Tai zinai- srotuose dauztos masinos.. o kur dauzias? I prieki arba i gala..
Tioj i gyma eisiu.. tingiu biski.. bet jei vel atidesiu, tai vel ilgam atidesiu.. reik kazkaip prisiverst
visaip ten jos daužtos, kur žiūrėjau nuotraukytes, galai sveiki, bet jau nupirkti
gyman aš ryt eisiu ryte...
blyyyn, kaip pavargau.Sunki diena buvo, o dar taisiau visokias citatas, kabliukus, šūdžiukus savo magistriniam. Nusivariau visai
Gavau siuntinį, viskas tiko ir patiko, tik viena prigludus suknutė...hm.Lašinys mano matos.Reik susikūdint jai
gyman aš ryt eisiu ryte...
blyyyn, kaip pavargau.Sunki diena buvo, o dar taisiau visokias citatas, kabliukus, šūdžiukus savo magistriniam. Nusivariau visai
Gavau siuntinį, viskas tiko ir patiko, tik viena prigludus suknutė...hm.Lašinys mano matos.Reik susikūdint jai
Labas rytas.
Po jogos. Nafig, preso visai neturiu Nei atsilenkt, nei atsitiest Ryt varau skiepytis, kažin, kaip bus savijauta... Užporyt dovanėlėmis mainomės grupėj, o dovanėlės dar neturiu...kaži, ką galima už 10 eur nupirkt...nes trauksim vardus irgi vietoj, tai dovanėlė turi būti universali. Tiek, kad žinau, kad bus moteris...
Labukas
Salta..
Mes iki 20£ keitemes, tai pirkau pleda ( nuo manes) ir tokia drusku lempa. Siaip brangios tos lempos, bet tkmaxxe uz 20£ nupirkau;)
Ryt rusiskos kaledos, varysim pas baltarusius irgi dovanu reik bet sakuau pripirksiu visokiu suriu, desru, sampo buteli, viskio.. viska supokuosiu i krepseli ir bus gerai
Salta..
Mes iki 20£ keitemes, tai pirkau pleda ( nuo manes) ir tokia drusku lempa. Siaip brangios tos lempos, bet tkmaxxe uz 20£ nupirkau;)
Ryt rusiskos kaledos, varysim pas baltarusius irgi dovanu reik bet sakuau pripirksiu visokiu suriu, desru, sampo buteli, viskio.. viska supokuosiu i krepseli ir bus gerai
tai geriau maistas, nei bbž koki suvenyrai, kurių nereikia
Net nežinau. Buvo mintis nupirkt porcelianinį puodelį dėžutėj ir arbatos ar kavos, nu bet nežinau
Net nežinau. Buvo mintis nupirkt porcelianinį puodelį dėžutėj ir arbatos ar kavos, nu bet nežinau
Labs iš ryto.
Trobikėj visai tuščia, nieks nebeužeina Belieka vienai pakarksėt Makaulė kažko sunki nuo ryto, nežinau, ar čia labai gerai, einant skiepytis. Dar gavau pranešimą, kad kažką reik atsiimt pašte, bijau, kad būsiu kokią baudą užsidirbus arba iš draudimo atėjo koks registruotas raštas...
Dar radau žinutę ryte-paskambint grupiokei, nes žadintuvą bijo pramiegot... Įtemptas metas.
Atsikėliau bbž kada - buvau įpratus ryte dar prie kompo atsisėst namie, o nebereikia tai ta proga grindis prasivaliau N u ką. Dirbt. O kaip tingisi - penktadienis gi kaip ne kaip
Labukas
Sakau, kad mesengery biski lengviau.. is pradziu ir man ten nepatiko, bet kelios grupes is sm i ten persikele, visai gerai rsai ir aisku.. coa kol prisijungi..
Penktad. Darbo nedaug, reiks iskart uzlekt to tokio celofano nupirkt dovanai ir vakare vel est
Sakau, kad mesengery biski lengviau.. is pradziu ir man ten nepatiko, bet kelios grupes is sm i ten persikele, visai gerai rsai ir aisku.. coa kol prisijungi..
Penktad. Darbo nedaug, reiks iskart uzlekt to tokio celofano nupirkt dovanai ir vakare vel est
Vėl kažką švęsit? Pamiršau jau Varau paštan
Rusiskos Kaledos:) Gi mano vyras rusas tik jis jau svencia su manim bet dabar tutim draugus baltarusius, tai pas juos varysim ;)
QUOTE(giega @ 2022 01 07, 18:21)
Rusiskos Kaledos:) Gi mano vyras rusas tik jis jau svencia su manim bet dabar tutim draugus baltarusius, tai pas juos varysim ;)
nu tiksliai gi ir uooošvienė Nu tai yra proga švęst : mūsiškos Kūčios, Kalėdos, Naujakas, paskui rusiškos Kalėdos ir Staryj Novyj god
blyn, makufelį skauda...ar iš nervų ar kokio b... gi gavau baudą už stovėjimą ne vietoj. O stoviu visada gatvėj prie namų. Tipo po ženklu kad ten jokio ženklo nėra. Susimokėjau, kur dingsi-bet parašiau užklausimą, kas per by***ienė. Nu tai atrašė, kad turi filmuotą medžiagą, rašyt ten, spaust tą aną. Galiausiai paprašyt vaizdo medžiagos. Nu suspaudžiau.Aišku vaizdo medžiagos mygtukėlio nėr. Parašiau - gal galit žodžiu...nu ir nesusišnekėjau. Kaip su arabais reiks dabar eit apsižiūrėt po skiepo, kur ten tas ženklas. Nes visi ten stato ir vargo nemato.
Lutut 🎈
Uosviai nesvencia Kaledu.dar kai vaikai mazi budavo, kviesdavau juos pas save.. Amziais, kasmet akus isputus i ta plotkele ir nezino ja daryt.. karta surijo tik prie stalo atsisedus net lauzt nebebuvo ja bet jau kokius 3-4m nebekvieciu ju na cia karantinai buvo, mes Lenkijoj buvom..
Nupirkau to permatomo pakavimo, baigs siurbt robotas, eisiu pokuot o tai ir tas vazineja ir katinas sukas aplink tas camembertas taip smirda, o katinui taip jo reik )
Uosviai nesvencia Kaledu.dar kai vaikai mazi budavo, kviesdavau juos pas save.. Amziais, kasmet akus isputus i ta plotkele ir nezino ja daryt.. karta surijo tik prie stalo atsisedus net lauzt nebebuvo ja bet jau kokius 3-4m nebekvieciu ju na cia karantinai buvo, mes Lenkijoj buvom..
Nupirkau to permatomo pakavimo, baigs siurbt robotas, eisiu pokuot o tai ir tas vazineja ir katinas sukas aplink tas camembertas taip smirda, o katinui taip jo reik )
QUOTE(giega @ 2022 01 07, 20:07)
Lutut 🎈
ai žo, sunervavo. Grįžau susičipavus, apžiūrėjau...akurat prie namų palei visą kelią sustatyti ženklai..p yzdukai bl...jau prieš kokius 4 metus bandė pastatyt, tai kaimynai pavogdavo ir išmesdavo, nes ten tos mašinos niekam nekliūna. Tada rašiau užklausimą ir vieną dėdžių iš savivaldybės gerai pap***zdavojau, ženklą nuėmė.tai dabar vėl-trukt už vadžių ir vėl iš pradžių.Nu parašysiu ir dabar "meilės" laišką, bl...
ta tavo uošvienė visai iš medžio iškritus nu nejaugi nėra girdėjus, kam ta plotkelė skirta ...
nu...laikykit pirštus kryžmai, einu sistemon magistrinį įdėsiu... ryt reik pasiieškot, kas įriša