pasiima, kai sumoket biuleteni, tai kapeikas isdrebina..tikrai neapsimoka imt, yoac jei gali is namu dirbt.

Nu greiciau isvestu mazaja i darzeli, galeciau ramiai tvarkytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 01 14, 12:27)
Jooo, kai mokescius, tai greit pasiima, kai sumoket biuleteni, tai kapeikas isdrebina..tikrai neapsimoka imt, yoac jei gali is namu dirbt.

Nu greiciau isvestu mazaja i darzeli, galeciau ramiai tvarkytis smile.gif

nu...kai alga didelė, tai įsivaizduok, kiek mokesčių sumoka blink.gif
O kodėl mažoji namie? Per maža daržui ? biggrin.gif Kažkaip susimalė man viskas, nebeatsirenku, ar vedei kada, ar dar nevedei tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 01 14, 08:32)
nu...kai alga didelė, tai įsivaizduok, kiek mokesčių sumoka  blink.gif
O kodėl mažoji namie? Per maža daržui ?  biggrin.gif Kažkaip susimalė man viskas, nebeatsirenku, ar vedei kada, ar dar nevedei  tongue.gif

Muo 9 ryto darzelis smile.gif tuoj jau iseis smile.gif atsibodo multikai smile.gif o visumoj jau virs metu eina smile.gif
15h man pasiimt, nez siandien ir marti dirba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 14 sausio 2022 - 10:39