Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

uoj, prajuokinai...manęs tai taip neveikia biggrin.gif Nors kur kažkada buvo fliansas padovanojus abonementą į Impuls baseiną-nu tai jis gilokas...jau pradžioj iki pečių...
blyn, kaip keista, kai laiko kažkiek yra...įpratau art-art-art, o dabar-nebereikia.
Reik tik kalbą pasirepetuot, pasiskaityt dar ir permąstyt, kur čia mane gali ko klaust ir bandyt sumaut rolleyes.gif
Dar skaidrėse klaidą radau... tongue.gif
Atsakyti
Labukas

Dadejo man kito postcodo ir dar tokio, kuris net ne salia.. parasiau jau menedzeriui, taiso..

Atsakyti
Nu norėjo, kad prasivažinėtum kita kryptim biggrin.gif
O mūsų trenerė grįžo pagaliau iš atostogų...ajomajo, kaip sunku blink.gif drebėjo kojytės rankytės po visų jogos pasigulinėjimų ir 15 kartų šuns pozų...
Išgėriau kavytę, darbo bele kiek, o kaip tingisi dirbt... tongue.gif
Atsakyti
Tai kad suns poza kaip ir atsipalaidavimui yra smile.gif
Butu kur saia tie adresai, tai nieko nesakyciau, o dabar nu rimtai nepakeliui, tik mylias sukt.. geriau maziau ir anksti namo smile.gif tieka kad veluosim is depo.. mums vairuotojams daug visokiu apribojimu, o depo darbininkai atsipalaidave..
Atsakyti
Šuns poza, do šuns poza...man po tokios jogos tai skauda riešus ir nugarą rolleyes.gif Prieš kelis metus kita jogos trenerė tiek visokių pratimų rodė, o tas šuo gal koki 5 kartai per visą treniruotę, ne taip kaip pas šitą rolleyes.gif
tai ačiūD, grįžo mūsų trenerė, prasidės normalios trevkės ax.gif
Atsakyti
Pas mus kas koki 2-3 pratima ta suns poza.. nu ja kaip pailset naudoja smile.gif be to nugarai ji kaip tik.. nebent pas jus kitokua ta suns poza smile.gif kampu taip stovi- ir rankos ant zemes ir pedospilnai , nei kojos nei rankos nesulenktos..

Anjsti grizau smile.gif patinka man taip smile.gif tik kai atl gauni- mazoka biski smile.gif

Isviriau kopustu sriubos su rukytais sonkauliais smile.gif

18h eisiu i gyma, siandien dar intensyvesne treniruote nei vakar smile.gif siandien bus 1min darai koki pratima, tada 20 sek pertraukele, kad pereitum prie kito pratimo. Ir tu pratimu bus 10 smile.gif pvz sokinet per virvute, atsilenkimai, atsispaudimai ir tt.. ir taip bus 2-3ratai, priklaudomai kaip greit judes kiti smile.gif
Atsakyti
negerai ji tai nugarai, nes raumenų visiškai nestiprina, o atpalaiduoja...po vakar trevkės bent juosmenį jaučiu rolleyes.gif kad yr raumenų biggrin.gif
O aš viriau tavo "mėgstamą" sriubą su rūkyta dešra ir kauliukais lotuliukas.gif
Vakar dar dalyvavau tokioj paskaitoj per zoomą...čiut neužmigau.Jau taip neįdomiai pasakojo...lektorė žinoma, tipo kieta, nu bet pasako žodį ir tyli 3 sekundes...mane žiauriai užknisa tas flegmatiškumas, o dar kai informacija yra beveik visa žinoma unsure.gif
Atsakyti
Labukas

Vakar vienas is pratimu buvo is tos suns pozos pereit i kobros smile.gif siandien kojytes nesilanksto smile.gif

As is esmes viska greit darau, tai flegmos mane erzina smile.gif turim viena toki draugeli, na jis ne flegma, bet net nezinau kaip pavadint.. sakykim varom kur visi kartu.. jis kaip ir pirmas susiruosia, musu laukua.. ok, visi gatavi einam pro duris, tada jis prisimena, kad kazka pamirso, dar i tulika uzsimano, dar nysprendzia, kad reiktu persirengt… tada mes visi stovim ir jo laukiam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 01 12, 11:34)
turim viena toki draugeli, na jis ne flegma, bet net nezinau kaip pavadint.. sakykim varom kur visi kartu.. jis kaip ir pirmas susiruosia, musu laukua.. ok, visi gatavi einam pro duris, tada jis prisimena, kad kazka pamirso, dar i tulika uzsimano, dar nysprendzia, kad reiktu persirengt… tada mes visi stovim ir jo laukiam smile.gif

Ojergau...pripločiau blink.gif jei turi laiko bbž kiek, tai pamyžt tikrai yra kada, o rengeliotis nu nafig... rolleyes.gif
Ryt irgi trevkėn eisiu...kai trenerė grįžo, bent jaučiu malonumą rolleyes.gif šiandien dar varau ALFON, prižiūrėt jaunimo biggrin.gif Tai reikalų yra. Dar parašiau užklausimą dėl tapybos kursų , būtų įdomu biggrin.gif
Atsakyti
As siandien vesiu mazaja i sokius smile.gif kazkada 2m nuvezem, tai kol vaikai soka, ji ant kaklo kabo, vaikai issiskirsto, ta soka smile.gif bet dabar didesne, ir i darzeli eina, ioratus i kitus vaikus.. gal geriau seksim smile.gif

Truksta 30.. ryskiai deze su telefais, jiatskirai atvaziuoja.. ir mano amziais paskutine…
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 12 sausio 2022 - 11:20
QUOTE(giega @ 2022 01 12, 13:19)
As siandien vesiu mazaja i sokius smile.gif kazkada 2m nuvezem, tai kol vaikai soka, ji ant kaklo kabo, vaikai issiskirsto, ta soka smile.gif bet dabar didesne, ir i darzeli eina, ioratus i kitus vaikus.. gal geriau seksim smile.gif

Truksta 30.. ryskiai deze su telefais, jiatskirai atvaziuoja.. ir mano amziais paskutine…

nu bet ką tu, kaip greit vaikai auga...gi tik kūdikiukas buvo, o dabar - šokiai...tau žėk kokios atsakingos pareigos uždėtos biggrin.gif

Bliam, vėl aptingau...reik kavos įkalt ax.gif
Atsakyti
Tai vis sportuojat?
Oi, as tai pasiilgau paraityti ka nors.
Atsakyti