O, sveika sugrįžus
paraitysi, pralauk momentą ir paraitysi
Mergos dėl gynimų peršikę, man tai kol kas dar nebaisu Dar sugalvojau, kad man reik užsirašyt į Dailės Akademijos kursus, ką tikriausiai ir padarysiu
Marti nevairuoja, o ta sokiu mokyklele kaip if netoli namu, su masina 10 min, bet peskom toli, o ir autikus net 3 pakeist reiktu.. Be to - lietuviska gi Salia kitoj salej krepsinio treniruote, vaikai iki 2 metu, visai pypliukai
Burbanti, tu pasveik normaliai, spesi priraitysi ;)
labas rytas kaip gyvos? aš po trevkės, blyn kaip džiaugiuosi, kad grįžo trenerė...visai kitas sportas ir kitas jausmas Šiandien darėm su lazdom, baisiai lengva nebuvo
Ryte as nepajrgi eit i sportus eisiu vakare.. bet manndar viska skauda po pirmad antrad treniruociu.. gaunas didelis tarpas- penktad nieko gero is klasiu, sestad sekmad irgi.. tai einu pirmad antrad ir ketvirtad..
aš vakare dažnai laiko neturiu...nespėju į norimas arba kažkuo kitu užsiimu, tai tenka varyt ryte. Dar nuslinkau į soliariumą, šonus pasikepinau...nu lašiniai dėl to neaptirpo
Labai mazai darbo, tai dave laisvadieni ;) Kaip ir faina, bet kai atl gauni- nelabai man idealu 4d dirbt.. 3 biski mazoka..
Ta proga nuvesiu sb. Tiksliau oarveziu priduoda savo darbine masina i servisa, as ji parvesiu namo, kad su namine isvaziuotj i darba
Kaip nervina ta sm, amzilaikas nusimusa.. grynai kas men turi pakeist.. ir kas svarbiausia turi du x keist, nes jei pereini i kira laiko juosta, vel neteisingai rodo. Turi padaryt kaip buvo..
jo, galėtų būt daugiau laisvų bet pinigai tie patys Jej, kas čia darosi...prie vėtros dar ir lietus prisidėjo, tiksliau liūtis, tamsu kai šiknoj... O vat fliansas mano bilieto ir neėmė, nes pasirodo, kai gera alga, baisiai daug nuskaičiuoja, gauni gal 30 proc nuo algos tai kadangi neblogai jaučiasi, tai dirba iš namų
nu...kai alga didelė, tai įsivaizduok, kiek mokesčių sumoka
O kodėl mažoji namie? Per maža daržui ? Kažkaip susimalė man viskas, nebeatsirenku, ar vedei kada, ar dar nevedei
nu...kai alga didelė, tai įsivaizduok, kiek mokesčių sumoka
O kodėl mažoji namie? Per maža daržui ? Kažkaip susimalė man viskas, nebeatsirenku, ar vedei kada, ar dar nevedei