Po gymo nupirkau arbuza ir ryju dabar ji
Patalu as ir nemazai turiu, bet atsinaujint megstu Ranksluoscius keisiu.. Kai/ jei padarysim vonioj remonta Dabar irgi geri, bet noriu nauju
Va man papuosalai paskutinej vietoj.. As ju nekeitalioju, kas uzdeta, tik ta ir nesioju.. O turiu kalna nenesiojamu, pridovanotu..
nu pas ją darbas su žmonėmis, tai kuklus papuošalas gal į temą
Žiūriu kažkokį muilą per TV, ale by tik zyz...
Žiūriu kažkokį muilą per TV, ale by tik zyz...
Labukas
Papuosalai yra gerai Cia tik as ju nekeitalioju,nors turiu kalna PAs mane grandinele,2 ziedai ir 3 auskarai nenuimami-miegu,maudaus Tik i koki didesni baliu pakeiciu i kokius kitus papuosalus
Dar kai nesiojau Pandoros apyranke,tai daug kas man karoliukus dovanodavo..Dabar jau ir tos apyrankes guli dezutej,nes darbe labai trinas,gaila...
As siandien anksti pabudau,bet jauciuosi issimiegojus Nors nakti pora kart keliaus i tualeta-privalgiau vakare arbuzo
Rytas apsiniaukes,bet jau dabar +18 Diena zada iki 26,bet jei nebus saules,tai labai liuks toks oras
VAkar vakare biski pasikrapste prie pavesines,sudejo rozetes..Vel permastem pacios pavesines dizaina,grizom prie pirminio varianto-daryt toki ala balkona,nes taip sudeti balkiai..Jei noriu,kad liktu tokia atvira,tai nebeiseina atraminio stulpo niekur pastatyt...O as jau uzuolaidu pripirkau,dabar man jos nebetinka Tai gerai,kad niekas neisardyta ir ceki turiu,grazinsiu
Savaitgali planuoju prie juros lekt Jei MB statys pavesine,tai su drauge leksiu O jei nestatys ir nores vaziuot kartu,tai ta drauge vis tiek pasiimsiu
smagu, norėčiau prie jūros Bet dabar užduotis - susirast ir nusipirkt mašinuką.Tikiuos, bus lengviau, nei pirmą kartą.
Grįžau iš gymo, kavą geriu ir varysiuos Megon...popiet kursinio gynimas. Bet kažko jokio jaudulio, faina diena, po sporto geras jausmas. Kava skani, pyragas liuks (ką numečiau, gi reik atsiimt), diena graži
Grįžau iš gymo, kavą geriu ir varysiuos Megon...popiet kursinio gynimas. Bet kažko jokio jaudulio, faina diena, po sporto geras jausmas. Kava skani, pyragas liuks (ką numečiau, gi reik atsiimt), diena graži
Atėjo dokumentai kiek moketi uz renovacija. Uz 2 kambariu butą - 12000 . Ir cia dar be procentu bankui iki 2040 metų.. Kas darosi su Lietuva? As bl namuka Kalabybiškių kaime galiu nusipirkti uz tokią sumą.
Nepasirašinėkit renovacijpms. Isaiskinkit visiems, jei jus vers daryti ją, kad tai legalus apiplėšinėjimas. Viso musu rajono renovation namai turi problemų su drenazais. Senus rusiškus gerus drenažus išlaužė, o nauju nemoka sustatyti. Visi namai skęsta, I sklepus neimanoma ieiti.
Nepasirašinėkit renovacijpms. Isaiskinkit visiems, jei jus vers daryti ją, kad tai legalus apiplėšinėjimas. Viso musu rajono renovation namai turi problemų su drenazais. Senus rusiškus gerus drenažus išlaužė, o nauju nemoka sustatyti. Visi namai skęsta, I sklepus neimanoma ieiti.
už 12000 ne kažką nupirksi. Nekilnojamo turto kainos šoktelėjo, stebuklų šalis. Nupirkau sesei dovaną, savo čekį išleidau (kuprinė+suknelė), visai patenkinta.Dar draudimas paskambino, biškį pin nurašys (9eur), bet bus galima perrašyti ant naujos mašinos . Visai neblogai.Nu laukiu gynimo, už pusvalanduko ir tada jau visai gerai bus
Lutut, sekmes gynime
Burbanti, o tai ka daret? atsisaket renovacijos?
O nusipirkai namuka kaime ir ka ten veikt? nei darbu, nieko.. Nebent jau pensijoj ir nebesinori mieste gyvent..
O nusipirkai namuka kaime ir ka ten veikt? nei darbu, nieko.. Nebent jau pensijoj ir nebesinori mieste gyvent..
QUOTE(giega @ 2021 06 10, 15:41)
Lutut, sekmes gynime
Reikia 51% namo gyventojų sutikimo ir kitų 49%niekas neklaus nieko. As buvau prieš iš karto. Paskambinau I savivaldybe ir sakau 'as neduosiu sutikimo', o jie man 'o mums ir nereikia jusu sutikimo, mes jau 51%'tą turim'.
Cia pačių gyventojų visiškas nesigaudymas realybėje. Jiems pasake, kad stoves aukso kalnai ir plauks pieno upes, o tie ablavukai ir tiki
O ką? Kaime zmones negyvena? Ne visi megsta skruzdelynus. Mes va del to is Londono ir bėgom, plius dar vaikų gerovė -Londonas nera gera vieta auginti vaikus.
As visai ne kaimo zmogus.. Man reik jusesio, bendravimo.. Jei dirbt ir vazinet didelius atstumus i darba, nu irgi ne iseitis.. As cia jokiu budu ne uz renovacija.. Ta prasme as uz renovacija, bet ja apmoket turetu valstybe.
kokia spalva lakuot nagus aaa neissirenku
QUOTE(giega @ 2021 06 10, 16:52)
As visai ne kaimo zmogus.. Man reik jusesio, bendravimo.. Jei dirbt ir vazinet didelius atstumus i darba, nu irgi ne iseitis.. As cia jokiu budu ne uz renovacija.. Ta prasme as uz renovacija, bet ja apmoket turetu valstybe.
Europos Sajunga ir apmoka, bet gi musu lietuviški gyvuliai prie didziojo gardo, pamatę didelius dykus pinigus, 8šprotėjo bemastydami kaip cia kuo daugiau savo kisenes prisikrauti. Renovacijų pradzioje, tik 40% bendros sumos reikejo moketi, nes kita dengia ES (gal ir daugiau dengia,, bet mes nezinom ), o mes jau 60% turim moketi...apetitas auga bevqlgant.
As tai graziame miestekyje uzaugau nuosavame name, paskui bute, bet irgi ramiame miestelyje, tai didmiesciu nemėgstu. Man Londonas visada bjaurus buvo del savo dydzio ir zmoniu kiekio. Kaima vaks ésu
tos trobos bus supuvę...perki pamatus, o pasitvarkyt 12000 tikrai neužteks, jei norėsi rimtai susitvarkyt.
Uf...išlaikiau.10.Blyn prapiesorius ablavukas, pasirodo ir rimta komisija buvo, ir rimtas gynimas...o aš nifiga nieko beveik nesiruošus žodžiu, tik rašto darbą padarius...Nu žo...praneslo... Dar visų įvertinimų nėra, bet kol kas šio semestro vidurkis 10
Uf...išlaikiau.10.Blyn prapiesorius ablavukas, pasirodo ir rimta komisija buvo, ir rimtas gynimas...o aš nifiga nieko beveik nesiruošus žodžiu, tik rašto darbą padarius...Nu žo...praneslo... Dar visų įvertinimų nėra, bet kol kas šio semestro vidurkis 10