Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

As nupuostu egluciu jau gruodzio 31 maciau smile.gif
Mano kai dirbtine gali ilgai stovet smile.gif jau kaip ir norejau vakar nupuost, bet patingejau.. tai ai, pabus iki 3 karaliu smile.gif
Atsakyti
aš turbūt šeštadienį nupuošinėsiu, kad ir kaip gaila.Bet paskui nebus kur dėt-dabar tai prie namo aikštelė atitverta eglutėm rolleyes.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas, karkušos 4u.gif
Kaip išsilaikę ? biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

Is pat ryto gavau sms, kad nereik i darba, tai ant kito sono ir dar nusnaudziau smile.gif
Tuoj eisiu i gyma smile.gif

Musu laptopas pries gera men nusprogo.. kaip ir planavom pirt nauja, bet taip ipratau i telefa. Kad meprisiruosem.. vnz, draugu vaikas keite savo laptopa i nauja ir savo 3m senumo Mac atidave mums.. nu pradejau rasyt.. visus zodzius istaiso ir negaliu normaliai parasyt smile.gif o bandai koki puslapi perverts, vis slaptazodzio praso smile.gif jau galvojau i siena teksiu smile.gif
Ir isvalytas jis, nes turejo atiduot i parde, na kaip uzstata perkant kita. Ten is pradziu jam uz ta kompa dave 380£, bet paskui patikrino ir sako- nieko.. tai dabar suprantu del ko vaikas keite 3m senumo laptopa ir del ko apple nieko nebemokejo smile.gif
Atsakyti
smegeniaunė susisukus tam tavo laptopui biggrin.gif
Aš buvau gyme ryte...aik tu sau, visai ištešlėjau...rankytės nelaiko, apie presą išvis nekalbu-lašininiai drebučiai tik liko blink.gif reik gal atsilenkimus padaryt namuose... rolleyes.gif

Šiandien kažkokia įtempta diena...galvą suka visi...tai nulėkiau pasivaikščiot iki Ermitažo, parsitysiau nukainotą amarilį (nu nafig reik, bet rūūūūūūžavas biggrin.gif ) ir eleborą - reiks pasodint kai grįšiu kaiman. Žydi labai anksti... ax.gif
Atsakyti
Pradesi dazniau sportuot, organizmas greit prisimena smile.gif
Man ir sunku buvo gyme smile.gif i laikrodi tsip ir ziurejau kiek liko ;)

Mano amarilis antra ziedu stieba isleido smile.gif tas perzydes, ka reiks daryt? Sodint i zeme, nes dabar sananose, ar padet kur sausai tamsiai iki kitos ziemos? Pas mama visada zemej augo, lapus leisdavo.. bet skaiciau kad reik duot ilsetis jiems..
Atsakyti
Sodink į žemę. Kai nebebus šalta, gali ištyst laukan, pasimaitins per vasarą. Tada parsineši, pasodinsi vazonikan, atrodo nuo spalio patamsin ir nelaistyt. O paskui vėl žiedus leidžia ;) pasitikslink, gūglėj yra smile.gif
dar peržvelgiau grupiokės magistrinį, nes ta vaikas galuojasi, laiko nebedaug... rolleyes.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Rytas labas.
Pabudome ir kelkimės 4u.gif
Kaip ligoniukai laikosi ? rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas

Brr kaip salta.. 119, normaliai:) dasipuciu viena padanga, kazko itartinai mazai oro.. ireisiuieskotissiuntiniu smile.gif
Atsakyti
O aš šiandien pradėjau bamperio po šriotus ieškot...radau kelis tel, reik pasiskambint ar išvis turi ir už kiek rolleyes.gif
Atsakyti
Na ir kaip? Radai?

Man langu skystis baiges masinoj.. Jau pries kuri laika kazkaip silpniau purske, sakiau sb kad dapiltu.. sake turi lempute uzsidegt smile.gif o siandien jau is vis tik paspjaude ir jokia lempute neuzsidege.. Yra skyscio namie, galeciau ir pati isipilt, nu bet kam tada mb reikalingas smile.gif
Atsakyti
Šūdą...kam skambinau-galinio bamperio neturi. Ai, nu nedega. Palauksiu, gal pavasariop. Reik sekti, kada naujienas į šriotą atveža. Užtat tašę užsisakiau. Odinę biggrin.gif
Atsakyti